Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 8
Mirona spune:
quote:
Originally posted by a_dejuquote:
Originally posted by roxanal
ne primiti si pe noi ?
Ioana Teodora, 12.12.2006 ora 18.20 ? - nastere naturala, scor apgar 7, 2,850 kg, 49 cm-nasterea ei, aici :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87474
multumim
tati si printesele : http://thumb0.webshots.net/t/57/557/3/38/46/2943338460092654700KuUueE_th.jpg
nasterea Ioanei Teodora : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87474
asta e postarea.. era pe pagina cealalta :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
mama mama - ce rau e sa te ajunga batranetile - si eu care-i cautam mesajul in capitolul trecut.
roxanal bine ai venit printre noi - te-am trecut si in lista. Hai la taclale cu noi.
Pentru cele care vor sa-mi voteze piciul - inca o data linkurile: 1 si 2
am ramas datoare la Donia
de ce BB Paul? pai eu asa stiam ca se numeste bb de danita - Paul Tudor. Sa vina mamica bebeului si sa spuna si ea ... ca altfel nu-i inapoiez suzeta - mai mami rea ce esti - acum vede si bebe Daniel si mama lui ca am primit o vizita de curtoazie.
am ramas datoare la Daconst merci de aprecierile pt Kara - astept link cu poze de la voi. Cum am slabit? merang cu carutzul pe afara- iesim si de 2-3 ori pe zi - desi eu spun ca mai am mult pana sa arat cum as vrea - si nuici nu stiu daca se mai poate cum as vrea eu - deh ... batranetile astea.
Sa fie si la voi intr-un ceas bun crestinarea micutzului.
a_deju mama - m-am spart de ras la mesajul tau cu 2000 de voturi din oficiu ... dar si la un mesaj de-al tau din capitolul trecut ... mama te lupti cu morile de vant - unde nu e ... nici Domnul nu cere. Ce mai face ureche de Eric?
auras_v merci de vot - dar habar nu am regulile - eu am pus doua filmuletze - asa de haz.
DAR NU MAI PARTICIPA NIMENI? vreau si eu sa votez un puiutz .... pentru toate voturile de la voi.
pe toate
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
Donia spune:
quote:
Originally posted by chris80
pai atunci o sa iti zic ,,tanti"
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
Ntz, prea tarziu. Puteai sa-mi zici atunci cand te uitai la Sandy bell, dar acum tot un fel de tanti esti si tu
chinico, mai poti sa pui si in apa un fel de... cum ii zice? of, greu la deal... ulei de baie, nu stiu cum ii zice, parca pomenea bamboletta azi de o marca.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
dandusa spune:
"in alta ordine de idei: despre ce atitudine vb Danduso? Zau ca nu inteleg la ce te referi? mie imi functioneaza scroll-ul de la mouse. Voua nu?"
...vorbeam de atitudinea luata de fete,Mirono...
...chiar azi vorbeam cu fetele din parc...si am ajuns la concluzia ca o mica pauza ar fi indicata...,m-am gindit ca oricum voi merge la C-ta si ca desi am net,nu am calculator..,asa ca deja imi faceam griji si planuri,unde sa merg sa va citesc si sa va mai scriu...,dar citind mesajele de dupa...,m-am hotarit brusc si foarte usor,sa-mi mai vad de ale mele...ginduri,vise sau probleme...
...m-a deranjat foarte tare sa vad nedreptate,sa vad cum uniele mamici pot fi obiective numai cind vine vorba de anumite persoane..,iar foarte subiective cind vine vorba de celelalte ...,chiar nu mi se pare corect fata de nici una dintre noi sa fim asa...,dar asta este...,asa cum s-a mai spus la un momet dat...,se creeaza simpatii si antipatii...si aruncam cu rosii in cea antipatica...ca de...au mai aruncat si altii...
...nu am nici o problema personala...,nu va imaginati ca sufar ca nu-mi spune cineva cit de frumoasa este fata mea,sau ca nu-i spune nimeni LMA,sau mai stiu ce...,din contra...,avind in vedere discutiile de pe aici...,chiar m-am simtit prost cind de ziua Crinutei,era tambalau ,petreceri si de fiecare data cind am pus poze...au fost fooooarte admirate de catre voi...,de aceea am incercat cit am putut sa raspund si eu cu aceiasi moneda,pentru ca si voi ,restul mamicilor sa va simtiti mindre cum ma simteam eu...
...sint foarte fericita ca am avut ocazia sa-mi fac adevarate prietene,datorita acestui forum ...,sint foarte fericita ca am invatat enorm de multe lucuri de aici...,m-am simtit extraordinar de bine cu voi,pina acum ,cind, efectiv nu mai suport aceasta rautate exprimata in unele mesaje...ce pacat...,ca nu se poate altfel...,ce pacat ca am impartit atitea lucruri frumoase,atitea emotii,atitea impliniri...
...nu uitati ca fiecare dintre noi poate fi ironica...,nu cred ca este vreuna care sa fie "atacata" si sa stea ca proasta fara sa riposteze...,asa ca mai bine spuneti pe sleau ce ginditi...si gata...
...simt nevoia sa ma retrag pentru o perioada mai lunga in care sa ma concentrez asupra Crinutei ,care merita din tot sufletul toata atentia mea...si restul lumii sa-si faca programare...,daca ne vor,asa ca fetelor va doresc din suflet sa incercati sa fiti mai bune...,ca-i tare pacat de acest timp in care fiecare ne rupem de altele ca sa stam calare pe forum...citind discutii interminabile care nu duc la nimic...
Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
Mirona spune:
nu draga Dandusa - vorbeai/ scriai - sa iau eu atitudine - daca vreau, ori ba.
Ei bine - nu am vrut sa iau atitudine - nici macar nu am citit mesajul acela pana la capat. Ma poti condamna?
si ma mir ca nu ai observat ce galceava promitea fata inca de cand a aparut pe forum.
bine ca va retrageti acum cu toatele - va luati jucariile si plecati acasa - bravo voua - ce sa spun?
mie imi pare sincer rau - dar de tacut nu am putut sa tac - am vrut sa ajut si am fost luata peste picior - vedea-v-as pe voi in aceea situatie.
eu am mai incheiat odata acest subiect - sper ca de data asta sa nu mai trebuiasca sa ma mai justific fata de cineva ca nu o voi mai face. Pentru mine e subiect inchis.
noapte buna tuturor
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
Mirona spune:
A_deju se mai cere o explicatie: poti sa-mi spui cum de a putut acea fetita cu plimbarea ei haotica din parc sa stranga 3503 de voturi? ca eu una nu vad nici o pancarta in spate cu I love pampers!
Ariadna30 spune:
Mda...citesc si ma minunez...Ce-i aici, tribunal? Chiar e nevoie de avocati din oficiu?? Eu nu m-am amestecat niciodata in altercatiile altora; am citit mesajele, am dat dreptate cui credeam ca merita, dar am tinut toate astea pt. mine.
Se pare ca iar trebuie sa revin la faza cu vechimea, nou-venitele, etc. Sunt ignorate rautatile celor care sunt aici "de la inceputul odiseei"; in schimb mesajele nou-venitelor sunt controlate minutios, doar-doar o aparea vreo chestie cu care sa-i dam peste nas "intrusei".N-am inteles un lucru....cum se castiga aici dreptul de a-ti exprima liber opiniile? Cumva tre` sa ai 3 stele ca sa poti abera cat poftesti si sa mai fii si incurajat pt. asta? De ce n-ati intervenit si in cearta celor doua fete mai vechi (nu mai dau nume, ca nu vreau sa deschid un nou proces)? E interesant faptul ca atunci cand chiar am nevoie de un raspuns, nimeni nu poate sa o faca....in schimb, cand sunt situatii de genul celei de acum, toata lumea sare-n "ajutor"..inclusiv persoane carora nu le-am adresat vreodata vreun cuvant.
dandusa, n-am pus pe nimeni la colt....locul e ocupat de mine...si nu suport concurenta.
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Doniaquote:
Originally posted by chris80
corect, donia. mie mi-e clar, de ce nu ti-ar fi si tie?!? in 1994 se intampla asta.
He, he, pai eu ma ocupam cu barbatu-meu prin '94, eram si maritata... Dar cred ca vreo cateva episoade tot am vazut... pesemne trageam chiulul la bucatarie
Maica mia, trebuie sa plec dupa Roxana si cred ca afara vine potopul. S-a intunecat cerul brusc... da, n-am scapat de 666... a_deju, tu esti de vina! Vorba Roxanei, "we're doomed!"
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
pai... ba vrei surprize surprize, ba we're doomed... io mi-am concentrat acilea toate fortele, i huffed, i puffed, si uite ce-a iesit :)) tre' sa ma chinui acuma sa-l scot pe nica de la naftalina, sa rada nitel sper cer cu paru' balai, sa iasa si soarele :) da' ce nu fac eu pt canada, tara vecina si pretena :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
Ariadna30 spune:
dandusa, scuze, nu era pt. tine ultima fraza. chinico era cu pusu` la colt.
Nu stiu de ce retinusem ca tu ai dat indicatia respectiva...dar parca ceva tot ai zis, nu? Sau m-am dilit io?? Tot ce-i posibil....printre mârâielile piticului e posibil sa fi retinut aiurea unele chestii....
dandusa spune:
rog cititi cu atentie...(cap 37,pag 20)
"...fetelor,eu as zice ca Ariadna a scris mult mai multe mesaje brutale si rautacioase si n-a fost pusa la colt cum ar fi trebuit...,acum ca scrie si ea un mesaj doar cu explicatii si ceva icon-uri...,luati atitudine...Poate Mironei nu i se pare un mesaj rautacios...,eu zic ca normal ar fi ca Mirona,careia ii este adresat mesajul...,sa ia atitudine,daca doreste...,daca nu...,haideti sa le lasam asa...,ca sa nu mai lungim discutiile astea...,ca prea multe info,nu ne aduc...Poate ca acum vine Ariadna si va raspunde nu stiu cum...,apoi voi si tot asa...,o lalaim inca un capitol...,puteti sa dat cu rosii ca si-asa am ramas fara...
ARIADNA,
eu zic sa citesti si sa recitesti de acum incolo,mesajele pe care le trimiti,sa nu contina jigniri sau mai stiu ce ar putea crea discutii...,mai lasa si tu putin de la tine...si hai sa discutam despre puiutii nostri...,daca tu stii un lucru si eu stiu altceva...,respecta-mi parearea ,eu la fel...si uite asa ajungem impreuna la faza cu "liceeul" sau "prima intilnire"...,daca nu...,proabil ca nu vom ajunge sa ne cunostem niciodata..."
Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
doradora spune:
miro vazut filmuletul cu bebelina dansatoare si tare m-a distrat! pe cel cu calculatorul il stiam, nu stiu cum de mi-a scapat primul. am profitat de faptul ca avem peste 18 ani si am mers la vot-macar de-ar fi toate voturile asa de placute!
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri