Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

clabbine ai venit! sarcina usoara si Bb sanatos!! nu stiu sa-ti raspund cu calculul!
ginala noi nu exista bomboame antigreata...si vreau si eu!
ancutaun gratar bun bun la Bb!
bbeu zic sa nu te iei dupa forma burtii! Am o prietena, sapt. viitoare naste, are o burta tuguiata si asa in fata ca de baiat..si e fata 100%!
danuta sarcina usoara si BB sanatos si tie!!
jasminbafta cu contractul! Eu maine sau cel tarziu miercuri merg sa anunt oficial si sa le dau concediul medical!
va pupam pe toate!!!

PUSSI 7+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Pussi, , merci mult. Sper sa nu fie prea socati cei de la tine de la servici, si sa-ti mearga toate struna. Si cred ca ai dreptate in chestiunea cu burtica, nu cred ca forma ei poate sa spuna cu precizie ce va fi copilasul. Cred ca forma depinde doar de conformatia fiecarei femei. S-au vazut multe cazuri in care lumea credea ca bebe o sa iasa de un anumit sex ca e burta nu stiu cum si a fost invers. Asta e doar un mit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

fetelor spuma de capsuni avem voie sa mancam?? intreb pt ca e facuta cu albus de ou crud!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

12+

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

fetelor am intrat sa va salut..pupici si uitati-va pe NATIONAL GEOGRAPHIC..eu una am innebunit!!!..este documentarul cu cele 9 luni in burtica..

ROXANA 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by crisstiana

fetele care mananca muraturi
voi nu aveti acid la stomac de la atatia castraveti si varza murata? eu am acid la stomac tot timpul, chit ca nu pot sa ma apropii de muraturi... desi ma tenteaza...

crisstiana,, eu sunt de parere ca starea de rau si faptul ca versi se poate datora acidului de la stomac. poti reduce aciditatea cu lamai daca le suporti sau un antiacide de la farmacie (acestea contin si o serie de vitamine si minerale, de cele mai multe ori).

vezi poate reusesti sa reduci greata cu lamai sau antiacide.

adalia

happy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstiana spune:

Buna fetelor
Sper ca sunteti bine, ca eu deja am varsat de 2 ori azi si nu stiu ce sa mai mananc. oricum , tot aia e ce pun in gura, ca tot la baie ajunge.
Gina, iti multumesc pentru sfatul cu cartofii copti la cuptor. Am reusit sa mamnc vreo 3 aseara. pentru mine, e un progres, chiar daca cred ca azi dimineata i-am dat afara, totusi poate organismul si-a luat el ceva nutrienti de-acolo.macar, asa putin...cat sa-l ajute pe bebe.
Danuta, felicitari pentru sarcina. parerea mea e sa mai astepti pana maine, ca sa-i poti da vestea sotului tau cand va fi acasa. asa, puteti sarbatori impreuna evenimentul. sarcina usoara!
RGE, eu mi-am facut testul de care ziceai, dar vreau sa-ti spun ca ma aflu sub limita normalului pentru ca vars continuu. asta e. la inceputul sarcinii aveam 48 kg, acuma am doar 46, iar normal ar fi sa am 48,5 kg. ma bucur pentru tine.
bb-yasmi, ce frumoase hainute ti-ai luat luat! sa le porti sanatoasa. sunt sigura ca bebe se va simti confortabil cand imbraci hainele cumparate. ti-am vazut si pozele de la eco. la 8 saptamani bebe avea 16 mm, iar la 11 sapt-45 mm, daca am vazut eu bine. creste frumos bebele tau. felicitari!
adina, eu nu am probleme cu somnul in timpul noptii. eu ti-as sugera, daca poti si ai timp, sa dormi in timpul zilei, macar poti recupera cateva dintre orele pierdute noaptea.
Jasmin012 din cate mi-am dat seama sotul tau e la vreo 80-100 km distanta de Madrid. Eu stau in Zaragoza. Mi se pare ca e al 5-lea oras ca marime in Spania, daca nu ma insel, desi nu prea multa lume a auzit de el. e la mijlocul distantei intre Madrid si Barcelona. Ce pot sa-ti spun? pe timpul verii, caldurile sunt insuportabile aici, temperatura urca pana peste 40-42 grade. daca suporti bine caldura, e ok. despre medici pot sa-ti spun ca sunt destul de superficiali sau poate e doar o impresie a mea. la ginecolog nu am fost inca. prima programare e pe miercuri. aici lucrurile se misca destul de incet in sistemul medical. ca sa-ti faci o programare, iti trimit acasa o scrisoare cu data programarii si dureaza in jur de 2 saptamani. se misca incredibil de greu, iar daca ai o urgenta, te poti prezenta la spital, dar si acolo tre sa stai la rand, nu ai nici un fel de prioritate. mi se pare ca toata lumea se misca in reluare aici. complexul de vitamine l-am cumparat ieri si am inceput sa le iau deja.noroc ca mi l-au dat fara reteta, ca aici aproape nimic nu se da fara reteta. daca vrei sa vii aici, sa-ti aduci minimul necesar de medicamente care crezi ca iti vor folosi, altfel... e destul de greu sa-i ´´smulgi´´ doctorului o reteta. eu am discutat si cu alte fete romance, care au venit aici in ultimele luni de sarcina si au nascut aici. au fost foarte incantate de faptul ca moasele si medicii se comporta super cu tine cand nasti, sunt rabdatori, iti vorbesc frumos, sunt impecabili. cele mai multe au nascut cu injectie epidurala si declara ca au avut o nastere fara dureri, super usoara. eu te-as sfatui sa vii aici, dar numai cu o luna sau 2 inainte de nastere. mai repede nu, pentru ca doctorii din romania mi se par mult mai competenti decat cei de aici.inca un avantaj aici: nu tre sa dai spaga. ceea ce e super.
Da ce mesaj lung am scris, nu stiu cum o sa apara in pagina, scuze daca monopolizez pagina, mai bine il imparteam in doua.

Crisstiana, 7+

Mergi la inceput

adalia, merci de sfat. as vrea sa te intreb cum se procedeaza cu lamaia, storc o lamaie prospata, iar sucul il beau ca atare, sau il dizolv intr-un pahar cu apa? se poate adauga putin zahar? gandul de a consuma suc de lamaie, nedizolvat, ma cam sperie, dar astept raspunsul tau. mersi inca o sdata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebika spune:

CRIS in loc de zahar poti sa pui putina miere si adaugi apa ,e de fapt o limonada
sper sa iti fie de folos
pupici

pozenunta31.07.2004
vine bb
ADRIANA 7+

Mergi la inceput

bebika, o sa incerc cu miere, cred ca e mai sanatoasa decat zaharul. sper sa functioneze. mersi mult.

Crisstiana 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Criss, imi pare rau ca iti este inca asa rau. Cartofii sigur sunt buni, pentru ca sunt bazici si iau aciditatea.
Din pacate, nu este posibil sa dorm ziua, am o fetita de 3 ani si 9 luni, care nu ma lasa sa dorm

Astazi am niste ameteli puternice, ma simt foarte aiurea. Dar trec ele, cred ca de la lipsa de somn...

Adina 6fix

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput