Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 25
crisstiana spune:
Adina, eu nu prea am multa experienta in acest domeniu. Sunt la prima sarcina si in fiecare zi descopar informatii noi despre acest subiect. Dar, vreau sa-ti spun ca in trecut ( cu ani buni in urma) si eu am avut ameteli puternice, mi s-au facut analize de sange si mi s-a spus ca am anemie. Tu crezi ca aceste ameteli se datoreaza sarcinii sau unui deficit de globule rosii? La prima sarcina cum te-ai simtit in primele saptamani? La fel ca acum? Mama mea e asistenta medicala si nu vroia sa ma indoape cu medicamente pentru orice mica disfunctiune, asa ca incerca in primul rand metodele naturiste. Imi amintesc ca am baut o gramada de sirop de coacaze negre, care stiu ca e foarte bun pentru anemie. Se gasea la Plafar. Sper sa nu ma insel, dar cred ca poti incerca acest sirop, sa vezi daca te simti mai bine. Rau nu are cum sa-ti faca. Oricum sper ca nu ai anemie ca si mine, sper sa fie doar o stare trecatoare si sa te simti bine in curand. Pot fi de vina si hormonii, care in aceasta etapa, o iau razna din cate am inteles eu.
Iar la capitolul somn, incearca sa te pui in pat mai devreme decat de obicei, daca iti permite timpul si fiica ta. Sper sa te faci bine.
Crisstiana, 7+
adinag spune:
Crisstiana, esti o scumpa, ca iti faci atatea ganduri despre mine!
Ai dreptate cu anemia, cam intotdeauna am avut problema, dar nu asa mari ca in timpul sarcinii (anterioare). Iau si niste comprimate naturale cu fier, ca sa fie din timp depozit de fier. Oricum ma duc si saptamana viitoare sa fac analize la sange si oricum voi vedea daca trebuie mai mult.
Azi insa sant convinsa ca e un amestec de sarcina si lipsa de somn.
M-as culca eu mai devreme, dar si aia mica se culca tarziu si imi trebuie si niste timp fara ea, doar pentru mine, ca altfel m-as demoraliza complet. Deci nici nu vreau sa ma culc mai devreme, si nici n-ar functiona, ca si asa stau ore intregi in pat si nu pot sa dorm. Pur si simplu nu pot... sau atipesc si imediat ma trezesc inapoi
Dar sant convinsa ca vor trece si starile astea, asa e cateodata la inceput. Uite, tie ti-e rau, saraca... Doar ca ma mai plang si eu, ca face bine la sufletel!
Adina 6fix
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
AngeliquedeS spune:
Fetelor, credeti ca ajung trei teste de sarcina pozitivate instantaneu ca sa ma consider mamica de decembrie 2007? Unul facut miercuri seara, al doilea vineri dimineata si al treilea acum o jumatate de ora? Mie tot mi-e frica si nu imi vine sa cred. Ce spuneti? Abia miercuri ajung la eco...
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
Marea
RGE spune:
ANGELIQUE FELICITARI ESTI MAMICA!!!! DOAMNE AJUTA SA AI PARTE DE SARCINA USOARA SI DE UN BEBE SANATOS!!!
ROXANA 14+
maryd spune:
Buna fetelor!
Ma inscriu si eu in cercul vostru...
Mi-am dorit tare mult sa fiu si eu printre voi!
Am fost prezenta mult timp aici pe forum, dar la fibrom uterin pentru ca am avut ceva probleme.Am trecut prin embolizare si operatia clasica de miomectomie, am fost la un pas de divort cu sotul pentru ca nu dorea in nici un fel ajutorul medicinii moderne, doream sa fac inseminare sau FIV, dar el nu dorea, copilul trebuia sa apara "natural"..., la termenul de divort nu ne-am prezentat nici unul, incepusem sa ma obisnuiesc cu ideea ca poate nu voi avea un BB si nu am putut sa renunt acum la sot, ma gandeam sa mai las timpul sa rezolve problemele...,si bine am facut...
Eu la termenul de judecata eram gravida si nu am stiut, puteam sa ne despartim degeaba.Am aflat acum 2 saptamani, cand simtindu-ma rau am facut un test, apoi inca unul, apoi am fost la control ginec. si mi s-a spus ca sant insarcinata...
Inca nu sant lamurita cum se calculeaza UM si DPM.
Daca am calculat corect, este posibil ca BB sa apara pe 29 noiembrie 2007, avand in vedere ca prima zi a c. a fost pe 23 febr.
Va pup,
Maryd
Gina M spune:
quote:
Originally posted by crisstiana
Gina, iti multumesc pentru sfatul cu cartofii copti la cuptor. Am reusit sa mamnc vreo 3 aseara. pentru mine, e un progres, chiar daca cred ca azi dimineata i-am dat afara, totusi poate organismul si-a luat el ceva nutrienti de-acolo.macar, asa putin...cat sa-l ajute pe bebe.
Crisstiana, 7+
Crisstina,Ma bucur sa vad ca ai reusit sa papi ceva!
Pentru a-si lua nutrientii necesari din mancare corpul, are nevoie doar de 10 minute.Daca ai reusit sa retii mancarea pana dimineata inseamna ca ai facut un progres mai mult decat mare!BRAVO!
Pussi, imi pare rau ca nu exista si in RO Preggie Pops.
AngeliquedeS,Sigur esti graviduta!Felicitari si bine ai venit printre noi.
POZE +
RAMONELLA spune:
Angeliqudes,ce surpriza!!!!!!Felicitari!!!!!Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!!!!!!!Normal ca te poti considera graviduta!!!!!!Mai ai indoieli?????
marid,bine ai venit si tu!!!!Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!!!Felicitari!!!!!
poze
vine bebe
Ramonel13+
Gina M spune:
Maryd,Bine ai venit printre noi mamica scumpa!Felicitari pentru sarcina!
Dragii de voi, prin ce necazuri v-a fost dat sa treceti! Bine ca ati invins si totul este bine!Ma bucur tare mult pentru voi.
Iti doresc o sarcina cat mai usoara si un bebelus plin de sanatate care sa va bucure si sa va mangaie inimile indurerate. Inca o data - FELICITARI!
POZE +
AngeliquedeS spune:
Va multumesc foarte mult de primire, sunteti niste scumpe si dupa ce am parcurs listuta am vazut ca am fosrte multe "cunostinte" vechi printre voi.
Am mari emotii, nu ma mai asteptam sa reusim sa avem bb, imi luasem gandul, de doua luni incoace nu mai luam decat tratament homeopat, nu am mai numarat zilele, nimic si de fiecare data cand am facut nu am stat deloc dupa, ba chiar am mers la dus... Cand am facut testele eram in Germania, m-am intors azi, sunt in Sibiu si abia maine seara ajung acasa, la Constanta. La ora 6 seara nu o sa mai gasesc deschis la nici un medic, poimaine e 1 mai si va fi cu siguranta liber, asa ca abia miercuri voi putea merge. Vreau sa va spun ca dupa ce mi s-a pozitivat primul test am sunat-o din Germania pe doctoria mea homeopata sa o intreb daca mi se putea pozitiva testul de la vreunul din componentele medicamentelor, dar mi-a spus ca e exclus.
Oricum inca am mari emotii si parca nu ma pot considera graviduta pana nu il vad la eco, am asteptat mult prea mult acest moment si am crezut ca nu va mai veni niciodata...
Sunteti niste scumpe!!! Sper sa fiu si eu printre voi si sa va rog sa ma treceti miercuri pe listuta!
Maryd m-a impresionat enorm povestea ta!
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
Marea