Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 23
adinag spune:
Buna dimineata, burtici!
Buna venit noilor Gravidute!
Danuta, al meu era acasa cand am facut primul test, si cum l-am facut ffff devreme, se vedea la a doua liniuta umbra unei umbre unei liniute, si i-am cerut ajutorul sa vad daca o vad numai eu, sau chiar exista... asa a aflat!
Fetelor, eu nu am somn. Ziua as putea dormi in picioare, iar noaptea nu pot sa dorm. Daca dorm 5-6 ore din 24 e mult... si nu e bine, dar nu stiu ce sa fac! si devin si ziua din ce in ce mai obosita, ma ia deja cu ameteli...
Voi aveti probleme de genul asta?
va pup
Adina 6 fix (dupa calcule, dupa eco - vom vedea
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Jasmin012 spune:
Petro,, avem voie la bere? Caci din cind in cind tare am pofta de-o bere, dar ma abtin, am baut doar de doua ori bere fara alcool, dar nu e prea buna.
Cristina, e normal sa nu suporti sa vezi sau sa auzi de mincare. Si eu am trecut (si mi se mai intimpla uneori, dar mai rar decit acum vreo 2 saptamini) prin faze din astea: numai gindul la anumite mincaruri sau vederea lor ma oripila (oripileaza) desi poate ca e vorba de mincaruri care inainte imi placeau. Dar incet-incet iti revii. Daca acum vreo saptamina-doua nu-mi placea nimic, acum trebuie sa am intotdeauna ceva pt a rontai, caci daca mi se face foame mi-e rau tare, simt ca lesin, am greturi. Totusi, nu maninc orice, am devenit tare mofturoasa. Asa ca ai sa-ti revii mai devreme sau mai tirziu. Trebuie sa fim intotdeauna pregatite pt orice fel de faza. Asa ca, rabdare
Jasmin012 spune:
Ah, scuze, mesajul dinainte era pt Crisstiana. Am in plus intrebari, ca vad ca esti in Spania. In ce zona stai? Si cum sunt medicii acolo? In special ginecologii? Pt ca sotul meu e in Segovia si ne gindim deja sa merg acolo sa nasc, ca sa nu trebuiasca sa vina el doar sa recunoasca copilul si sa plece imediat si sa ma lase singura cu bebele.
Jasmin012 spune:
Crisstiana, vad ce ai mai scris despre medicii din Spania. Incearca sa ceri un comlex de vitamine special pt sarcina.
Jasmin 9+
Jasmin012 spune:
Adina, la mine, in saptamina a 6-a de sarcina (adica fix la 3 saptamini implinite plus doua zile de la conceptie) am facut eco in care mi-a scris doctorita: "sac ovular aproximativ 7 mm = sarcina 4 saptamini". Asta e tot ce a scris. La exact doua saptamini dupa, deci la 5 saptamini si doua zile de la conceptie, sacul era de 24 mm. Sper ca te-am ajutat macar un pic.
Jasmin012 spune:
Claudia si Danuta, felicitari! Bine ati venit printre noi. Va doresc sarcina usoara si sanatosi!
adinag spune:
Jasmin012, si inca cum m-ai ajutat! Nu ca n-as crede ca e bine, dar daca auzi de la altii ca a fost cam la fel, parca crezi si mai mult!!!
Multumesc!
Adina 6 fix
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Jasmin012 spune:
Adina, n-ai pt ce. Ma bucur ca ti-am fost de folos. In ce priveste faptul ca nu dormi bine noaptea, si eu am problema asta din cind in cind. De exemplu vreo trei nopti la rind am dormit cite 3-4 ore. De-abia azi-noapte am dormit mai mult. Pupic
Gina M spune:
Ca tot vorbiti de nopti fetelor, iata-ma si pe mine in toiul acesteia cotroboind la frigider!
Acum ca am facut burtica mare, caut s-o sterg inapoi la somnic.
Va si va doresc o zi buna.
POZE +
DanutaD spune:
si eu am probleme cu somnul..ma trezesc pe la 6, azi noapte am adormit super greu...acuma ca am facut testul incepe sa mi se para ca am diverse simptome (ameteli)..sau poate chiar le am?
In fine...sa ajung la doctor si dup-aia mai vedem, imi pun si eu in semnatura si cate saptamani am