Copiluti de mai-iunie 2005 (33) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 30
gabitzam spune:
Ei, doar l-am inscris acum, nu-l duc pina nu face trei ani, sa invete si el sa manince singur, sa faca la olita sau la wc, sa scapam de pampers, mai avem de muncit
Dar am scapat de o grija, ca nu credeam sa aud ca nu mai sunt locuri pt. 2008.
Moniboni, cred ca aveti o legatura puternica, intre voi si baietel, iar el este se pare un foarte bun receptot telepatic. Sunt convinsa ca ati tras o sperietura groaznica.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
moniboni spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Ei, doar l-am inscris acum, nu-l duc pina nu face trei ani, sa invete si el sa manince singur, sa faca la olita sau la wc, sa scapam de pampers, mai avem de muncitDar am scapat de o grija, ca nu credeam sa aud ca nu mai sunt locuri pt. 2008.
Moniboni, cred ca aveti o legatura puternica, intre voi si baietel, iar el este se pare un foarte bun receptot telepatic. Sunt convinsa ca ati tras o sperietura groaznica.
Si eu cred ca e vb despre o legatura fff puternica; de speriat nu ne-am speriat pe moment, ci mai tarziu, cand am realizat ce putea sa se intample.
Chiar vroiam sa intreb: la ce gradi l-ai inscris? De stat sau particulara? Scuze daca ai mai povestit despre asta, dar eu sunt la sv si nu am apucat sa citesc tot ce s-a scris aici.
mamica de rockerash
Cloreta spune:
Bine ai venit Moni!
Laura, Gabitza, felicitari pentru gradinita!
Ioana, Tdi, sanatate multa domnisoarelor si sa le treaca repede bubitele.
Raluca, eu ma felicit ca am luat repede decizia de a ma intoarce la servici, acum paraca lucrez de nu stiu cand, am sarit peste pargul metional pe care l-as fi avut de trecut cu siguranta. Sper sa reusesti sa treci repede si tu peste asta, avem pui marisori de acum. O dai la gradinita?/
Gabitza, cat te costa grdi si ce program? Daca vrei sa spui:)
Pozele mele si www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank"> filmulete vechi
Mickyyy spune:
Chiar, gabi, ziceai ca e gradinita particulara? Si eu am mai fost pe la cateva (pentru Malina, ce-i drept), si la una singura mi-au spus ca nu au locuri, la celelalte puteam s-o duc si de-a doua zi. Mi se pare ciudat sa nu mai gasesti loc in 2008, sau sa gasesti cu greu. Nu stiu la elisor cum o fi, dar in bucuresti credeam ca sunt o groaza de particulare...chiar asa bataie sa fie pe ele?!
moniboni, bun venit
.
monu, mi-o iei inainte ![]()
?! Hai ca nu-i frumos s-o lasam pe nelia singura
!
Glumesc, sincer, iti doresc sa fie asa cum vrei tu
! Nu zic ca n-ar fi frumos cu 3....dar tu stii cel mai bine!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
www.acsis.ro/2lasuta.php" target="_blank">Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!
gabitzam spune:
Moni, Clara, este gradinita particulara. La program lung este 650RON, la programul scurt nu mai stiu cat mi-a zis Costi ca este. Cand vine de la servici o sa-mi aduca un pliant pe care i l-au dat. Se cheama "Hansel si Gretel", dar nu este cea care mai apare pe net cu numele acesta.
Mickyyy, eu am vrut sa fie una aproape de noi, in cartier in Baneasa sau vecinatatea imediata, sa fie usor cu dusul si adusul de la gradi, sa nu bat juma' de Bucuresti dupa el.
Nu stiu cum e in alte cartiere, dar mi se pare ca in Baneasa sunt foarte multi copii. La gradinita 122, cea de stat, sunt grupe cu foarte-foarte multi copiii, stiu un copilas pe care l-au retras de acolo ca erau 40 de copii in grupa.
moniboni spune:
Dar la gradinitele de stat cand incep inscrierile pt. septembrie 2008?
mamica de rockerash
gabitzam spune:
Stati sa deschid capitol nou si continuam acolo discutia.
gabitzam spune:
Continuare la capitolul 34
omustata spune:
La multi ani Stefan si Luca! Sa fiti sanatosi, ca frumosi sunteti si sa aveti mult noroc in viata!
Imi cer scuze ca sunt in urma rau si cu cititul si cu vizionatul pozelor, cu tot. Sper sa nu inchida Gabitza capitolul pana termin mesajul asta.
monu-am reusit sa vad pozele tale. Alexia se face din ce in ce mai frumoasa, Antonia este o dragalasa, iar tu arati atat de tanara!!!!
OanaC-nici nu stiu ce sa-ti spun. Multa sanatate Evei! Ceai de menta gasesti si aici. Despre restul ceaiurilor nu pot sa ma pronunt ca nu ma pricep bine. Stiu doar ca ceaiul de galbenele este foarte bun la stomac. Aici se mai gaseste pe la magazinele rusesti, daca ai asa ceva in zona.
Flori-sa-ti traiasca crestinul. Arati super!!!! El se vede ca a fost cumintel, iar Tiza noastra cea creola este o scumpa.
Laura-in Romania ajung pe 27 mai. PLecam de aici pe 17, dar ne oprim 10 zile in Franta.
Simona-inceput bun la gradinita pentru harnicutul de Dragos (am vazut poza).
Teddy-bravo pentru curaj. Asa imi trebuie si mie curaj sa pot merge pe autostrada. In oras conduc fara nici o problema, dar pe austostrada parca am un blocaj, mi-e frica de mor.
Dupa cum vedeti am reusit sa vad numai pozele care erau postate direct pe forum. Trebuie sa-mi fac timp sa intru si pe contul comun, dar stau atat de prost cu timpul!!
Va pup pe toate si mai ales pe sarbatoritii zilei.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya