Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 22
adinag spune:
Multumesc, fetelor!
La mine arata aproape ca la tine, pussi, numai ca pata alba din sacul amniotic (ala negru) era mai mica. O fi mai mica sarcina, vom vedea peste 2 saptamani.
Criss, eu zic sa nu te sperii chiar asa tare, daca bate inimioara, e bine. Si cervixul tare, inchis e de bine. Scurgerile astea, sigur vei scapa curand de ele. Stai si tu mai la pat, gaseste-ti un serial care-ti place, cumpara sau imprumuta dvd-ul si te uiti din cap in coada :-))
si va fi bine BB...
Claudia, eu sunt cam in aceeasi situatie, dar si eu cred ca va fi totul bine.
La prima mea sarcina a fost la fel, am mers la dr si sarcina a fost mai mica decat credeam. Principalul este ca in rest am avut o sarcina frumoasa si la sfarsit m-am pricopsit cu o bebelina frumoasa si sanatoasa. A propos, toata sarcina m-a terminat dr ca tot mi-a spus ca e cam mica, e cam mica, e cam mica... si la nastere a avut 3,800 kg. deci n-a fost chiar asa mica, ci normala. dar eu m-am stresat ca nebuna!
accum am alt dr, slava D-lui!!!
va pup pe toate
Adina 5+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
clab spune:
Multumesc mult de incurajari si urari, ma mai linistesc.
Mie mi-a zis dr. sa iau Elevit si Tardyferon Fol (nu am inceput sa iau si din asta), voua ce v-au mai recomandat? Am mai citit despre Omega-3 ca ar fi bun...
numai bine!
irlandeza spune:
Tardyferonul nu e fier? Mi-a prescris si mie medicul, dar in prospect scrie ca se ia in trimestrele II si III de sarcina.
Noi 2 singurei
DanutaD spune:
Buna,
eu sunt noua pe aici..adica va citesc de multisor dar nu am scris nimic inca...acum 10 min am facut al doilea test de sarcina pe ziua de azi...e cu 2 liniutze....
nici nu stiu ce sa spun de bucurie..sotul meu nu e in taram se intoarce luni. Nu as vrea sa ii dau vestea asta la telefon..cred ca moare de fericire . Voi cum ati facut "marele anunt"?
Va pup
Danutza
http://www.pbase.com/mirese/deacu
Jasmin012 spune:
Dana , cum sa va abandonez? Nici prin gind nu-mi trece. Intr-adevar am fost cam ocupata in ultima vreme, mai ales ca au fost sefii mei in Romania si trebuie sa umblu cu ei peste tot, ca de fiecare data. In afara de asta a trebuit sa ascund faptul ca sunt insarcinata, ca inca nu am contract cu ei, desi lucrez de un an de zile. Am cartea de munca in alta parte, dar am salariu mic trecut pe ea si vreau sa ma transfer. Asa ca deocamdata nici nu le dau vestea pina nu semnez contractul. A fost cam greu, fiindca intr-o zi eram cu ei si mi s-a facut rau. Noroc ca eram intr-un notariat si m-am putut duce la baie sa vars fara sa se prinda nimeni.
Vad ca nu te simti prea rau. Ma bucur tare. Nici mie nu mi-e foarte rau, am greturi dar nu nasoale, dar daca reusesc dimineata sa vars ma simt mai bine, parca nu-mi e la fel de rau pe timpul zilei. Parca ma simt mai usurata. In schimb ma simt foarte rau cind mi se face foame, parca-mi vine sa lesin. E o senzatie ingrozitoare. Uneori ma apuca si noaptea. Deci tu mergi la urmatoarea eco pe 16 mai... Eu pe 1 iunie ma duc la faimosul Iosup, sper sa-mi spuna ce este bebele. De-abia astept. Tu ai fluturasii aia de care vorbesc fetele prin burta? Eu inca nu am inceput sa-i simt, dar sper sa se intimple in curind...Desi poate ca e un pic cam devreme pt noi doua, poate peste vreo 2-3 saptamini... Ti se vede burtica?
RGE spune:
http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/calculator_greutate_sarcina.php
sa va faceti si voi testul fetelor..eu l-am facut si cu 3 kg ale mele pe care le-am pus sunt la limita normalului.
ROXANA 14+
bulinanico79 spune:
bebika, danangi multumesc de raspund. Scuze ca scriu abia acum dar am fost plectati putin. Inca o data multumesc si ...mai asteptam. Ce-o fi o fi ...va anunt oricum
Pupici pe burtici si o sarcina usoara si bebici sanatosi va doresc
va pe toate
Nico
http://tt.lilypie.com/8uH8p2.png
ancadragoman spune:
Am intrat sa salut burtoasele ca eu azi ies la un gratarel si nu cred ca mai intru.
Bun venit noilor gravidute
anca 11+
vine bebe....
poze
bb_yasmi spune:
buna dimineatza!!
se pare ca noua nu ne-a dus nimeni lipsa.....
bun venit noi gravidutze! sarcina usoara!
eu incep sa cred ca voi avea baiat, pt ca burtik mea e mai jos, sa format mai de jos!
am pus si eu o poza facuta ieri (burtik de aproape 13 sapt).
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
12+
creste bebe...
poza eco bb
Jasmin012 spune:
Anca, , vad ca si tu ai mincat bomboane cu alcool; eu am mincat doua bomboane (nu ca n-as fi mincat mai multe, caci sunt preferatele mele) cu visine si lichior si-mi faceam procese de constiinta ca l-am imbatat pe bebe
Jasmin 9+