Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 7
Donia spune:
quote:
Originally posted by chris80
corect, donia. mie mi-e clar, de ce nu ti-ar fi si tie?!? in 1994 se intampla asta.
He, he, pai eu ma ocupam cu barbatu-meu prin '94, eram si maritata... Dar cred ca vreo cateva episoade tot am vazut... pesemne trageam chiulul la bucatarie
Maica mia, trebuie sa plec dupa Roxana si cred ca afara vine potopul. S-a intunecat cerul brusc... da, n-am scapat de 666... a_deju, tu esti de vina! Vorba Roxanei, "we're doomed!"
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Dbunny spune:
Aelita da era pruna, si-i dau micutului una pe zi, din cauza constipatiei(mar nu-i cade bine, nici para nu prea) si o accepta foarte bine...dar bineinteles..i-o dau mixata.
Fetelor, eu nu ma supar daca cineva nu-i deaccord cu mine, si nici nu-mi pasa daca fac greseli de ortografie...e din cauza vitezei, ignorantei sau ...mai stiu eu...la servici vorbesc 9 ore /zi engleza, cu sotul numai si numai spaniola..deci romana..numai cu voi(cu mama mai nou, dar nu stiu cat va sta la mine). Deci, cine vrea sa ma corecteze, foarte bine, eu nu ma supar.
Ma bucur cand sunt bagata-n seama, imi place cand va dati cu parerea...fie buna fie rea.
Ma bucur ca ati vazut filmuletul, si in masura posibilitatilor incerc sa va raspund la ce stiu.
Asiza vazut pozele cu conu' Denis...de la botez...mai da frumos ii..ce-i dai sa pape de-i asa ´sanatos´?
de Sandy bell imi aduc eu ecva aminte...si de FLOAREA CU 7 CULORI...
Ktrinel rugam frumos trimiteti si mie carticica la diana@imaginevillas.com
Multumim frumos.Mai revenim...
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
doradora spune:
quote:
Originally posted by danutz
Seara buna,
Fetelor care folositi Avent, cum e cu tetina variabila?
Ca poate fac eu ceva gresit...
Mi se parea ca Rares suge tare greu prin aia cu nr.3 si am luat tetine cu flux variabil. Am pus alea trei linii sub nasul bebelui si in secunda 2 a tras dee doua ori si s-a inecat rau de tot. M-am si speriat ca a facut urat ...
Unde am gresit?
Ca scrie pe ele ca sunt 3+...iar bebele meu are 4 luni si aproape 2 sapt...
Miro, ce se voteaza?
Ma duc sa citesc din urma poate ma prind...
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
hai sa iti explic: avent are pana acum, identificate de mine, 2 tetine cu flux variabil, ambele cu 3, 2 si 1 linie. problema e ca unele sunt de la 3 luni, iar cele 3 linii corespund tetinelor cu 3 gauri, iar celelalte, tot cu 3 linii, corespund tetinelor cu 4 gauri, de 6 luni. poate le=or fi ambalat astia gresit, ca la chicco, unde una e pe ambalaj si alta in interiorul ambalajului, sau poate e nevoie sa inveti copilul mai intai cu 2 liniute si dupa aceea cu 3.
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
doradora spune:
quote:
Originally posted by Doniaquote:
Originally posted by chris80
corect, donia. mie mi-e clar, de ce nu ti-ar fi si tie?!? in 1994 se intampla asta.
He, he, pai eu ma ocupam cu barbatu-meu prin '94, eram si maritata...
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
pai atunci o sa iti zic ,,tanti"
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
doradora spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
poze Daniel
lydie, cu cainele si cu matza alba...
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by chris80quote:
Originally posted by Dbunny
poze Daniel
lydie, cu cainele si cu matza alba...
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
se zice ca nasterea afecteaza memoria unei femei timp de 6 luni.. dar vad ca aici nu-i cazul..
poze Daniel
aka spune:
Danita am gasit-o eu. Era la noi. Si nu e nici rep canada. ii dam inapoi lui bb Tudor sa fie cuminte la noapte.
Monica de Maria Cristina (20.12.2006)
Maria Cristina luna 1, luna 2, luna 3,luna 4
printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
Dbunny spune:
na..ca mi-am adus aminte...azi dimineatza la 8.30 imi suna la usa un tip cu un pachet in brate...nestle mi-a trimis o cutie plina de mostre, printre care plicuri de Nescafe fara cafeina, ceai relaxant, sapun Dove, servetele umede pt bebe, 2 scutecele-ultimul ragnet, carti reviste, etc... si ..o mostra de laptic de formula de la 4 luni in sus de la marca Hipp. Ati auzit de formula de la marca Hipp? si daca da, ce parere aveti ? Eu m-am saturat sa tot platesc triplu pret pe lapte anticonstipatie si sa nu-si faca efectul...cica asta-i lapte de ferma - agricultura biologica. Vaca paste pe dealuri neingrasate artificial, si fara fertilizanti chimici. Deci garantizeaza cel mai bun lapte BIO pt bebe...(zic ei)
poze Daniel
Ktrinel spune:
ce tot vorbiti voi acolo de tetine si tetinase...cu flux variabil si/sau continuu .... pt mine sunt total necunoscute. si eu folosesc Avent, tetine si biberoane si sterilizator si suzete , dar aici la rep canada nu se gaseste nimic cu flux variabil, gauri in x sau y....
dar de ce va complicati cu atatea tetine? noi mancam totul cu linguritza, chiar si cereale am incercat si merge ff bine. doar laptele la biberon (cu 3 gauri). nu trebuie tot la linguritza sa ajungem in final...
ma rog, aici, din lipsa de "comertz divers", ne invatam din prima cu linguritza si am sarit niste etape.
intreb ce tipuri de lapte se gasesc in romania, daca stie cineva toate numele. Nestle este? Ma gandesc ca daca vin in tara sa nu ma car cu mii de cutii dupa mine.
chinico, salut shefa. pe bune ati dat foc la casa ??
dbunny, executat.
Ktrinel spune:
si eu ii dau pruna (din borcan) tot din motiv de kk tare si ff tare...a se citi "cacareze de oaie" . cate 2 linguritze de 2-3 ori pe sapt amestescate in piureul de fructe (mere si pere). merge ff bine la constipatie.