Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

donia, da, ai dreptate, s-ar putea sa fie mineralele...

intrebare
: cine-mi spune si mie ca la prosti ce e blog-ul??? am senzatia ca poate danita ar sti sa-mi raspunda ... danitaaaaaaaaaa

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-5-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

dia eu folosesc apa de la robinet pe care o fierb cam 20 min ...pe cutia mea de cereale scria ca tb consumate in cel mult 3 saptamini iar punga de tine inchisa ( orez cu caise de la bebelac )...blogul probabil este un jurnal , nu stiu sigur dar imi dau cu parerea
laura de cind cu diversificarea si anca face kk in sapte culori , de la culoarea mustarului la verde negricios ...probabil si la voi este de la fructe ...ai putea miine sa nu-i mai dai fructe sa vezi cum face kk

nu stiu cum dar si-a revenit tastatura mea ,eu n-am facut nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

eiii, am simtit....imediat mi-a explicat danita

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-5-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Asiza sa fi fericita alaturi de Denis si cei dragi
David Andrei, David Calin, Maia Andreea, Mara, Andre Lucian

Noi folosim borsec sau izvorul minunilor pentru ceai. O fierb inainte de a o folosi.
Dia eu nu stiu despre cereale, deocamdata mancam doar laptic.

Noapte buna la mamici, tatici, pitici...

Monica de Maria Cristina (20.12.2006)

Maria Cristina luna 1, luna 2, luna 3,luna 4

printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

dia1609 si p[e cutia mea (orez cu porumb de la milupa) scrie ca este valabila o luna din momentul in care este desfacuta.
mai fetelor... dar ce e cu activitatea asta "intensa"? sunteti toate la baieram la asiza?
a! sa va zic... dani a adormit pe la 14.45... s-a trezit la ........ 17.15. a dormit ca un ingeras.... mi-e drag de nu mai pot. apropo ca tot se discuta de somn... eu de vreo 4 luni il pun in patut treaz (adica il tin pe umar dupa papa, ii fac rugaciunea si dupa aceea il pun in patut), intotdeauna cu suzeta si adoarme singurel. noaptea daca se foieste/trezeste, ii dau suzeta si adoarme la loc. asa ca s-ar putea sa fie ceva adevar in articolul ala.
asiza adoarme tot timpul la san? sau numai seara? eu am avut o perioada cand stateam cu sticla de apa langa mine, i-o tot puneam pe frunte ca sa nu mai adoarma... si la un moment dat nu a mai adormit. adica se mai intampla si la noi, dar f rar!
daca nu mai e nimeni pe aci' fug si eu la nani!
somnic usor!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

quote:
Originally posted by miraco

Am intrat si eu repede sa va mai iubesc putzin, sa va zic ca nu v-am uitat dar nu-mi vad capul de treburi si galusca a inceput sa faca prostioare... este foarte vioaie si activa.Siguuuuuuuur nu va face parte din categoria celor "relaxatzi"...deci vai de nervisorii mei. Sunt in urma raaaaaau dar rau de tot cu cetitul...dar vin eu zilele astea sa-mi beau cafeaua cu voi , sa vad ce mai zicetzi...

Miracocu Alessia-Elena(10.12.2006)

Mai,dar galusca ta e superba de superba!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
Alessia luna 5
Alessia luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

La multi ani ASIZUCA draga!!! sa fii iiubita si sa ai parte de tot ce iti doresti!!!
De asemenea le urez la multi ani si sarbatoritilor zilei!!!sa cresteti mari si sanatosi!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
Alessia luna 5
Alessia luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

asizoi : ti-am lasat offline dar te pup si iti doresc LA MULTI ANIIIII !!

DIA : blog= jurnal virtual

noi azi facut bunggie -jumping ....bb a fost in extaz ..... superb !

pupicuti si o duminica deosebita va doresc !

D

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

hai si noi.
azi s-a umplut sinaia de bucuresteni. se vedea ca vin din tari mai calde, erau in maneca scurta, pantaloni scurti sau trei sferturi si chiar sandale. nu-i nimic, le trece rapid. e bine si frumos cat e soarele la vedere, dar cand intra in nori, adica destul de des, nu mai e asa de bine.

cica e o apa speciala de la dorna pt bebei, nu cea obisnuita. vad ca inca nu a identificat-o nimeni si nici pretul nu i se cunoaste.

nu am stiut ca la fierbere se elimina din calciu, dar cat traieste omul invata. mai ramane insa sarea care pune probleme pana la 1 an.

de ce zice toata lumea ca fata mea este baiat? si cand era cu bentita cu funda roz acelasi lucru spuneau!asa ca ii las in pace sa imi laude baiatul...

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

fetelor, am si eu o intrebare: am tot auzit ca cerealele tb consumate in 2 sau 3 saptamani de la deschiderea pungii ... eu n-am vazut pe nici o cutie sa scrie asa ceva ... deci de unde stiti ca tb aruncate dupa 2 saptamani???

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-5-a

scrie, scrie.. mai citeste o data, cu atentie... sau, hai sa nu bag mana in foc de-aiurea pt toate, dar la milupa si humana scrie 100% :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput