Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

Ralumat, ba da, Bogdanel e inscris la un medic pediatru.Dar doctorita respectiva mi-a recomandat sa incep cu mar cu biscuiti...dandu-se pe ea ca exemplu - ca ea nu si-a crescut copilul dupa carte, a ascultat de sfaturile mamei ei. Nu mi-a convenit varianta asta, asa ca am ascultat de medicul de familie, care mi-a recomandat sa incep cu supa.

Azi am inceput sa-i dau si morcov pasat in supa...si asa mi-am amintit de o discutie de aici cu privire la faptul ca morcovul pateaza si ca nu mai iese de pe babetici sau hainute cu nici un detergent... Eu am spalat babetica imediat dupa servirea mesei...si s-a curatat, n-a ramas nici o urma. N-am folosit un detergent de rufe, ci unul de vase (Fairy).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

asiza, nu fa greseala de a-i da completare la fiecare masa.Daca ai lapte suficient ziua, alapteaza-l exclusiv...chiar daca o sa pape mai des. Eu am inceput sa-i dau completare seara, dar ma mulgeam si ii dadeam laptele din sticluta....abia apoi ii dadeam formula. Cand a scazut cantitatea de lapte si in timpul zilei, procedam la fel....si asta pt. ca piticul meu nu vroia sa suga la san atunci cand sanii erau ceva mai goi. Si uite-asa, incet-incet, a tot scazut cantitatea de lapte produsa de sanii mei....si in momentul de fatza mai am lapte doar pt. 1-2 mese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Neatza!
Da' e liniste mare pe aici...care vine la ?
Asiza , draga mea, prepari cantitatea dupa cum il vezi de flamand. Din experienta, seara cred ca e cea mai consistenta masa la majoritatea bebeilor, deci eu as zice san mai intai si apoi completare cam 120-140 ml. (Nu mai e bebic mic sa se sature cu 100!) Si daca-l vezi ca tot ar mai fi vrut...data viitoare faci mai mult. Si, exact cum zicea Miro, fii pregatita sa si arunci o groaza de lapte...ca nu intotdeauna piciul vrea dupa cum vrei tu...
Sfatul meu...in timpul zilei continua cu san exclusiv...deocamdata cel putin si vezi la ce interval suge. daca si in timpul zilei maraie de foame la 2-2.30 ore de la ultimul supt...ei atunci e clar ca bebe vrea ceva mai consistent...
Fetelor, de ceva timp Rares suge tot ce prinde, baleste rau, maraie fara motiv, face kaki cam moale si cam des (cam de 2-3 ori pe zi, el care facem cam o data pe zi) , nu prea mai papa cu pofta si...astea-s simptomele de dinti?
In alta ordine de idei...astazi serveste cineva IOR? Si pe la ce ora?

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

prezent

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu;

varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neatza,
Hopa si eu la cafea.... azi noapte m-a tot trezit Luca... nu stiu ce este cu el.. ce as dormi acuma, dar tot maraie..
Bambo, merci de informatie... ma duc sa cumpar si eu; o sa scapam noi si de pacostea asta de dermatita
Miro, am trimis si eu un vot; multa bafta la concurs
A_deju, ATI INVINS!! Ma bucur, tare, tare....
Fug ca maraie tare nu inainte de a ura LA MULTI ANI Asizei ... si lui David de Ralumat

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

neata
Am stat aseara sa vad dansez pentru tine, eram curioasa cine castiga. dar n-au castigat cei care au dansat cel mai bine...Azi avem program de cumparaturi.

Va pupam pe toate .

Monica de Maria Cristina (20.12.2006)

Maria Cristina luna 1, luna 2, luna 3,luna 4

printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

LA MULTI ANI OANA(ASIZA) !!!!

Sa fii fericita alaturi de puiutul Denis si binenteles de sotiorul tau drag!!!!
Te pupam - Simo si David

Astept sa ne vedem miercuri!

Simo si David(9 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

Asizaaaaaa !

la multi ani, sa ne traiesti, sa iti traiasca Denisu' sa fiti cu totii sanatosi si frumosi !

Ralu, sa iti traiasca David !

Bulisor, La multi ani pentru Mara ! Mai da pe la noi !

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu;

varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

Ariadna30 - referitor la inceputurile diversificarii: prima data i-am dat la David sucuri de fructe(mar si morcov) la masa de la ora 10,cam 30-40ml.
Dupa vreo 5 zile i-am facut supica - de la inceput cu morcov fiert in ea.Bineinteles foarte bine pasirat, i-a placut din prima!
Apoi dupa vreo 3 zile i-am pus si putin patrunjel si o bucatica de cartof.
Acum punem de toate inclusiv piept de pui. Dupa-masa pe la 4 ii dau - intr-o zii supica, in cealalta zii cereale de la Milupa.
Ma duc ca s-a trezit.
Revin

Simo si David( 9 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Fetelor "nu dati rosii" in legatura cu Trixera. Doamna respectiva mi-a spus ca ar da un fel de dependenta a pielii la aceasta crema si folosind-o la copiii mici e mult prea mult pentru pelea lor.
Nu mi-a dat niste informatii foarte stiintifice ci doar informative, asa ca v-am informat si eu pe voi.
Eu am cumparat T pentru Ada pentru ca v-am auzit pe voi vorbind despre ea.

Dar, ieri cand am fost la dermatolog pentru "scabia" mea, i-am spus si dermatoloagei acelasi lucru despre T iar dansa mi-a spus ca nu ar fi adevarat si ca normal ca mi-a recomnadat Mustela care e mai scumpa.
Dermatoloaga mi-a recomnadat Atoderm PP atat pentru mine cat si pt Ada, iar pentru soare Photoderm spf 50+.

Deci pana la urma fiecare foloseste ce crede si ce vede ca da rezultate la copil. Eu nu mai folosesc T pentru Ada (deci a ramas mai mult pt mine)

Promit ca cu prima ocazie o voi interoga mai mult pe doamna respectiva, poate aflu niste informatii mai exacte.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput