Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

cum o strigam? in toate felurile, de la pisi pana la pisicozaur (asta in cazul in care mananca mult). desigur, exista si variantele pui de urs, pui de lebada, gasca indopata, gansac posac, mitza faramitza, muraturica, acritura (pt cand e cu fundul in sus, si nu la propriu cand se rostogoleste, ci la figurat), si, f rar deocamdata, alex(alexutza, alexandra). dar pisi e pe primul loc. incercam sa ne impunem, dar e greu, cand mutra ei imi evoca atatea altele.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

multumesc pt raspunsurile in legatura cu decalotarea.

celelalte teme:
1. din fericire andrei e chelios. asa s-a nascut. daca ar avea par l-as tunde urgent. doar nu o sa las copilul sa transpire si sa raceasca, doar ca sa respect un obicei de pe vremea unora ...
2. eu il strig andrei, andreiuta, domnul g, grasunelul lui mamica.
3. ii dau jucarii, dar se plictiseste repede de ele. de cateva zile a inceput sa-i placa paturica cu jucarii, unde are o maimuta albastra si o zdrangane intr-o veselie. cand ma joc eu cu el ii prind piciorutele si le misc ca si cum ar pedala. cand ii las picioarele incearca si el sa imite. e atat de haios.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Salutare, salutare!
In sfarsit, am ajuns si eu cu cititul la zi!
Dolores, bine ai revenit!
Alexandra, esti o scumpa!
Desiree, ma bucur ca ati scapat de bubite!
Miraco, ce de par are Alessia, frumoasa de ea!
Laura, ce-or sa mai suspine fetele dupa Daniel!
Asiza, eu ii dau completare Alexiei de la 3 luni si jumatate. Doua zile la rand a supt aproape din ora in ora, de ma zapacise, nu stiam ce are. Spre seara, cand de-abea o luasem de la san, tot isi baga manutele in gura si plangea. I-am facut 100 ml lapte praf, Bebelac, ca de-asta aveam in casa, si l-a halit in trei minute. Se uita la mine asa de fericita ca s-a saturat, avea chef de gangurit acum! M-am asezat pe un scaun in bucatarie si am inceput sa plang, ca bleaga! Eram asa de trista! Nici nu ma gandisem ca nu voi putea sa o alaptez exclusiv pana la 6 luni. La controlul de 4 luni mi-a spus dr sa incep sa-i dau cereale, pana cand ii inlocuiesc masa de la 10 si masa de seara cu cereale. Mi-a spus sa i le dau cu lingurita, sa le fac ca un piure, pentru ca avea reflux gastric si vomita mult. Acum mananca cate 4 linguri de cereale dimineata si seara, dar completam si cu san, ca nu vrea sa renunte, ceea ce ma bucura mult. Mai ales seara, asa cauta sanul, pentru ca asa adoarme de obicei. Dr a zis ca e ok si ca va cere san in continuare, din cauza legaturii care s-a creat intre noi. In timpul zilei ii dau san si apoi un biberon de lapte praf din care mananca cat ii mai trebuie, uneori 40 ml, alteori 130. La voi nu cred ca e cazul sa incepeti diversificarea, completarea ar fi suficienta. Parerea mea. Faci cum crezi tu ca e mai bine pentru Denis.

La multi ani si multe lunisoare sarbatoritilor zilei!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

miro vazut, distrat, votat! ce nora zbenguita am! las' ca Dani e mai domolit... se completeaza!
multumim mamici de aprecieri
fug si eu la nani (daca ma lasa inima sa nu ma mai uit la dansez)
pup mamicile si bebelusii si somnic usor!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Teutz...
Ia priviti ultima tehnologie pe net...www.woow.ro/prezentare/Fotografiere.html" target="_blank">fotografie

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput

Referitor la temele zilei:
1. Ne jucam cu zornaitorile ei, cucu-bau, scoatem tot felul de sunete si pe ea o amuza teribil, ii cant, ii ating cu degetul nasucul, ochisorii, urechiusele, gurita si ii spun ce parti am atins, ne jucam cu degetelele, ne uitam in oglinda, studiem desenele de pe peretii dormitorului ei... nu mai stiu.
2. Am ras-o in cap de cand avea doua luni si jumatate, pentru ca ii cadea parul, se tocise pe alocuri si arata tare aiurea.
3. Ii spun piscotel, galusca, dar in ultimul timp ii spun mai des pe nume: Alexia, Alexuta.

Poze Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by alexandra_25

Teutz...
Ia priviti ultima tehnologie pe net...www.woow.ro/prezentare/Fotografiere.html" target="_blank">fotografie

poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti

super tare

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Alexandra, mi-am facut si eu o fotografie!
Mirona, am votat-o si eu pe Karina!

Poze Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
Originally posted by alexandra_25

Teutz...

poze cu Mark

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

si ceva special pentru voi....www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">pentru mamici

poze cu Mark

Mergi la inceput