Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 26
Laura13 spune:
referitor la apa: eu fol apa plata dorna (fiarta), pt ceai si cereale. mie doctorita pediatra mi-a spus sa fiu atenta la continutul de sare, nu am stiut nimic de ca
! noroc cu voi.
ktrinel apa de la robinet este execrabila (cel putin in Iasi), eu nu as avea curaj sa ii dau lui Dani, indiferent ca e fiarta sau nu. nici eu nu beau de la robinet, am gasit si pietricele in ea
multumesc din suflet pt linistiri, mai astept pareri si astept sa mai vad zilele urmatoare!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
marinelaf spune:
Raspund si eu la tema zilei.
Pina acum ii fierbeam apa de la robinet dar cum Rares are probleme cu pofta de mincare am inceput sa-i fierb apa plata ca ma gindeam eu ca poate din cauza apei care o folosesc nu papa bine copchilu . Nu se vede nici o schimbare.
Din cite imi amintesc parca sarurile de calciu se elimina prin fierbere.
carla2005 spune:
Tema zilei: noi folosim apa de la robinet fiiarta minim 5 minute (uneori uit de ea si o fierb pana se evapora)
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta
asiza spune:
Fetelor, multumesc mult, mult, mult pentru urari!!!!!

Va servesc cu
, vin, cognac, cuperci cu maioneza, pasta de branza, vinete, platou cu fel de fel, cafea, tort si luati ce mai aveti pofta ca fac io cinste
...Va pupacesc ca am musafiri...
Tema zilei: fierb apa de la robinet cel putin 5 minute.
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
Donia spune:
La multi ani asiza, multi ani inainte plini de fericire!

La multe lunisoare si o gramada de ani pentru David de Ralumat! 
asiza, in articol scria ca toti oamenii se trezesc in timpul noptii dar ca de cele mai multe ori adorm la loc imediat, fara sa isi aduca aminte ca s-au trezit. La fel este si cu bebelusii, dar ca pentru a adormi ei au nevoie de acceasi rutina cu care sunt obisnuiti: daca au adormit cu veioza aprinsa trebuie sa aiba veioza aprinsa, daca au adormit in bratele mamei vor din nou in brate pentru a adormi, daca au supt inainte de somn vor sa suga din nou, etc.
De aceea intrebam cum papa si cum adoarme Denis, pentru ca m-am gandit ca trezirea si suptul de la ora 4,30 nu sunt datorate foamei ci poate ritualului de la culcare. Scria acolo ca tocmai de asta nu e bine ca bebelusii sa adoarma la san de exemplu, pentru ca daca se trezesc in timpul noptii ei vor din nou la san, nu pentru ca le e foame, ci pentru ca sa adoarma. Sau sa nu fie hraniti inainte de somn (san sau bibe) pentru ca vor dori din nou sa fie hraniti atunci cand se trezesc in timpul noptii.
Ktrinel scria ca are o carte legata de subiectul asta si ti-o poate trimite pe email, e in engleza. Cineva de la noi (poate Dia?) a postat o traducere pe care am gasit-o si la Parintii intreba, o sa incerc cu cautare sa vad daca mai gasesc subiectul.
Pe mine m-au ajutat foarte mult ideile citite acolo.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Donia spune:
Trixera - mi-a recomandat pediatrul pentru Roxana si am studiat-o si eu dimineata. Scrie ca se recomanda si bebelusilor, iar chestia cu dependenta nu pot s-o cred, imi pare rau.
asiza, ce festin! Multam si sar'na conita, sa traiesti o mie de ani!
Dia, poate depunerile care apar dupa fierberea apei sunt mineralele din apa respectiva, ar fi posibil?
Eu o sa folosesc apa de la robinet fiarta cand o sa incep cu cerealele.
Laura, eu cu Roxana n-am patit sa aiba kk negru la diversificare, totusi de la 2 lingurite de suc de morcov sa fie kk negru...?! La cat timp dupa suc a avut kk negru? E tare, e moale, ce aspect are, cu ce l-ai compara?
Ktrinel, e urat, a plouat dar acum a stat. Oricum ar fi vremea, eu vreau sa mergem la Niagara ca e o alee cu magnolii inflorite, asa ca daca nu se starneste vreo furtuna ingrozitoare o sa mergem sa ne plimbam pe aleea cu magnolii 
Imi trimiti si mie cartea, te rog? O sa-ti dau PM cu adresa de email.
desiree spune:
..si pe mine m-ar interesa cartea aceea, daca se poate !
si eu as vrea sa il dezvatz de adormitul la san seara, dar nu stiu cum!
ma duc sa visez cum mananc din bunatatile asizei !
pupici
desiree si bebe Octavian 
pozici puiul meu;
varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele
Laura13 spune:
donia deci i-am dat sucul dim la 10, kk a facut dupa masa de la 14 (atunci face in fiecare zi). nu era tare, era normal, cum face de obicei, era pe alocuri verzui (cum e de cand ii dau suc de mar), dar avea si portiuni NEGRE NEGRE! am sa mai vad maine (asta nu inseamna ca nu mai astept pareri) si daca maine e tot asa mergem la pediatru!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
porumbita80 spune:
Laura stai linistita este de la mar doar marul contine fier Mario tot mai face daca ii dau mai mult mar nu e nimic grav
MAMICA FERICITA DE
MARIO GABRIEL
(31.10.2006)
poze bebita Mario Gabriel
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">
cei mai frumosi fulguleti
Donia spune:
Laura, in conditiile astea probabil ca nu e nimic grav, tu spui ca a fost la aceeasi ora, aceeasi consistenta, Dani e bine, deci cred ca totul e OK.
E bine sa ii spui medicului de asta, mai ales daca se repeta, dar nu e motiv de alergat la urgenta.
Dar daca are scaune negre si mai des decat de obicei, in plus daca bebe pare suparat, marait, plange fara alt motiv, atunci chiar trebuie mers la spital repejor.
Dar cred ca totul e OK, mai vezi tu cum se prezinta kk si maine.