Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Asiza - La Multi Ani! multa sanatate si fericire alaturi de Denis si de sotul tau ... distractie placuta!

Temele zilei de ieri: o stigam Antonia, Toni, Tonita si multe altele.
- de jucat ne jucam cu chestiile pt. dinti, multe alte jucarii din plastic, cucu bau si ne place tare mult sa ne jucam cu surioarele care toata ziua o dragalesc(nu chiar toata ziua).

Va pup pe toate.

Mariana - de ANTONIA (21.11.2006)
Mamicuta de 3 -ANDRA, SARA si ANTONIA
ANTONIA - 1 , 2 , 3 , 4,
SLIDESHOW TONITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

am inceput azi sa ii dau lui Dani 2 lingurite de suc de morcov, pe langa sucul de mar pe care il dadeam deja. dar.... acum Dani a facut kk NEGRU! nu ii dau fier (stiu ca de la fier poate fi kk negru). ce se intampla oare? ati mai patit careva asa ceva? ce sa fac? sa ii mai dau morcov? in rest nu pare sa fi fost "deranjat" de morcov.
offf, chiar nu stiu ce sa fac, asa ca HELP!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

dar ca si veste buna, vreau sa spun ca l-am pus pe Dani in patut cu suzeta (era treaz, ne jucasem, schimbasem pampers, etc) si in 30 sec a adormit singurel! acum doarme, ma asez si eu in pat sa ma uit la reluarea de la dansez, ca aseara n-am mai rezistat!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Asiza
Davide de Ralumat

Tema zilei-folosim apa de la robinet fiarta 5 min

Dianocia,Dandusa-unde ati disparut?

fug sa ne pegatim de iesit afara

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 6
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Laura-cred ca este de la morcov kk negru si noi am patit asa dar si-a revenit

fug ca tipa......

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 6
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

pentru tine asiza alaturi de multa sanatate, fericire si tot binele din lume .

sarbatoritilor de astazi!
Noi suntem la Bocsa, la mama, intr/o minivacanta. E foarte bine . O sa facem si poze sa ne vedeti cum ne/am petrecut vacanta.
laura 13 Alessia nu a facut nciodata caca asa, dar nu cred sa fie din cauza morcovului. Nu te pot ajuta mai mult. sorry, si sper sa fie totul bine. Felicitari pentru reusita de a adormi singur, ce baietel cuminte ai!!!
Tema zilei folosesc apa de la robinet pe care o fierb mai multe minute. Eu ii dau cereale doar seara si atunci am nevoie de apa, in rest san.
roxana bine ai venit la noi in grup!
bebinuta ce doctori, pai cum sa pui asa un diagnostic? Recunosc ca m/am distrat putin cand am vazut ca totul e ok . Referitor la trixera, si eu am vrut sa cumpar, chiar ieri, dar am renuntat, cu toate ca m/am uitat pe cutie si scria ca este pentru adulti, copii, sugari. Cine mai stie. Acum folosesc de la Eucerin, tot pt piele atopica, cu 10% uree.
Mi/am facut si eu aseara poza. Ce moaca am....

Poze printesuca marmaluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinelaf spune:

La multi ani Asiza si felicitari pentru botezul lui Denis.
La multi ani si sarbatoritilor de azi.
Fug ca ma striga Rares.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

ASIZA - LA MULTI MULTI, SANATOSI SI FERICITI ANI !!!

tema zilei : folosesc apa de la robinet fiarta si racita, pastrata in termos 24 ore, apoi schimbata. la fel si la baie, apa calda de la robinet. aici nu se recomanda apa de la sticla pt bbi. voi de ce dati apa plata, din considerente de microbi, igiena, etc?

donia, si la voi ploua? ca aici e o vreme...de numai sa dormi...aveam intalneala maine cu fetele , dar nu cred ca se poate mai ales ca mergeam la natura (plaja, ferma)...

Mergi la inceput

laura13, se poate sa fie de la morcov, dar nu cred ca e un motiv de ingrijorare, adica in nici un caz din cauza asta sa intrerupi...kk poate avea multe culori, toate normale...daca nu ar fi tolerat morcovul, eu zic ca ar fi putut avea si alta simptome...o simpla culoare...nu e nimic.

Mergi la inceput

referitor la creme, parerea mea este ca orice crema folosita in exces, mult timp, da dependenta...mai ales cele hidratante. nu cred ca Trixera ar da dependenta in mod deosebit.

Mergi la inceput