Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 19
ruxandra_sb spune:
Valeu Monica, trezit Dragos din 2 in 2 ore. Da e greu cu baia spre noapte, da macar asa apucam sa dormim si noi. 
Bebinuta imi pare rau pt atata stres. Ce medic a fost acela de-a gresit diagnosticul. Macar sa nu ajungem si noi la el.
Laura tare frumos este Daniel. O sa franga multe inimi. 
Cat despre pungile fosnitoare.. si eu ii mai dau.. ca-l fascineaza fosnitul.. dar tre s-avem mare grija. S-au intamplat si nenorociri, bb-i nesupravegheati care si-au tras punga peste cap si s-au sufocat. ![]()
Miraco, bine ai mai aparut! Ce claie are galusca! Pare bb mare, mare. Mor de invidie.. ca la conu nici un semn cum c-ar incepe sa-i creasca noul par, ceva, orice..
Jos comunistii! Jos tradatorii! BASESCU presedinte.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
Ralumat spune:
Am si eu o intrebare: cine are idee cat costa bidonul de 5 litri de apa plata? Ca tocmai am primit o oferta de la Cumpana, care si-au deschis divizie pentru persoanele fizice...si vreau sa vad daca nu cumva ies mai ieftin. Ca imi aduc si la usa bidoanele.
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a cincea
danutz spune:
Buna fetelor,
E prima data cand intru pe forum de la birou, nu prea am mult timp, dar chiar am fost curioasa daca a mai patit-o cineva cu tetinele de la Avent.
Multumesc pentru raspunsuri, Raluca si Chris, e clar ca depinde de fiecare copil in parte. Astazi, o colega care are un bebe de 5 luni mi-a zis ca foloseste tetine pt nou nascuti si bebele ei tot papa tot in 5 minute. Asa ca am revenit la vechile tetine cu trei gauri si o sa mai stam ceva timp cu ele.
Bebinuta, tare mila mi-e de tine...dar o sa treaca, iar de rusine...ce-i aia. Se poate intampla oricui, mergi cu autobus-ul si daca s-a tinut de bara altcineva cu vreo boala...gata...poti sa o iei si tu! Multa bafta si chiar asa...o sa treaca!
Asiza, intai de toate (ca nu stiu daca am mai spus-o) felicitari pentru crestinarea lui Denis.Sfatul meu, completare seara neaparat. San intai si completare cu biberonul...si doarmiti si el si tu bine. Eu am inceput sa-i dau completare de mult, acum are trei mese pe zi numai lapte praf (chand eu sunt la birou)iar eu inca mai am san. Cheia este sa golesti bine sanii dupa alaptat si sa bei ffff multe lichide. Iar somnul este crucial...daca nu dormi bine o sa inceapa sa-ti scada si lactatia curand si intri intr-un cerc vicios. Rares, dupa atata vreme de lapte praf , nu refuza sanul ba din contra, pentru el este o placere sa suga. Iar de diversificare nici nu poate sa fie vorba inca...dupa 5 luni jumate mai discutam.
Gata ca tipa clientii...
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Ralumat
Am si eu o intrebare: cine are idee cat costa bidonul de 5 litri de apa plata? Ca tocmai am primit o oferta de la Cumpana, care si-au deschis divizie pentru persoanele fizice...si vreau sa vad daca nu cumva ies mai ieftin. Ca imi aduc si la usa bidoanele.
Parca la cash&carry e in jur de 4 ron?
Veau si eu oferta; stiu c-am studiat una acu ceva vreme si-atunci nu era cine stie ce afacere. Doar dozatorul e super; sa ai mereu la indemana apa rece sau calda gata pt un ceai.
Jos comunistii! Jos tradatorii! BASESCU presedinte.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
Laura13 spune:
ralumat eu beau bucovina, e in jur de 3.5 ron (parca)
tema zilei 2 eu nu am ce tunde la Dani, dar daca ar fi incomodat de par nici nu as sta pe ganduri.
ruxandra multumim!!! cat despre pungi... i le dau in bucatarie cu mine... de' acolo sunt pungile! dar cel mai dragut se joaca cu ambalajele de la flori, care sunt mai safe!
mai propun o tema: cum va strigati copii? ca eu ii spun Dani, dar uneori ii spun mama. adica ceva de genul: "hai mama sa schimbam pampersul". si tare imi e ca va ajunge sa creada ca il cheama "mama"
. mamicile cu experienta... pareri?
pupici, fug la bunicuta mea, apoi la plimbare, apoi baita si nani... mai vb mai tarziu
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Cleomoni spune:
Fetolor, iaca ca am abandonat firma si stresul si m-am urcat in masina cu catel si purcel si o mie de bagaje si a plecat la mare, am si ajuns, stau in Mamaia asa ca MAMICILE din Constanta daca vreti sa ne vedem io va stau la dispozitie pana miercuri cu tot cu Lisa, mi-am luat special laptopul cu mine ca sa va scriu mai des, acum va dau numai pupici la toate dar si lui David de Dolores ca doar e ginerele si plec ca ii este foame barbatului...dar si mie
Ralumat spune:
Mda...multumesc de raspunsuri. Tot acolo ies. La astia e 7,5 ron bidonul de 11 litri. sa vad ce ma hotarasc.
deci, pentru cine intereseaza, oferta pt persoane fizice:
prima comanda = 4 bidoane x 11 litri; se plateste o garantie de 25 ron/bidon, bani pe care ii primesc inapoi cand renunt la contract.
1 bidon = 7,5 ron
Varianta 1 = la doua bidoane cumparate (deci din oficiu, ca trebuie sa iei 4 prima data) primesti o pompa manuala gratuit
Varianta 2= dozator ca alea de la firme, dar un pic mai mici (care fac apa calda/rece) = 199,9 ron (cumparare, adica devine proprietate, nu se da in custodie. Nu am intrebat daca exista o taxa de service sau ceva asemanator, ca banuiesc ca cineva trebuie sa il mai verifice din cand in cand).
Ulterior, faci comanda sa-ti aduca apa atunci cand se termina, deci nu esti conditionat de o cantitate minima pe luna.
Cam astea sunt conditiile. Sper sa nu se considere reclama, ci informare. Pe mine ma atrage ca mi le aduce la usa, dar ma mai gandesc...ca nu prea am unde depozita 4 bidoane.
Am timp sa ma hotarasc pana miercuri, ca oamenii nu lucreaza si au zis ca ma suna ei atunci. Hmmm..,......ce sa fac? Voi ce credeti?
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a cincea
alexandra_25 spune:
In primul rand vreau sa pupacesc mai multe fete....Adinutza,MonicaB,Ruxandra...

Laura13...vad ca ai pus in functiune aparatul...Dani e dulcic foc...si grasunic...
...si la cat mai multe poze!
Sophia & Pascal de Kokorina....harbujeii mei dragi!Sa cresteti mari si voinici!
Cristina de OanaCat
Referitor la temele zilei :
1.Jocul...atentie a se citi..."numai supravegeat"...ii place sa facem cucu cu paturica....nu stiu de unde a invatat...ca a inceput singur....bate cu manuta in masa,smotoceste jucariile,de cele zornaitoare tine cu o mana si cu cealalta da in ele...!
2.Nume de alint....o sa vi se para interesant..."gagu" de cand gangurea...sper sa nu-i ramana asa....!
Noi maine plecam din localitate...asa ca va urez un weekend cat se poate de frumos...plin cu soare si sa va bucurati de bebelusi!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
danutz spune:
Temele zilei:
1.Joaca: privitul in oglinda, dansatul cu el in brate, pusul talpicilor lui peste obrajii mei si strambandu-ma la el, cucu bau, albinutza zburatoare(adica fac cu degetele mel ca albinutza care se aseaza pe unde nimereste pe el), citim dintr-o carte cu desene, plus jucariile cu care se joaca singur...
2. Nu am ce tunde la el...deocamdata cel putin
3. Il strig pe nume si cateodata se uita la mine lungggggggg.
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
a_deju spune:
mai... nici eu nu am cu tunde la saracu' chelios.. dar bineinteles ca daca i-ar intra paru' in ochi, l-as freza in doi timpi si trei miscari :) la fetite, treaca mearga, mai poti sa pui o clamuta ceva... cred (sper) ca pana la mot, ceva de taiat tot s-o aduna...
Deea, mami de Eric (15.12.2006)