Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

oanacat , azi tb sa mergi cu nicole la dr la grigore ? ...eu asa imi amintesc ...va tin pumnii sa va fie usor si sa primiti rezultate bune
cris ce s-a intimplat cu mesajele din pm ...si la mine au fost sterse dar nu vad nici un anunt
dianocica hi ,hi hi ...ma bucur ca ti-a fost dor de noi si sa stii ca ti-am simtit lipsa ...felicitari pr dintisori ...probabil asta a fost cauza agitatiei lui dmic in ultima vreme ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

e un anunt pe la chestiile tehnice si este deschis si un subiect pe tema asta.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

am 3 stele !!!

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by chris80

vedeti ca nu mai avem mesaje in pm. anuntul zice ca e vorba de cele care sunt mai vechi de 3 luni, dar nu e adevarat. la mine a fost golit complet. aveam si ceva nr de tel pe acolo.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

da mai..... nu inteleg.... nici eu nu aveam mesaje cine stie ce vechi.. stiu sigur de unul de dora vreo doua, maxim trei zile.... foarte fain, ce sa zic...........

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by chris80

am 3 stele !!!

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

wow..... respect

Mergi la inceput

dianocica, jos palaria :) bun re-venit!!

fetelor, ieri a venit dandusa si ne-am plimbat, fiecare cu jipanu' si copilu' personal... super de super. a dormit motanu' meu de numa' numa' :) nu l-am mai vazut dormind la plimbare de cand era mic si maruntel :) acuma...ce sa zic...ca de fapt nu incape in port-bagaj?? :)))) n-are conteaza..l-am bagat intre scaunul din dreapta si bancheta din spate, unde sta chiar foarte bine.. doar ca acu' chiar ca e masina familiei, nu mai are loc nimeni nimeni (aviz soacra-mea, pe care o mai apuca datu' din coada ca vrea si ea la plimbare cu noi... hi hi )
si tot ieri, ne-am intalnit cu cleomoni si bebita din dotare, care e o scumpica foc.. serioasa si foarte preocupata sa-si scoata cate-un pantofior, sau sa-si traga baticu' peste ochi :)) da' dulceeee.... si mami..frumusica si deja bronzata :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

'Neata!!!

Mai, m-a trezit Denis de pe la 3.30 dimineata...aproape din ora-n ora! ..si avand in vedere ca am avut musafiri pana la 1.00 noaptea, va dati seama ca-s zombie rau rau!!!

Inainte de toate, va multumesc inca odata tuturor pentru urarile de ziua mea!!!!! N-am mai fost asa felicitata niciodata!!! Va pup pe toate...

Donia, mersi pentru sintetitzarea articolului...interesant...m-am gandit si eu la treaba cu veioza,mai ales ca de la nastere pana pe la 3 luni am dormit doar cu lampa de veghe aprinsa...dar il dezvat deja de asta incet-incet...seara mai nou, nu mai adoarme la san, mai ales de cand ii dau si completare...dimpotriva, dupa ce papa e foarte fericit si incep chiotele...eu il asez in patutz, uneori ii dau suzeta alteori ba, si el adoarme singurel...se poate sa asocieze somnul cu sanul si de aceea urla cand se trezeste noaptea...dar am incercat si suzeta si ceiutul si povestile, dar DEGEABA...ca urla, si al meu chiar URLA de se aude la trei strazi distanta!!! Sper ca atunci cand vom incepe diversificarea va fi mai bine!....wooww, alee cu magnolii!!!! Sa fotografiezi neaparat!

Ariadna, mersi de raspuns...sigur nu voi face ca tine, intrucat ziua il alaptez exclusiv...la o singura masa ii dau completare, seara! Sper sa nu-mi pierd laptele!

Anky, mersi mersi mersi...

Ca vad!!! Ne-au sters astia PM-urile...NUUUUU, aveam chestii destul de importante acolo...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

mie nu mi-au sters pm-urile...acuma am verificat...

www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by asiza

mie nu mi-au sters pm-urile...acuma am verificat...

te-am prins, ai pile!

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
eu sunt de servici la bucatarie, tati e cu bebe incearca sa il distreze ca in Iasi e o vreme....
mie mi-au sters doar o parte din pm-uri. oare de ce?
fug iar la treaba... va pupic
cine deschide cap nou?

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput