Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 24
danutz spune:
La multi ani Asizule, sa ne traiesti, sa fii sanatoasa si voioasa si sa te bucuri cu sotul tau de mica ta minune!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
Laura13 spune:
salutari mamici!
ce bem? ce mancam? un gratar? o bere? o visinata? asiza cu ce ne tratezi? LA MULTI ANI! sa fii sanatoasa, fericita si sa te bucuri de viata si de Denis alaturi de familia ta!
fugim afara
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
ruxandra_sb spune:
Vine o zi plina asa ca n-apuc deca sa dau un
gras si multe
sarbatoritilor.
tauroaica noastra nr.1, Asiza
David de Ralumat
Maia de Mihaela_p
Mara de Bulisor
Jos comunistii! Jos tradatorii! BASESCU presedinte.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
a_deju spune:
La multi ani, multa sanatate si fericire, asiza!!! sa primesti multe cadouri frumoase, si poate arunci c-o felie de tort si-nspre noi :))
la multe lunisoare, david de ralumat!! te salutam motaneste, si te asteptam la mare :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
Dia1609 spune:
Asiza
David de Ralumat
Maia de Mihaela_p
Mara de Bulisor
propun si eu o tema a zilei dc nu exista deja una: ce apa folositi la prepararea biberoanelor? ca eu folosesc izvorul alb, si dupa fierbere are niste depuneri de groaza ... nu stiu ce sa fac... multa lume imi zice sa n-o mai fierb ca e microbiologic pura, da' io stiu? si as vrea sa o fierb macar pana la 6 luni...
yagmur, ne pare rau ca Luca are dermatita
... si cu alergiile mostenite treaba sta asa (tocmai am citit un articol recent pe teme asta): riscul de mostenire a predispozitiei pt alergii e de 50% dc unul din parinti are alergii si de 75% dc amandoi au alergii... si asta nu inseamna ca mosteneste aceleasi alergii, ci poate face cu totul altele ... noi ne inscriem din pacate la 75%
... asa ca incerc pe cat posibil sa minimalizez probabilitatea 
asiza, eu fac intotdeauna 200 ml rezultat final (apa +6 masuri lapte praf) ca la noi nu exista regula... si uneori oana manca 100 ml si alteori 200 ml... asta e, se arunca mult lapte praf ![]()
ruxandra, nu stiu ce sa-ti zic de oala minune de gatit kla anuri, ca am ars-o aseara 

... vezi, de asia imi trebuie mie steamer sa aiba timer si sa se opreasca singur! 
sper sa recuperez ceva din ea
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-5-a
m_monique spune:
La multi ani Asiza! sa ti se implineasca toate dorintele.
fi perseverenta cu alaptatul. se vor adapta sanii tai la noile cerinte. andrei are de la 3 luni 7-8 mese pe zi. uneori mananca si la 2 ore.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
doradora spune:
la multi ani sarbatoritilor, mai mari si mai mici!
tema zilei: apa pt biberon. noi folosim apa de robinet, fiarta cel putin 5 minute. fetele care le dati bebeilor apa plata, mai bine cumparati apa speciala de bebei. vedeti ca face reclama in reviste cred ca tot dornqa pt copii. apa plata este o apa minerala, care continr saruri si alte treburi. are si calciu f mult, iar o hipercalcemie are efecte f nasoale. nu e musai sa se intample tuturor bebeilor, dar finuta mea-am mai scris eu-are o distrofie de toata frumusetea. din toamna pana acum a fost si internata si in ambulatoriu pe tema distrofiei, si de atunci incoace nu i-a scazut deloc calcemia-bine, mama ei ii da in continuare apa plata. repet, nu e obligatoriu pt toti copiii, dar e posibil. plus continutul de sare, oricat de mic, tot este o provocare pt organism. pe de alta parte insa, daca bebe e ok si ia in greutate, nu e situatia chiar asa de neagra cu apa plata.
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
lory32 spune:
Dragele mele,
Incep prin a face urarile de rigoare:
Asiza
David de Ralumat
Maia de Mihaela _p
Mara de Bulisor
Am incercat sa citesc cat mai mult si imi pare rau de situatia creata, in fond forumul este pentru a face schimb de informatii intre noi referitor la bebeii nostri scumpi si mai putin pentru certuri, fiecare are dreptul la o parere, dar conteaza si modul in care o spui, nimeni nu s-a nascut invatat, asa ca mai invatam si noi unele de la altele; cei mai importanti sunt copii, sufletul nostru si stiu ca fiecare mamica ar face totul pentru puiutul ei. O sa imi fie dor de fetele care au luat o mica pauza, dar le astept cu drag cand vor considera ele de cuviinta.
Referitor la temele zilei: In legatura cu joaca si noi facem cam aceleasi chestii : facem bau-bau de rade Deliuta in hohote; ne gadilam foarte tare si ne place mai ales pe burtica si cand o pup pe buricel;vorbim cu ursuletii de la carusel si intindem mana dupa ei; cand ne plictisim de o jucarie dupa ce am intors-o pe toate partile o aruncam cat de departe putem; discutam cu suzi pe care o aruncam prin patut apoi tot noi o recuparam; ne rostogolim pe unde putem : pat, patut, pe jos; nu mai stam asa de cuminte cand facem baita cu toate jucarelele de rigoare din albiuta, o tragem pe mami de par din ce in ce mai des de-mi vine sa urlu cateodata, asa putere are ; punem mana pe orice( ne plac cel mai mult revistele, ziarele-tot ce fosneste) le luam si le strangem de le gasesc toti dracii...
Dia 1609, eu folosesc apa plata Bucovina, pe care la inceput am fiert-o dar nu asa de mult ca tine, apoi am renuntat la fierbere dupa ce am citit mai multe referitor la apa plata, cum ca nu se fierbe pentru ca deja este microbiologic pura ( sau asa ar trebui) si ca prin fierbere se produc anumite procese care ii altereaza calitatea, asa ca acum doar o incalzesc pana aproape de fierbere si apoi o las sa se raceasca. Eu trebuie sa o incalzesc pentru ca folosesc lapte Topfer, si pentru a de dizolva asa cum trebuie apa trebuie incalzita pana la 55 grade, apoi o pun in termos.Sa stii ca de cand s-a nascut Delia eu am folosit numai Bucovina, mai ales ca si noi bem numai apa plata ( apa de la robinet este sub orice critica, cu tot filtrul pe care l-am cumparat), Delia nu a avut nici o problema pana acum, totusi ma gandeam ca o sa incep sa mai alternez tipurile de apa plata, pentru a se invata organismul si cu altele( mai ales ca difera concentratia de la o apa la alta).S-a trezit Deliuta, asa ca va pup
daphna spune:
tema zilei:m-ati lovit unde ma doare!deci,am studiat compozitia chimica cred k la toata apa plata de pe piata,exista Vera cu cel mai mic continut de ca 35,9 mg la l.in cond in care dorna are in jur de 90.si totusi de ce ei zic ca dorna este potrivita ptr bebelusi!???mai exista humana apa ptr bebei dar totusi pretul nu e chiar comod si plus k nu o gasesti mai nicaieri prin constanta.concluzia????poate ma lamuresc si eu de la voi!!!!!!
pupici si la multi ani sarbatoritilor de azi!!!!!!!
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)