Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

desiree, nu am negat niciodata ...cred ca mai degraba mi l-am dat singua ca efect al faptului ca mi-am exprimat niste opinii in mod deschis si nu pe la coltzuri...nu as pleca asa, ca imi zice cineva iesi.nu chiar de la odisee stau pe margine...remember me?
nu inteleg cu musamalizarea...[xx(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

desiree, nu am negat niciodata ...cred ca mai degraba mi l-am dat singua ca efect al faptului ca mi-am exprimat niste opinii in mod deschis si nu pe la coltzuri...nu as pleca asa, ca imi zice cineva iesi.
nu inteleg cu musamalizarea...

am folosit un termen gresit cu "musamalizarea":cred ca eram mai tolerante una cu alta..in asteptarea bebelusului...cred ca ne pasa mai putin ce crede unul sau altul despre noi...aveam un scop comun cu toate...acu suntem varza de obosite si cu nervii la pamant..si asta se vede !

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu;

varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

fetelor, eu sunt aici pe baricade, cu scobitori in pleoape, incerc sa va fac sa va radeti... radeti de mine, daca nu gasiti altceva mai bun.... pliiiiiizzz.... ktrinel zice bine ce zice... e doar o discutie dintr-un capitol al unui subiect de pe un oarecare forum... pe bune....
mai trebuie sa va aduc aminte ca e doishpe noaptea??? gata, e o alta zi... astea trecura, o sa vina si altele... n-are rost sa intind eu pelteaua... e doishpe, si pt mine e suficient :)
tin sa va anunt ca azi ne expira reactia otica :))) am zis!!!!

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by a_deju

pentru cine nu intelege ce aberez eu mai sus, va pun si voua link-ul.. sper totusi sa nu vad ca pana maine are fata vreo sase mii de voturi, ca ma linseaza mirona : in regia lui drunko zefirelli
:)))

fratele meu, cat tine plimbarica asta?!?!?

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:

pentru cine nu intelege ce aberez eu mai sus, va pun si voua link-ul.. sper totusi sa nu vad ca pana maine are fata vreo sase mii de voturi, ca ma linseaza mirona : in regia lui drunko zefirelli

average people, nimic senzational !

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu;

varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Mey, incep sa ma supar pe voi. Cum e posibil ca ce am cladit in atatea luni sa se strice in doar cateva saptamani.

De ce am lasat sa se ajunga aici? Interesant. Vad ca unele fete, care iubesc linistea si pacea sunt profund oripilate de ultimele dispute. Dispute care au inceput din primele zile. Cuvinte urate, grosolane, agresive, pline de rautatea si de satisfactia de a da peste bot.

A fost lasata sa vorbeasca execrabil, s-o atace in ultimul hal pe Donia (pe care vorba Dianocicai "si sa vrei nu poti sa te superi"). Si tot mai primea pupaturi si floricele ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Incet, incet a luat si alte victime in vizor. Si normal, au inceput sa rabufneasca nemultumirile fetelor care si-au pierdut rabdarea. Sa suporte stilul acesta execrabil. Stilul acesta de mahala, plin de venin si rautate in grupul nostru de mamici vesele, grijuli si iubitoare nu numai fatza de pruncii lor, ci si fata de prietenele virtuale sau mai putin virtuale.

Eu nu inteleg de ce va suparati c-a rabufnit atata rautate pe forum in ultimul timp si nu cautati explicatia, nu vedeti sursa, cauza.

De ce o lasati sa ne dezbine?

Ar fi trist ca din cauza complexelor si a dezechilibrelor unei singure persoane sa se naruiasca tot ce am creat impreuna.

Mai ganditi-va, va rog frumos.

Jos comunistii! Jos tradatorii! BASESCU presedinte.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by chris80

quote:

fratele meu, cat tine plimbarica asta?!?!?

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

suficient cat sa se ajunga la efectul scontat.. adica ce am zis in mesajul dinaintea celui la care ai dat tu reply (...huh???....) ... :))

Mergi la inceput

bine zice ...daca ar fi doar oboseala si nervii, astea mai trec cu somn, cafea, sex, etc...mie mi-e ca prin unele parti e mai mult decat atat si nu trece cu pilule...naspa.

quote:
Originally posted by desiree

quote:
Originally posted by Ktrinel

desiree, nu am negat niciodata ...cred ca mai degraba mi l-am dat singua ca efect al faptului ca mi-am exprimat niste opinii in mod deschis si nu pe la coltzuri...nu as pleca asa, ca imi zice cineva iesi.
nu inteleg cu musamalizarea...

am folosit un termen gresit cu "musamalizarea":cred ca eram mai tolerante una cu alta..in asteptarea bebelusului...cred ca ne pasa mai putin ce crede unul sau altul despre noi...aveam un scop comun cu toate...acu suntem varza de obosite si cu nervii la pamant..si asta se vede !

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu;

varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele

Mergi la inceput

a_deju, tre sa recunosc ca e chiar enervant filmuletzul...bietul copil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

ruxandra - aici e loc pt toata lumea, fiecare poate spune ce crede. nu putem sa ii interzicem cuiva sa spuna ceva, dar cu siguranta putem sa ignoram. facand asa si nemaiavand feed back, poate ca dispar si mesajele respective. s-a vazut cam ce si cum spune fiecare dintre noi. eu trec peste. stiu ca e greu cand esti tu cel vizat, dar putem sa ne vedem de ale noastre ca si pana acum fara sa mai dezbatem anumite mesaje.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput