Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 29
bamboletta spune:
Salutare 
Azi ne-am plimbat f mult
vreo 4 ore
dar asa a stat si Antonia cuminte ca in casa e jale
nu are stare deloc si tipa incontinu
ne-am intalnit si cu Mario de Porumbita in tot parcul doar Antonia si Mario erau cu capusorul gol si la maneca scurta![]()
se uitau la noi mamicile parca era niste mame "denaturate"
in Iasi au fost 27 de grade ![]()
M-ati pus pe ganduri ca Trixera nu ar fi buna
noi doar din asta folosim 
Asiza-wow ciuperci cu maioneza 

la astea visez de vreo sapt si nu mai apuc sa le fac ![]()
Laura-Antonia a facut si kk curcubeu
era verde spre negru,portocaliu si galben ![]()
Chris80-si mie intr-un timp imi laudau baiatul ![]()
fug ca tipaaa
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 6
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
a_deju spune:
nu e mai nicio apa speciala de la dorna... e acelasi izvorul alb, doar ca o prezinta ei ca fiind cine stie ce mare minunatie... tre' sa recunosc ca, influentata de reclame, si eu tot pe asta o folosesc... desi uneori ma mai uit pe eticheta si vad ca e made by coca-cola... dar o intorc repede cu spatele (sticla..), si sper sa chiar si existe izvoru' asta alb :))
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
Dia1609 spune:
chris, la izvorul alb ii tot fac reclama, are dreptate adeju ![]()
si acum inchipuie-ti ce tare imi lauda mie baiatul pt ca oana n-are nici macar cercei ... si popa la sfintit m-a intrebat: "si pe baietel cum il cheama?" de am crezut ca nu-i da sotzul nici un ban asa de urat s-a uitat la el si i-a zis "e fata" ![]()
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-5-a
dianocica spune:
iaca ccc ca nu tinu foarte mult si razbi dorul...si mi am facut curaj sa citesc din urma....mesaje de genul...ma fac sa ma va mai povestesc una-alta... 
quote:legat de batutul copiilor. nu, nu o voi face niciodata. si fetele care ma cunosc stiu ca am curajul sa spun asta privindu le in ochi...acum si peste cati ani vreti voi... nu asa vreau sa procedez, m ar face sa ma simt un om mic, care isi varsa frustrarile pe cel mai nevinovat si care nu poate riposta pe masura...plus ca, pana la 6-7-...15 ani...mereu...nu cred ca se intampla ceva rau din vina copilului, ci din vina mea (sau a lu' tac'su
...helou??!!! (..ou.....ou...ou....ou....)
e cineva?? (..va....va....va....va......)
in afara de ecou?? (again:..ou...ou...ou.......) :)))
DAA! DAA! Daa! daa!
quote:donia
Originally posted by Donia
Dar... daca i-ati fi vazut mirarea, socul, ochisorii care se uitau la mine incercand din greu sa inteleaga, sa citeasca in mine... sa isi explice motivele... ati fi crezut ca lumea ei a fost zdruncinata de cel mai inimaginabil cutremur.
Eu m-am urat, m-am detestat si o fac si acum, m-am simtit mizerabil.
Si din cauza asta nu aveam resurse, nu aveam rabdare, ma enervam una doua, asa ca a trebuit sa invat eu sa ma schimb, tot ce imi paruse ca e vina Roxanei era de fapt vina mea.
nu multi vad ce ai vazut tu....in alta ordine de idei, avem doi dintidori
. ma rog, 1,5...dar se rotunjeste la 2...o sa se ia de mana cu antonia tipa toata ziua... decalotat nu servim, are destul timp sa rezolve singur problema mai incolo...de cateva zile facem baie numai in cada mare, plina oki. ii place rau, pluteste de numa-numa. trebuie sa facem si noi ceva cu bretonul ca ne cam intra in ochi. inca nu m am hotarat...noi nu folosim trixiera asta, ci una de la mustela, aia scumpa rau, de care sunt suuuper multumita, il dau pe fata si pe gat.noi maine mergem -iar- la kidex. cine mai doreste, cine mai pofteste...si am batut recordul la stat afara...8 ore acum vreo 2 zile...pe caldurile astea sta d numai la maneca scurta. ce de la 22-23 grade se face plaja...
ktrinel dar din dar...trimite si tu cartea la desprecarti@yahoo.com.
diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea
doradora spune:
ma bucur sa aud ca nu sunt singura mamica de baietel. la un moment dat avea bentita pe cap, dar cu funda albastra. ma intreaba o baba daca e fata sau baiat, ii zic ca e fata, de astaare si funda, la care baba argumenteaza ca e funda albastra!
in alta ordine de idei, am dat si ppeste o fosta educatoare care ii spunea ,,gradina mea"-de zarzavat oare?!?
iar alta o tot lauda, toate bune si frumoase, pana i-a zis ,,ochioasa'', moment in care a inceput alexandra mea sa urle de ne-a auzit tot cartierul!
adica e vorba de apa plata ca atare? urat dun partea lor, ca eu am anuntat printre cunostinte sa imi ia daca gasesc
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
doradora spune:
vedeti ca nu mai avem mesaje in pm. anuntul zice ca e vorba de cele care sunt mai vechi de 3 luni, dar nu e adevarat. la mine a fost golit complet. aveam si ceva nr de tel pe acolo.
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
danita spune:
salutare
vazut azi la selgros apa de bebei de la humana . cautat pret nu gasit . dar stiu ca am vast mai demult la carefour si era aprox . 5 ron /litru . cred ca v-a trecut cu achizitia de apa ...... ca noi consumam de parca vine seceta :))
D
BeBelusca
bamboletta spune:
Dianocica-wow aveti dintisori 

felicitari 

cred ca tea- zapacit si pe tine
eu de vreo 3 zile sunt zombi 
gata fug la somnic
cine stie ce mai viseaza antonia ca e dim si se trezeste pe la 3 de noapte ![]()
n buna 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 6
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Ariadna30 spune:
simo29, multumesc pt. raspuns.
Apropo` de chestia cu scaunele verzi, negre sau mai stiu eu cum....Dupa vreo sapt. de la inceperea diversificarii....cu cereale, Bogdanel a avut un scaun kaki-verde inchis, cu aspect noroios. Am sunat-o pe pediatra, i-am explicat ce mananca Bogdanel si am intrebat-o daca faptul ca scaunele lui au o culoare ciudata are vreo legatura cu amestecarea cerealelor cu lapte (Orez si porumb cu lapte - Milupa)...cu laptele praf folosit de noi. A zis ca nu...si ca scaunele verzi sunt scaune "de foame". (asta in conditiile in care Bogdanel papa la san de 2-3 ori noaptea, iar ziua cam 550-600 ml formula) Mi-a recomandat sa nu-i mai dau san...macar pt. 24 de ore si sa urmaresc ce se intampla (sa nu cumva sa fie de la laptele meu, care isi schimbase aspectul si consistenta). Nu s-a schimbat mai nimic, doar ca scaunele verzi alternau cu cele galbene sau galben cu verde....cu toate ca nici cereale nu i-am mai dat in ziua respectiva. Am reluat alaptatul, m-am convins ca laptele meu n-are nici o legatura cu aspectul scaunelor...sau, ma rog, aproape nici o legatura (banuiesc ca ar fi si mai legate (uscate) daca nu i-as mai da san).
Numai de la cereale are scaunele verzi (de la verde deschis pana la verde f. inchis, aproape de negru - amestecat cu fragmente galbene). Piticu` are ultimul scaun dupa amiaza de regula....ma gandesc ca fiind o pauza atat de mare pana la urmatorul scaun (dimineata, pe la 8:00-9:00) e normal sa-si schimbe culoarea. Totusi, ii dau cereale doar in biberonul de dimineata, rareori si seara - nu ii dau piure de cereale. De la supa de ieri (cu morcov pasat) a avut scaun normal, doar ca erau si fragmente mai portocalii. Oricum, a avut si scaune in care parca erau delimitate fiecare din mese (fecalele corespunzatoare meselor resp.) : o parte verde inchis, alta mai deschisa...si ultima galbena. In concluzie, nu ma mai ingrijorez daca scaunele au un aspect mai ciudat...daca nu apar si alte simptome, bineinteles.
doradora spune:
cred ca o sa ii iau cand incepe sa bea apa ca atare, de sete. in rest, cea de robinet e f buna cata vreme i-o fierb bine.
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri