Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Temele zilei:
1. V-am mai spus eu ca la noi nu se practica treaba aia cu motul, dar chiar daca s-ar practica, eu sigur l-as tunde inainte, cu conditia sa am ce!!! ...
2. Il strigam Denis, Denisut, puiut, bulldogu' lu' mama/tata (dupa caz)...

Lorym, ai promis ca postezi zilnic...hai hai hai ca ne e dor de tine si printesa mica!
Roxanica, intrebai cum de a ras Densi un bibe??? Pai nici eu nu stiu...mi-a dat Yagmur un biberon de la chicco care cica imita mamelonul...poate d-aia l-a acceptat! Si fiindca ii era foame....
Bebinuta, raie...doamne fereste!!! Ce medic nebun, sa puna diagnostic dupa ochi, fara sa faca vreo analiza!!! ...Bine ca nu e asta! Sa te faci bine repede, ok?
Donia, Denis adoarme imediat dupa ce suge, uneori adoarme la san, dupa ce suge, alteori suge si apoi il asez in patut, ii dau suzeta si in 2/3 minute adoarme...E ceva in neregula cu acest program? Recunosc ca n-am citit atunci link-ul despre somn pus de una dintre fete...mai da-mi link-ul o data daca-l ai,please!
Ruxandra, mersi de raspuns...
Danutz, Auras,
A-deju-Deea, super interesant site-ul...am citit cate ceva..mai citesc si maine...
Yagmur,
Intrebare pentru fetele care dau/au dat completare: Cat sa prepar? Azi, de ex, am pus la 90 ml apa 3 masuri de Milumil si a iesit undeva la 100/110 ml...ca am presupus ca a supt cam 100 ml san inainte...a papat tot tot tot...Sunt complet pe dinafara la toate astea...

Pupam...ma duc sa ma uit la Dansez pentru tine!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

asiza eu am remarcat la Dani ca mananca cam cat ii dau. asa ca, eu asa fac: ii fac de ex cam 120 ml, ii dau sa bea, iar cand vad ca nu mai suge cu "foc", ci mai mult inghite ce curge din bibe (sper ca ai priceput) nu ii mai dau.
gata chiar fug la somn

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by asiza

Intrebare pentru fetele care dau/au dat completare: Cat sa prepar? Azi, de ex, am pus la 90 ml apa 3 masuri de Milumil si a iesit undeva la 100/110 ml...ca am presupus ca a supt cam 100 ml san inainte...a papat tot tot tot...Sunt complet pe dinafara la toate astea...

Pupam...ma duc sa ma uit la Dansez pentru tine!

www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

te ghidezi dupa cum se manifesta.. adica daca a lins tot din bibe, dar da semne ca ar mai vrea, stii ca data viitoare sa-i faci cu o masura mai mult... nasol e ca nu stii niciodata exact cat a supt de la san... uneori poate sa suga mai bine (poate ai fost tu mai relaxata, mai odihnita, etc..si-ai avut mai mult.. sau are el mai mult chef de tzatz..), si atunci sa nu-ti ia decat 50-60 ml din completare, chiar daca cu o seara inainte a baut, sa zicem, 120...
eu am cedat psihic la faza asta cu completarea, ca mai mult ameteam.. de-aia bibele de seara la noi se serveste inainte de tzatz :) macar asa dorm linistita, ca stiu ca cel putin aia 200 ml din bibe tot i-a tras... oricum, la mine, seara, nici in cel mai fericit caz n-as avea de unde sa scot 100 ml.. nu ca as fi incercat, dar asa presupun, din cum imi simt sanii...

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

fetelor, am infrant reactia otica :) deci dna dr are 10 bile albe :)) ura!
fug si eu la nani, merit un somn linistit dupa zilele astea :)
va pup si va doresc si voua noapte buna!!!

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Azi a fost ca la nebuninu ne mai intelegeam cu Antonia tipa cat o tinea gura sper sa iasa si dintisorul mai repede ca altfel o iau razna

Dandusa-ce bine ca e totul ok

Dbunny-deci sa inteleg ca dupa 6 luni de la nastere ar trebui sa-mi revin nu? ca tot uituca am ramas

Roxanal-bine ai venit

Dandusa-

Bebinuta-de ce nu ar fi buna Trixera?
ma bucur ca nu a fost scabiemulti sa treaca alergia

Tema zilei-
ne jucam cu zornaitori,avem un fel de pian care canta si dam cu manutele in el,cucu-bauu,mami ii papa manutele si picioarele si rade de nu mai poate,urmarim caruselul,daca imi mai aduc aminte mai scriu

Chris,Ralumat-si Antonia zgaraie plasa de la patut

Pt.toti sarbatoritii Pascal,Sophia,Nicole

M_monique-f frumoase pozele de la botez

Dolores-

Laura13-ce scumpic e Dani seamana cu tine

Lavinia_p-deci ii place balonasele hmmm maine cumpar si eu tare imi place ain copilarie sa fac baloane din alea consumam samponul mamei

Miraco-tare frumoasa galusca asta a ta

Alta tema a zilei-deocamdata nu am ce tunde dar daca as avea as tunde-o

Ralumat-noi dam 3.6 ron pe Carpatina

Cleomoni-bine au revenit printesele

mai citesc si revin altfel umplu toata pagina

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 6
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

a_deju - ma bucur pt voi.
asiza - prin incercari mama - vezi si tu daca mai vrea - pui sotu sa fuga la bucatarie si sa mai faca un 30-60 data viitoare vei sti cu siguranta cat sa-i faci, dar sa stii ca uneori ii faci mai mult decat poate el sa bea si deci tre sa-l sacrifici. Bine ai venit in lumea celor ce se astupa cand arunca laptele praf la chiuveta (surplusul).
Laura13 mi-a placut perna voastra - e mai profi decat cea primita de noi de la vecina - o sa-mi confectionez si eu una cu siguranta pentru a doua sarcina.
bebinuta ma bucur ca Ada e ok la sold. Imi pare rau pt tine de cele patite - daca stau bine si ma gandesc in 88 cand m-am intors din tabara de la navodari am fost si eu diagnosticata cu raie - doar din priviri - si culmea ca a trecut asa de usor cu niste unguente ... nu mai stiu de care ... cert e ca nu s-a dovedit a fi valabila faza "se tine ca raia de om". Ma bucur ca ati mai cerut o parere.
alexandra_25 mama ce fotogenica sunt.
Ruxandra - Kara s-a dovedit a fi inca o data fata lu tata - a devorat practic papica de azi. A papat cam 200 ml de pireutz de legume in care am pus si carne (piept de pui). Ia placut tare mult.

multumesc inca o data pentru voturile pt Kara. si sper sa mai pot sa tin pasul cu voi si de maine pana ne intoarcem acasa.
v-am pupat pe toate

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire

Mergi la inceput

Yagmur-acum folosim de la Mustela dar cum se termina iau tot din gama Avene pt piele atopica cica ar fi mai bun,multipt Luca sa treaca dermatita

Alexandra25-am iesit bine in poza
fain filmuletul azi noapte am visat ca am fost la medic si mi-a zis ca Antonia trebuie sa intre iar in burtica si sa mai stea vreo 2 luni la care eu si trebuie sa nasc din nou?

Mirona-distractie placuta

gata fug si eu la somnic sunt rupta de oboseala

luna 6
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia

Mergi la inceput

am uitatNoapte buna somnic usor

luna 6

Mergi la inceput

Miraco, vizionat galusca...super frumoasa...o pupam tare tare...
Laura13, mare, grasunel si frumos nevoie mare baiatu' tau!!! ...
Teutz, multumim de sfaturi...
Alex......

Mergi la inceput

A_deju-Deea, ma bucur ca v-a trecut! Sanatate multa de aci incolo!!!!!
Miro, A_deju, Laura, mersi
Miro, unde mergeti de data asta??? Sau tot la ai tai?

Fug si eu la culcarica ca-s franta!!!! Noapte buna, mamici si fulguletzi!!!!

Mergi la inceput