Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Buna dimineata soare!
Apropo, Chris dac-ai ramas in pana, vezi ca in Sinaia e o librarie bunicica.

quote:
Originally posted by Donia

Ei, si acum va zic buna dimineata! Azi se vede mai roz viata?
Hai, laudati-va care mai de care, a_deju ca nu mai are motanu' reactie otica, desiree ca nu mai are Octavian bubite, roxanica e vindecata de conjuctivita, Ralumat a terminat de zugravit la vecini, Yagmur si Luca au avut o noapte buna dupa vaccin, aelita ca a rupt Sofia cantarul... dati-i inainte cu vestile bune!

Asa-i ca-i o zi minunata??? ..si continui: azi se pare ca voi juca pt prima data popice!!!

Plus ca mai e si Kidex-ul si cine stie ce alta surpriza dupa colt.. un carutz cu xx roti...

Jos comunistii! Jos tradatorii! BASESCU presedinte.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by bebinuta
Voiam sa va spun celor ce folositi Trixera, ca si eu am folosit-o si am fost sfatuita sa nu o mai folosesc deloc la copil.Persoana distribuie produse din aceasta gama. Mi-a recomandat in schimb Mustela.

Bebinuta, poti sa intrebi persoana respectiva de ce nu e recomandata Trixera pt bb?
Oricum am inteles ca, la mama ei, exista si o gama Trixera special pt bb. Da la noi nu, ca deh...

Jos comunistii! Jos tradatorii! BASESCU presedinte.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Buna dimineata. Am ajuns la pagina 2 si nu m-am putut abtine.

Lamuriti-ma si pe mine cu o chestie: in ce consta superioritatea cuiva mai vechi pe acest topic? Cu ce as fi eu mai grozava decat Roxanal, de exemplu? (, dar tu esti cea mai noua - apropo, Bun Venit!). Ori acum incepem ca la serviciu, unde angajatii "cu state vechi", dupa ce ii primesc cu entuziasm pe nou-veniti, le fac un instructaj cu "asa merg lucrurile pe la noi" si "daca nu te conformezi, nu te integrezi"?

Imi pare rau ca exista messengerul. E mult mai comod sa discuti asa cu cele care au aceeasi parere cu tine si nu te combat.

Ma duc sa citesc si revin cu raspunsuri, acolo unde ma pricep.

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

quote:
Originally posted by bebinuta

Donia, Auras, Aelita
Sper sa fie doar de la detergenti.
A-deju nu am avut timp sa-ti spun, dar imi pare rau de urechiusa lui Eric. Sper sa treaca repede.

Voiam sa va spun celor ce folositi Trixera, ca si eu am folosit-o si am fost sfatuita sa nu o mai folosesc deloc la copil.Persoana distribuie produse din aceasta gama. Mi-a recomandat in schimb Mustela.

m-ai pus pe ginduri ...dupa ce am citit si am rascitit azi eram hotarita sa iau Trixera...de ce ti-a zis sa schimbi crema ...ce nu e in regula cu ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

cu riscul de a primi iar un sut care sa ma trimita o perioada in out, tot va spun , pt ca v-am citit in per de pe banca de rezerve, ca voi/unele confundati viata reala cu cea de forum ...de-asta s-a ajuns aici...parerea mea, vorba unui clasic in viata.

zau, putina maturitate, ca doar numai suntem la varsta lui ..apropo...Sandy Belle...desi tare bine era.

am scris asta, pt ca daca si dandusa, care era favorita publicului, ia aceasta atitudine, inseamna ca e un semnal de alarma si ar trebui reconsiderate unele chestii.

CA TARE BINE MAI ZICI!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
Alessia luna 5
Alessia luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

quote:
Originally posted by a_deju

quote:
Originally posted by Mirona

A_deju se mai cere o explicatie: poti sa-mi spui cum de a putut acea fetita cu plimbarea ei haotica din parc sa stranga 3503 de voturi? ca eu una nu vad nici o pancarta in spate cu I love pampers!

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire

bai, ceva necurat e la mijloc... am vazut io o baba intr-un colt, pe-o banca, croseta linistita, dar mi s-a parut suspecta...am citit pe buze, si se vedea clar "srepmap"... ia da pe rewind, si-o sa vezi cum se lucreaza la subliminal :))))
hooooo, ca glumeam, nu sariti buluc la derulat :))))))))))
ar mai fi si alta explicatie: nush ce zefirelli o fi regizat scurt-metrajul, da' intentia e clara... tre' sa ametesti bine, da' atat de bine, incat cand te ia cu lesin, cursoru' sa fie pe "voteaza acum", capu' sa-ti cada pe mana, mana sa fie mouse, mouseul sa faca click.... e foarte plauzibil :)))))))))))))))))
da' sa stiti ca eu am rezistat eroic si n-am votat-o.. de-a naibii, na :))

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

cred ca asta-i singura explicatie....mama ce ametisem tot urmarind copilul ...noroc ca a pus mirona linkul si am mai votat-o azi inca o data pe kara ca altfel , mai stii , ametita cum eram ,daca o votam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Ariadna, eu as incepe sa ingros supa cu morcov fiert. Dar, tu nu ai un pediatru al lui Bogdanel? De ce nu urmezi sfaturile lui in privinta diversificarii? Si eu am citit si am intrebat si am cascat ochii pe forum, dar pana la urma tot ca pediatra am facut- e medicul pe care l-am ales si daca, Doamne fereste, copilul pateste ceva, motivatia "asa am citit pe forum" mi se pare .

Oana, ! Ia uite bebele precoce! Bravo, pe cand in picioruse?

A_deju, , ia de-aici! Aproape 80 de kile zici? Aproapele asta e pe la 60? Pai daca asa se arata la 80...... - vreau si eu!

Auzi la Donia ! "Ma scuzati ca vorbesc cu gura plina de ciocolata!"Pai atunci trebuie si eu sa-mi cer scuze...ca am gura plina cu piure de broccoli . Offf, da ajung si eu aproape ca Donia si A_deju, si atunci sa te tii!

Ma duc sa-mi fac si o cafea, poate-mi ia gustul asta !

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by chris80
..pisi isi linge labutzele prin somn cu atata galagie ca ma trezeste. are 2 partituri: fie face treaba asta, fie zgarie cu gherutele in plasa patului.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

exact asta face si motanu' meu... feline, dom'le, e clar.. da' acu' stau si ma-ntreb pt ce prada si-or ascuti ei ghearele.. :))

Mergi la inceput

ralumat... 77 kg.. si ceva sute de grame (la astea nu ma mai uit, ca ametesc, e distanta mare de sus pana jos.. :))) ).. jur!!! da' multumesc de apreciere, chiar ca e o zi frumoasa azi :))
urechiusele sunt bine, motanu' e bine... nu mai urla, sta cumintel si se uita pe pereti la ursi, se joaca cu un soarece (..normal..) si cu floricica zdranga-zdranga... imi vine sa-l pap tot :)
oricum, avem timp pana diseara la ora 21 fix fix fix.. atunci expira otita cu acte-n regula :) (de la ora aia nu-i mai dau baietului niciun fel de medicament..)

Mergi la inceput

si o intrebare intrebatoare: in aceste trei zile de suferinta, am papat doar tzatz si bibele de seara.. acu' ce fac? adica o iau iar de la o lingurita, la suc/fructe si la cereale, sau ii pregatesc cantitatea cu care era obisnuit si ii las sa bage cat vrea el...??????

Mergi la inceput