Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 20
Donia spune:
Salutare! Incerc sa o iau metodic, poate se mai destrama ceata in care m-am trezit... parca am baut toata noaptea, cred ca o fi din cauza vremii, iar sta sa ploua, l-am dat pe Cristi afara ca Nica e epuizat de ieri.
Temele zilei:
- parul - nu prea am ce tunde dar l-as tunde daca l-ar deranja. La mot oricum nu e regula ca trebuie taiat tot motul ci cateva fire, mai mult ca un ritual, cum a facut si popa la biserica. Bine, cine vrea sa taie tot motul poate s-o faca, dar eu nu tin la asta.
- cum strigam copilul? Laura, si eu am patit la fel la Roxana, ii spuneam "Mamica" si le spuneam prietenilor ca ea probabil o sa creada ca asa o cheama. De cand am realizat chestia aia am inceput s-o strig pe nume, n-au fost urmari (la ea, ca eu si acum o mai strig "Mami"). Pe Cristi am inceput sa il strig pe nume mai devreme, desi in jumatate de timp numele asta e Miscotel, cum ii spuneam din burta.
- jocuri - gadilat pe gat - rade in hohote, facem tot felul de zgomote ciudate cu vocile noastre - rade in hohote, il tin pe mine ca intr-un fotoliu si ii citesc in timp ce el se uita la poze si imi mananca mainile, ma joc cu degetele lui de la maini si de la picioare (avem noi un joc inventat in familie, inca de la Roxana), tata il face avion, ne uitam in oglinda, il ating cu degetul meu pe fata, nas, gura, urechi si spun ce parti am atins... nu mai stiu. O sa descarc si eu cartea de pe mail si o sa ma uit pe link-ul dat de a_deju, ca pana acum n-am avut timp.
- decalotarea - nu umblu deloc, doar inlatur smegma care se elimina. Aici mi s-a spus ca decalotarea o face copilul cand mai creste si stie cat de tare poate sa traga fara sa-l deranjeze. Ca daca o fac eu se produc microleziuni care se pot infecta si fimoza-i gata.
Ma duc sa-mi iau ceva de mancare (ma scuzati
) si mai viu.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
chinico spune:
bebinuta si mie mi-a spus o tanti dermatoloaga din timi acu vreo 5 ani ca am raie..nu mai stiu cum o chema...au cabinet pe langa cluj..pe acolo prin zona..si eu aveam alergie la nisip!!!
diminutive avem multe.
beoaca nici nu stie ca are un nume probabil..biet puradel
decalotare...pas
de jucat...invartim, radem, vorbim, dam din manute/picioare...zdranganim..cantam...molfaitul insa ramane activitatea principala..
donia m-am gandit si la varianta asta,dar eu pana acum am spalat-o numai cu sapun de galbenele si apoi am uns shefa cu ulei de masline, nimic altceva..ar insemna sa trecem la chimicale..
de tuns shefa..inca nu, nu e cazul..ne gandim insa serios sa ii facem permanent.
chinico
de Bea (13.12.2006)
Donia spune:
asiza, cred ca nu e nimic rau daca ii dai lui Denis completare la ultima masa, dar neaparat lasa-l sa suga de la san (eventual de la ambii sani) mai intai. Si apoi mai ia baiatul cat ii mai trebuie si din biberon. Ai incercat sa-i dai din ambii sani seara la culcare?
Spune-mi ceva, te rog, la cat timp dupa ce papa il pui la culcare? Si la cat timp dupa ce papa adoarme de fapt?
M-a emotionat ce ai scris, ca i-ai dat Milumil cu "niste emotii infioratoare" - si eu tot asa cred c-as fi fost 
bebinuta spune:
Temele zilei:
1. Ne rostogolim, ne imbratisam, bagam toate jucariile in gurita, tragem de jucariile care canta (cu ajutor), ne uitam in oglinda, ne gadilam la talpita, la gat si pe la burtica( deci peste tot
), ne enervam daca nu ajungem la jucaria dorita si asta mai ales in centru de activitati(asta ca raspuns la tema Doniei), cucu bau dupa baita in prosopel si dansam eu in picioare ea pe pat, e o dulce; voi pune un filmulet daca reusesc.
2.Nu avem ce tunde din pacate...dar cand vom avea ce tunde o voi tunde daca nu creste uniform. Am vazut o fetita de apropae 2 ani cu parul relativ lung, dar tare rarut in anumite locuri si mi s-a parut urat(parul, nu fetita.
3. Ii spun pe nume: Ada, Aduta, Adutica sau Bebina, Bebinuta dar si Ada-Bebinuta( i-am spus Bebina de cand am aflat ca o voi avea pana in 3 decembrie seara, ea fiind nascuta in 30 nov)
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by chris80
bebinuta-uite, eu te cert.
chris +alexandra

Bebinuta
de
Ada(30 nov)poze Ada
varsta Ada
Donia spune:
quote:
Originally posted by a_deju
chris, or zgaria ei in plasa patutului acuma, dar peste putin timp ia www.youtube.com/watch?v=ptvBCMNW55c" target="_blank">uite pe ce culmi ale artei vor ajunge...
Deea, mami de Eric (15.12.2006)

auras_v spune:
la multi ani ! -pt sarbatoritii de ieri si de azi
rares stefan de veronici
pascal & sophia de kokorina
mihai laurentiu de lavinia
cristina nicole de oanacat
patrick de florentina
asiza decit sa aveti show toata noaptea e mai bine pt amindoi sa-i dai seara completare...dupa introducerea biberonului nu toti copii renunta imediat la sin ...ancutei i-am introdus completarea de la doua sapt si papa si acum la sin ...nu f mult , cam 60 ml dim si de citeva ori peste zi ( mai putin ) ,dar 60 ml minca la o masa si la 2 sapt asa ca a pastrat cantitatea si au trecut cinci luni de atunci...
denis
bebinuta cred ca ai avut o zi oribila ieri ...sa-ti spuna ca ai scabie
...bine ca ai cerut o a doua opinie ...multa sanatate
Donia spune:
Ruxandra, mi-a placut la nebunie sa joc popice! O-ho, dar cred ca n-am mai facut-o de pe vremea lui Sandy Bell...!
Distractie placuta!
Eu mai am putin si plec la gradi sa citesc povesti... treptat treptat mai fac scoala inca o data, si de fapt o s-o fac de doua ori, si cu Cristi...Lucky me! ![]()
asiza, Roxana vorbeste engleza, suntem pe partea engleza. Ma tot bate gandul sa o dam la scoala in franceza, dar nu stiu, ar insemna sa schimbam iar colectivul, ca anul trecut ne-am mutat, anul asta iar s-o mut... as vrea sa aiba si ea continuitate, sa isi faca prieteni pe termen cat se poate de lung. Ca si cunostintele sunt bune, dar si emotional vreau ca ea sa fie multumita.
a_deju si Ralumat, luati exemplu de la mine si priviti si voi jumatatea plina a paharului, ca eu la 67 de kile spun ca am vreo 60, nu vreo 70! Mai pozitiv, mai pozitiv va rog, da?
carla, se mai intampla cu trezitul asta noaptea, a facut si Roxana asa de vreo 2 ori. Si era atat de draguta ca nu stiam daca sa ne jucam cu ea sau sa ne prefacem ca dormim. Parca ne durea inima s-o ingnoram...
Gata, am fugit la gradinita... sa-mi pun oare si fundita?
Mirona spune:
la prima tema am raspuns
la tema 2 - eu nu am ce tunde - dar daca o fi sa-i vina in ochi bretonu pana la mot -> jap! jap! -> jos cu el
la tema 3 - ii spunem Kara, printesa, dodoloatza mica
Alex - bine ai revenit. 
Laura - sa-ti traiasca aparatu - imi mai vad si eu ginerica. 
fug la bagaje, poate mai revin
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
Yagmur spune:
Salut,
Am apucat sa citesc pe diagonala pana la pag. 5.. azi am stat afara de la 8 pana la 20.30, dar am rezolvat o gramada de lucruri (depus dosar indemnizatie, cumparat scaun de masa si alte lucrusoare).
Multumesc celor care ne-au scris in legatura cu dermatita atopica...

Bambo, am si eu o intrebare: ce sampon/gel de dush folosesti?
Maine sper sa recuperez cu cititul...
Si de asemenea sper sa gasesc o atmosfera mai calda pe forum; nu imi plac disputele... ci discutiile constructive.
Acestea fiind spuse ma duc sa sterilizez, fierb apa, dush si somn...
Pupici dulci
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

.