Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Donia, Auras, Aelita
Sper sa fie doar de la detergenti.
A-deju nu am avut timp sa-ti spun, dar imi pare rau de urechiusa lui Eric. Sper sa treaca repede.

Voiam sa va spun celor ce folositi Trixera, ca si eu am folosit-o si am fost sfatuita sa nu o mai folosesc deloc la copil.Persoana distribuie produse din aceasta gama. Mi-a recomandat in schimb Mustela.

Poze nu am apucat sa vizionez inca , dar urmeaza.
Va pup
Noapte buna

Dandusa, Dianoica si va astept cu noi postari, chiar si mai rare daca asa credeti ca e mai bine pentru voi.

Rautatile de pe forum au inceput sa ma plictiseasca si pe mine, dar eu nu renunt, oricum nu sunt cea mai activa, nici cea mai cunoscuta de pe aici, dar am nevoie de fete cand simt ca nu mai pot sau vreau sa aflu ceva.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

chiar asa, fetelor, de ce ati bagat in seama asemenea manifestari daca ziceti ca le-ati simtit de la inceput...nu stiti vorba aia cu "nici usturoi n-am mancat, nici gura..."?

quote:
Originally posted by chris80

ruxandra - aici e loc pt toata lumea, fiecare poate spune ce crede. nu putem sa ii interzicem cuiva sa spuna ceva, dar cu siguranta putem sa ignoram. facand asa si nemaiavand feed back, poate ca dispar si mesajele respective. s-a vazut cam ce si cum spune fiecare dintre noi. eu trec peste. stiu ca e greu cand esti tu cel vizat, dar putem sa ne vedem de ale noastre ca si pana acum fara sa mai dezbatem anumite mesaje.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

Merg la culcare acum, dar de maine..nu voi mai posta (vad eu cat); iar in timpul pe care-l voi putea acorda forumului, voi citi mult in urma, de la inceputurile odiseei.....sa ma delectez cu mesajele mamicilor vesele si fericite (femei perfecte, dom'le...nu cu complexe ca altele). Parca asa era....

Noapte buna fiintelor intelepte!
(nu lipseste virgula)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

bebinuta-uite, eu te cert . cum adica nu esti cea mai cunoscuta? nu e nici un concurs de popularitate , pur si simplu scrie fiecare in masura in care are timp. sunt atatea fete care au inceput serviciul si intra cand apuca. sa iti enumar? uite, avdanaarhire, de exemplu, sau cristina. si ce, crezi ca mesajele lor nu sunt primite cu drag? asa e, nu cu drag, ci cu mare drag. na, ca te-am certat!

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

dandusico, oi fi eu taaaare obosita la ora asta, dar nu stiu de ce am avut impresia ca te-ai suparat si pe noi, mamicile care am luat atitudine fata de mesajul extrem de ostil al ariadnei, chiar daca ii era adresat Mironei. Eu pur si simplu nu am putut sa tac, e adevarat ca Mirona a fost cea vizata si dupa cum zici tu, daca s-ar fi simtit deranjata ar fi reactionat, dar pe mine personal m-a oripilat brutalitatea adresarii. si am zis doua vorbe, cat am putut eu de finutz.
Hai, ma, de curand le certai pe fetele care ameninta cu plecarea, si acum vrei sa pleci si tu?? Imi pare foarte foarte rau!
E drept ca in ultima vreme mai multe pagini contin replici taioase decat informatii despre fulguletzi, dar eu am invatat atat de multe de pe forum, incat ma gandesc cu groaza ca se destrama totul si eu cum imi mai cresc copilul?? Nu exagerez, dar chiar mi-e teama ca voi ajunge o ignoranta precum unele mamici din parc! Am acces la informatii, dar aici se mai discuta, se emit pareri, chiar daca unele sunt contradictorii, ceva constructiv tot iese!
Hai, fetelor, fie ca noaptea sa fie un sfetnic bun si maine sa ne reintalnim intelepte si vesele! Va imbratisez cu drag! Noapte buna!
Dianocicaaaaaaaaa, alexandraaa, dandusaaaaaa !!!!

Am 5 luni !!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

am zis ca ma las de cafea, m-am dezobisnuit in sarcina si nu mai dorm din cauza ei. ok, am baut capucino. si ala ma tinea treaza. dar si ciocolata calda?!?!?!? mi-am terminat si cartea, si somnul lipsa.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Eu am vrut doar sa spun ca pe mine sa nu va bazati
Ca eu am alte probleme existentiale, am ramas inca in faza in care incerc sa imi explic de ce ma uitam la Sandy Belle cand eram deja femeie maritata la casa mea. Probabil ca e de vina comunismul, recuperam pentru anii in care n-am avut destule desene la televizor.
Jos comunismul!

quote:
Originally posted by Mirona

am ramas datoare la Donia
de ce BB Paul? pai eu asa stiam ca se numeste bb de danita - Paul Tudor. Sa vina mamica bebeului si sa spuna si ea ...

Sa vina, sa vina! Ca in lista scrie Tudor si eu numai Tudor am in cap... danitaaaaa!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by a_deju

quote:
Originally posted by Donia

Maica mia, trebuie sa plec dupa Roxana si cred ca afara vine potopul. S-a intunecat cerul brusc... da, n-am scapat de 666... a_deju, tu esti de vina! Vorba Roxanei, "we're doomed!"

pai... ba vrei surprize surprize, ba we're doomed... io mi-am concentrat acilea toate fortele, i huffed, i puffed, si uite ce-a iesit :)) tre' sa ma chinui acuma sa-l scot pe nica de la naftalina, sa rada nitel sper cer cu paru' balai, sa iasa si soarele :) da' ce nu fac eu pt canada, tara vecina si pretena :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Sa stii ca am citit asta mai devreme cand chiar se inseninase aici si ma gandeam ca ai facut treaba buna cu Nica... sper ca a functionat doar pe teritoriul Canadei, ca daca a iesit soarele si in Romania tot atunci inseamna ca ai de dat explicatii in continuare pentru 666...

Mergi la inceput

Ei, si acum va zic buna dimineata! Azi se vede mai roz viata?
Hai, laudati-va care mai de care, a_deju ca nu mai are motanu' reactie otica, desiree ca nu mai are Octavian bubite, roxanica e vindecata de conjuctivita, Ralumat a terminat de zugravit la vecini, Yagmur si Luca au avut o noapte buna dupa vaccin, aelita ca a rupt Sofia cantarul... dati-i inainte cu vestile bune!

Mergi la inceput

`mneata!
cica sa mai dorm-telefonul lui alex ne tot aminteste ca trebuie platita asigurareala matiz, iar pisi isi linge labutzele prin somn cu atata galagie ca ma trezeste. are 2 partituri: fie face treaba asta, fie zgarie cu gherutele in plasa patului.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput