Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

ASIZULE..GOT YA.!!! LA MULTI ANI !,multa fericire,sanatate si tot binele din lume alaturi de familiuta ta frumoasa.

Pupici de la noi toti

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

La multi ani si multe lunisoare sarbatoritilor zilei!
Asiza

David de Ralumat

Maia de Mihaela_p

Mara de Bulisor

Tema zilei: folosesc apa de la robinet fiarta cateva minute.

Laura, de cand am inceput sa-i dau cereale Alexiei culoarea de la kk variaza de la mustar deschis spre verde noroios, iar pe alocuri aproape negru. Eu i-am spus doctoritei si mi-a spus ca e ok. Intreaba si tu pediatra si vezi ce spune.

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

dimineata reusisem sa scriu dar s+a blocat calculatorul si dus a fost mesajul
am lasat+o pe bubu sa se joace la tastatura cit timp am citit din urma si nu stiu ce i+a facut ca nu+mi mai corespund tastele...o sa ne pupe ta+su cind o vedea...cred sa a setat tastatura pt lb romana....acum am â #259; î '...partea proasta e ca restul literelor sunt cam incurcate si tb sa le caut ...am gasit - ...revin dupa ce gasesc buba

david de ralumat
asiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

am ajuns la ai mei - nu mai stiu cine ma intreba unde mergem iar - la bunici - sa vada si Kara ca are bunici - ca tare departe mai sunt si nu vede pe nimeni alta decat pe mama zilnic - si seara pe tata.

am intrat special sa-i urez Asizei toate cele bune si o seara frumoasa alaturi de cei dragi.
un mare pentru sarbatorita zilei

si inca un mare pentru restul sarbatoritilor.

pe toate

P.S. si noi tot apa de la robinet - fiarta si la termos cu ea.
Laura - de la morcov cu siguranta.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

LA MULTI ANI, ASIZAAAAA!!!
Sa traiasca David de Ralumat! La multi ani!!!

Am 5 luni !!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

multumesc fetelor din suflet... parca m-am mai linistit, dupa aceea nici nu a mai facut kk!
David!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

La Multi Ani ASIZA!!!

Laura si fi-mea a avut o perioada cand facea kk negru- avea un aspect de namol (noroios asa)- nu era tot kk doar anumite portiuni ( deobicei la inceput) apoi urma verde apoi normal! Acuma s-a reglat i-am dat biotics-baby fiindca avea si mucus - asta e de la diversificare(asa mi-a zis pediatra)! Te urmaresc sa ne spui cum evolueaza problema!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

fetelor, am si eu o intrebare: am tot auzit ca cerealele tb consumate in 2 sau 3 saptamani de la deschiderea pungii ... eu n-am vazut pe nici o cutie sa scrie asa ceva ... deci de unde stiti ca tb aruncate dupa 2 saptamani???

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-5-a

Mergi la inceput

despre apa: eu nu folosesc apa de la robinet ca in timisoara este execrabila...am cunostinte bilogi care au testat apa si e plina de mizerii... chiar si lambliaza poti face de la ea... si eu dc beau un pahar de apa de la robinet fac diaree instat ... casa ca exclus... intrebarea este: ce apa imbuteliata sa folosesc care sa nu aiba calciu si nacl mult?

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-5-a

Mergi la inceput

despre apa: eu nu folosesc apa de la robinet ca in timisoara este execrabila...am cunostinte biologi care au testat apa si e plina de mizerii... chiar si lambliaza poti face de la ea... si eu dc beau un pahar de apa de la robinet fac diaree instant ... asa ca exclus... intrebarea este: ce apa imbuteliata sa folosesc care sa nu aiba calciu si nacl mult?

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-5-a

Mergi la inceput