Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by Mirona

bine ca va retrageti acum cu toatele - va luati jucariile si plecati acasa - bravo voua - ce sa spun?
mie imi pare sincer rau - dar de tacut nu am putut sa tac - am vrut sa ajut si am fost luata peste picior - vedea-v-as pe voi in aceea situatie.

noapte buna tuturor

(3 noiembrie 2006)

eu nu plec....eu nu plec...
Ktrinel Multamim mumos
la faza cu tetinele cu flux variabil....asa greu merg cerealele prin ele de vai sh-amar... nici macar pe 3 nu iese, si nu pun decat o lingura de cereale in bibe...asa ca s-a rezolvat cu varful Mariei sale Foarfecii, vorba Katrinelului tot la lingura ajungem...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

Aha...acum mi-am amintit (recitind mesajul tau) si m-am lamurit. Ziceai doar ca mai toate mesajele mele sunt brutale, pusul la colt era doar o vaga sugestie..dar era vb. de mine. M-am mai linistit, ce sa zic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

Nu am vrut si nu vreau sa ma amestec in aceasta disputa, nu ma priveste si nu ma afecteaza personal..am si eu o parere ca toti ceilalti, dar o tin pentru mine, pentru ca nimeni nu a sarit in apararea mea cand am avut nevoie si mai presus de toate acest forum se numeste Fulguleti de nov-dec deci vin sa va povestesc aici mai ales de copilul meu, de bubitze, de rostogoliri, de alte nazbatii...

certurile de aici la care am participat activ si pe care le regret profund m-au invatat sa nu mai pun la suflet toate nimicurile, sa incerc sa ignor ceea ce nu imi place la una dintre voi si sa extrag ce e mai bun de la voi asa incat daca ceva ma deranjeaza am descoperit ca pot sa inchid fereastra de net si toate astea sa dispara..

...asa incat intrasem sa le spun fetelor care s-au "suparat" subit chiar daca nimeni nu le-a zis nimic si care se retrag datorita unei dispute banale intre 2 fete care oricum trece si se uita. le spun ce mi-a spus si mie odata una dintre voi: e alegerea voastra, eu nu o sa va rog sa ramaneti daca nu doriti asta, forumul merge mai departe, subiecte de discutat vor mai fi si de acum incolo,copiii nostri tot vor creste !

eu va doresc o seara linistita si ne reintalnim maine dimineata la cafea, cu cele care ati mai ramas !

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu;

varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

cu riscul de a primi iar un sut care sa ma trimita o perioada in out, tot va spun , pt ca v-am citit in per de pe banca de rezerve, ca voi/unele confundati viata reala cu cea de forum ...de-asta s-a ajuns aici...parerea mea, vorba unui clasic in viata.

zau, putina maturitate, ca doar numai suntem la varsta lui ..apropo...Sandy Belle...desi tare bine era.

am scris asta, pt ca daca si dandusa, care era favorita publicului, ia aceasta atitudine, inseamna ca e un semnal de alarma si ar trebui reconsiderate unele chestii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

intreb ce tipuri de lapte se gasesc in romania, daca stie cineva toate numele. Nestle este? Ma gandesc ca daca vin in tara sa nu ma car cu mii de cutii dupa mine.

ktrinel, exista nan de la nestle, este printre cele mai bune formule de lapte de pe piata... dar, caci normal ca exista un dar... ma bag si eu ca stan patitu'.. abia ce-am tras-o cu humana, unu' produs in polonia, unu' in germania, teoretic acelasi lapte, practic NU!!!!.. am scris in capitolul trecut, cred ca n-ai apucat sa citesti... cel mai bine e sa ii dai copilului formula cu care este obisnuit... al meu s-a umplut de bube de pe o zi pe alta dupa schimbarea laptelui, in conditiile in care bea un singur bibe seara....... (i-am dat din asta pt ca atunci cand l-a cumparat farmacista i-a spus lu' mihai ca e acelasi lapte, doar ca au schimbat cei de la humana designul cutiei......). hai ca nu-s foarte coerenta.. dar esentialul cred ca l-ai inteles...

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

ktrinel, deci recunosti ca ai lipsit asa de mult pentru ca ai primit un sut...
deci suturile dateaza de pe vremea odiseei..numai ca atunci erau musamalizate....oare de ce? eram mai ocupate de propria stare psihica, avand in vedere ca supararile se repercutau si asupra bebelusului?

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu;

varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

a_deju , mersi de lamuriri. ici lui nestle ii zice good start/bon depart nu nan, deci nu cred sa fie la fel..stiu ca mu e bine sa schimbi laptele, dar ne apropiem de 6 luni, cand oricum tre sa il schimb pe cel de acum si am zis ca daca o fi nestle si in ro, impusc 2 iepuri...ma mai documentez

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mirona

A_deju se mai cere o explicatie: poti sa-mi spui cum de a putut acea fetita cu plimbarea ei haotica din parc sa stranga 3503 de voturi? ca eu una nu vad nici o pancarta in spate cu I love pampers!

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire

bai, ceva necurat e la mijloc... am vazut io o baba intr-un colt, pe-o banca, croseta linistita, dar mi s-a parut suspecta...am citit pe buze, si se vedea clar "srepmap"... ia da pe rewind, si-o sa vezi cum se lucreaza la subliminal :))))
hooooo, ca glumeam, nu sariti buluc la derulat :))))))))))
ar mai fi si alta explicatie: nush ce zefirelli o fi regizat scurt-metrajul, da' intentia e clara... tre' sa ametesti bine, da' atat de bine, incat cand te ia cu lesin, cursoru' sa fie pe "voteaza acum", capu' sa-ti cada pe mana, mana sa fie mouse, mouseul sa faca click.... e foarte plauzibil :)))))))))))))))))
da' sa stiti ca eu am rezistat eroic si n-am votat-o.. de-a naibii, na :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by desiree

Nu am vrut si nu vreau sa ma amestec in aceasta disputa, nu ma priveste si nu ma afecteaza personal..am si eu o parere ca toti ceilalti, dar o tin pentru mine, pentru ca nimeni nu a sarit in apararea mea cand am avut nevoie si mai presus de toate acest forum se numeste Fulguleti de nov-dec deci vin sa va povestesc aici mai ales de copilul meu, de bubitze, de rostogoliri, de alte nazbatii...

certurile de aici la care am participat activ si pe care le regret profund m-au invatat sa nu mai pun la suflet toate nimicurile, sa incerc sa ignor ceea ce nu imi place la una dintre voi si sa extrag ce e mai bun de la voi asa incat daca ceva ma deranjeaza am descoperit ca pot sa inchid fereastra de net si toate astea sa dispara..

...asa incat intrasem sa le spun fetelor care s-au "suparat" subit chiar daca nimeni nu le-a zis nimic si care se retrag datorita unei dispute banale intre 2 fete care oricum trece si se uita. le spun ce mi-a spus si mie odata una dintre voi: e alegerea voastra, eu nu o sa va rog sa ramaneti daca nu doriti asta, forumul merge mai departe, subiecte de discutat vor mai fi si de acum incolo,copiii nostri tot vor creste !

eu va doresc o seara linistita si ne reintalnim maine dimineata la cafea, cu cele care ati mai ramas !

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu;

varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele

si eu m-am chinuit sa spun cam acelasi lucru, dar m-am lungit prea mult si am renuntat. tu insa ai reusit sa sintetizezi f bine, asa ca subscriu
as vrea doar sa adaug ca dupa mintea mea acum sunt certuri mai frecvente pt ca pediatrii, spre deosebire de ginecologi, nu au opinii comune. cu sarcina a fost mult mai usor, toti dr si toate articolele ziceau acelasi lucru. cand au aparut si copiii in peisaj situatia s-a schimbat, pt ca sunt 2 doctori si 3 pareri.
si la odisee au fost certuri, unele majore, e firesc sa fie si aici, asa ca inarmati-va cu rabdare: la odisee am stat doar 9 luni, spre deosebire de scutece, care tin pana la 4 ani

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

pentru cine nu intelege ce aberez eu mai sus, va pun si voua link-ul.. sper totusi sa nu vad ca pana maine are fata vreo sase mii de voturi, ca ma linseaza mirona : in regia lui drunko zefirelli
:)))

Mergi la inceput