Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 13
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by a_deju
si o intrebare intrebatoare: in aceste trei zile de suferinta, am papat doar tzatz si bibele de seara.. acu' ce fac? adica o iau iar de la o lingurita, la suc/fructe si la cereale, sau ii pregatesc cantitatea cu care era obisnuit si ii las sa bage cat vrea el...??????
Nu Deea, reluati normal, exact de unde erati inainte de pauza. N-a avut nimic la stomacel. Pofta buna si revenita motanului urechios.
Jos comunistii! Jos tradatorii! BASESCU presedinte.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
a_deju spune:
ralumat, ma-nsel eu, sau era programata o mini-vacanta la constanta in mai??? pai daca asa, sa vezi ce te bag la ture de mamaia de doua ori pe zi, si te trimit inapoi acasa ascutita ca lupta de clasa, de-o sa-si muste limba aia de-a zis ca va curg banii si din fund, si-o sa zica "uite ce mama eroina... rupe de la gura ei pt copil....".. s-o vezi atunci cum vine cu tavita cu placinta si bate la usa, ca un bun vecin ce se afla, exact ca-n filmele cu, despre si de la americani......... :)))))
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
a_deju spune:
ruxandra, multam :) asa ma gandeam si eu.. dar tot mai bine e sa intreb.. ca la cat de talentata in ale maternului am fost in ultima vreme..poate mai si intoxicam copilu' acuma :)))
Ralumat spune:
Danutz, nu folosesc tetina de la Avent, dar am incercat o multime. Eu asa patesc cu aia de la Chicco. Ce daca scrie pe cutie 4+ si fiu-meu face maine 5? El tot se ineaca,asa ca inca mananca cu 0+, 2 picaturi! Cred ca depinde de copil.
Ia uite, Dbunny mi-a dat sperante! 6 luni zici ca e afectata memoria? Ufff, mai am putin! Credeam ca nu-mi voi reveni veci, si mi-era frica deja ca dupa bebe2 ma duc astia la azil.
Katrinel, este lapte Nestle. nan ii zice la noi. Dar dupa experienta lui A_Dejucu Humana, eu as veni in locul tau cu laptele cu care e obisnuita. Cine stie pe ce plantatie o fi facut Nanul de la noi? Si acum am ajuns la postarea cu viata reala/viata de pe forum! Corect! Si nu te mai intoarce in "out", ca zau ca nu e corect sa te distrezi de pe margine...intra si tu in ring, aici!
Nu mai am timp sa termin ce ati scris....e vremea mesei de fructe. Ne vorbim mai tarziu, sau poate maine....ca vreau sa merg la Kidex azi!
Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea
a_deju spune:
chris, or zgaria ei in plasa patutului acuma, dar peste putin timp ia www.youtube.com/watch?v=ptvBCMNW55c" target="_blank">uite pe ce culmi ale artei vor ajunge...
a_deju spune:
offf, ce va "individiez".. pe fetele din bucuresti, adicatelea... ce-as fi mers si eu la kidex, macar sa casc ochii de nebuna pe-acolo, ca la noi..nu prea ti-e dat sa vezi asa ceva.... sa ne ziceti si noua, provinicialilor, ce si cum pe-acolo :)) spor la achizitionat :)
asiza spune:
'Neata si bine v-am regasit...nu ne-am "vazut" pret de circa 15 pagini ...
Sa va spun de noi...Stiti deja din postarile mele anterioare ca, de vreo doua saptamani, Denis se trezea foarte foarte des noaptea (contrar vechilor lui obiceiuri, cand avea doar o trezire) si se trezea direct in urlete infioratoare, pe care le puteam calma DOAR punandu-l la san...Initial am dat vina pe cresterea dintilor...DAR alataieri noapte m-a capiat...s-a trezit EXACT la 2 ore urland si a papat tot atat de des. Mi-am zis ca nu sunt dintii, ca probabil din habr n-am care motiv, copilul nu se satura, DECI m-am aprovizionat cu una bucata lapte Milumil si in niste emotii infioratoare i-am dat aseara laptic praf (mai mult de experiment). Ce credeti??? Denis a bagat in mai putin de 15 minute 200 ml si a dormit ca un ingeras. S-a trezit doar o data pe la 4.30 dimineata, cand l-am pus la san si apoi s-a mai trezit la 8.30. Iar trezirile n-au mai fost in urlete, ci pline de voie buna si zambete. De unde concluzionez: copilul meu nu se satura doar la san, noptile devenind un chin atat pentru el cat si pentru mine. ...acuma nu prea stiu ce sa fac in continuare...sa-i dau formula seara si in rest san??? Sa continuam sa ne chinuim si sa nu ne odihnim niciunul??? ...Mi-e ca, dandu-i completare, imi va scadea lapticul si stiti voi ce convinsa sunt eu intr-ale alaptatului!!!! Sa nu ma sfatuiti sa incep diversificarea dat fiind ca Denis are 4 luni si o sapt, ca asta sigur n-o fac!
Mai am o noutate: ne-am aprovizionat cu scaunel de masa de care sunt extrem de incantata si extaziata. E Peg Perego si mi s-a parut mai ok decat chicco poly...am dat pe el 450 ron, dar face toti banii!
Propun o tema a zilei! Cum va jucati cu copiii vostri???...ca eu nu mai stiu ce sa inventez conform varstei. Noi zornaim zgranganitoare, facem cucu-bau cu fatza lu' mami, povestim, cantam, ne place caruselul si ne uitam cu curiozitate la tot ce ne inconjoara...aaaa, uneori mai facem si scenete cu animalutzele de plus...
Am vazut ca au exista/exista din nou tensiuni pe forum...nu ma mai impresioneaza deloc si eu zic sa trecem peste cu maturitate...cat despre faptul ca Dana si Alex iau o pauza...ce sa zic...mi-s dragi amandoua si-mi va fi doooor de ele, dar, fetelor, prinde tare bine o pauza...sa stiti asta de la o patzita...si va asteptam cu drag inapoi!!!
Ktrinel, mersi
A_deju-Deea...cum mai e motanu'??? Ma duc sa citesc din urma, ca poate ai scris deja!
Va pup pe toate!
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
Ralumat spune:
quote:
Originally posted by chris80
`mneata!
cica sa mai dorm-telefonul lui alex ne tot aminteste ca trebuie platita asigurareala matiz, iar pisi isi linge labutzele prin somn cu atata galagie ca ma trezeste. are 2 partituri: fie face treaba asta, fie zgarie cu gherutele in plasa patului.
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
Si david are obiceiul asta cu zgariatul plasei patutului. O fi ceva deosebit la plasa asta de la Graco Noi ziceam ca se face harpist cand o fi mare, dar vad ca de acum are concurenta.
luna a cincea
desiree spune:
Mneata..
..nu mai avem bubitze !!!....
unde e kidex?... ca eu sunt pe alta planeta, nu din Bucuresti s-ar zice...
a deju si eu tot 77 kg raportez si mi-am tras si colac in jurul braului ca sa nu cumva sa mor de frig !
desiree si bebe Octavian
pozici puiul meu;
varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele
Ralumat spune:
Am curatat merele si morcovii si astept sa se trezeasca adormiciul....care doarme de ma baga in sperieti, ca ai nostri parteneri de plimbare din parc au rubeola....si mi-e frica sa nu fi sarit si la noi (desi m-am documentat in Capraru ca nu are complicatii, tot n-am chef).
A_deju, da, asa se preconiza...o venire in mai.Sa vedem acum, ca masterandul de barbatu-meu si-a amintit in ajun ca urmeaza sesiunea. Dar poate il las singurel sa invete si venim noi doi....si atunci sa te tii de promisiune! Numai sa ma hotarasc sa ajung la Kidex, poate gasesc carut sport (ieftin si bun si frumos, sa moara vecinii de ciuda cand or vedea ca am doua carucioare!)La Romexpo e Kidex, Desiree!Azi si maine 11-20, si duminica pana la 18.Parcare pentru vizitatori in parcarea D, langa Mercedes!~ Alte informatii mai doriti?
P.S. Eu o banuiesc pe tanti care mi-a raspuns la telefon ca nu-si bause cafeaua. Din anii trecuti eu tin minte ca parcarea D era pentru expozanti (asta la Constructexpo), dar vad eu daca ajung azi si va tin la curent.
luna a cincea