Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by alexandra_25

Din nou eu.....cineva aseara spunea ca noaptea e un sfestnic bun"...si a avut dreptate....pana la urma eu chiar nu am avut nimic cu nimeni...doar ca m-au deranjat unele lucruri....dar pentru asta de ce sa renunt eu la ceva ce imi e atat de drag???am trait atatea impreuna si acum sa le dau uitarii?????
Nu mi se pare oricum ca sunt o persoana asa de importanta....fata de altele...si nu cred ca as duce lipsa cuiva....dar pe mine nu asta ma intereseaza...faptul ca daca am o nelamurire sau vrea un sfat il gasesc aici si invat multe lucruri de la mamici cu experienta!
...tuturor care s-au gandit la mine!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu;

varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

monique, in seara cand am fost la urgenta (marti?? mi se pare ca trecut un secol de-atunci...), doctorita de garda l-a verificat si la putza... atat de bine, ca ulterior s-a inflamat.. a constatat o fimoza... si mi-a zis pe un ton glacial ca ajungem la chirurg, pt ca pana la varsta de 5-6 luni, pielicica trebuia sa fie retractabila de la sine pana la jumate (!!!)... voi ati mai auzit de chestia asta?? io nu... a doua zi, cand l-a vazut si pediatra noastra, a zis sa nu ne batem capul pana la 1 an.. oricata fimoza ar fi, o gaurica pe unde sa faca pipi tot ramane, iar pana pe la 1 an lucrurile se pot rezolva de la sine (mai ales ca ne apropiem de perioada cand o sa descopere ca are o chestuita intre picioare, si-o sa tot traga de ea... :)) )...
eu cu manuta mea, nu am decolatat nimic. am curatat foarte bine zona cu pricina la fiecare baita, am sters cu grija la fiecare schimbat de pampers, si-atat... bine, am tras nitel, dar foarte finut, ca sa pot sa sterg pe-acolo tot ce era de sters....

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

trebuie tras in fiecare zi...pana simtit o presiune...eu am fost cu david la chirurg si este mult prea devreme sa intervina chirurgical...dupa 1 an se intervine...e ceea ce mi-a spus..eu ma lupt seara de seara cu putzica ..sa vedem care pe care doboara

editez: cu putzica lui David

quote:
Originally posted by m_monique

am o intrebare pt mamicile cu baieti: voi cum stati cu decalotarea?
cand am fost acum la control si la vaccin, dr mi-a spus sa incep sa-i trag usor cocoselul, iar daca intr-o luna nu-i iese caputul va trebui sa mergem la chirurg.
nu mi-e teama de chirurg, ca si sotul meu a suferit aceasta operatie.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

o tzucam pe morosanca noastra draga draga, atata pana o sufocam!!
Si cum adica "cineva" spunea aseara, ca noaptea-i un sfetnic bun?? Cineva sunt eu, deci eu sunt CINEVA, da?
M-monique, am vizionat pozele de la botez! Ce flacau mare e Andrei! Parca ar avea un anisor si imbracat asa ca un barbatel adevarat, cu pantofiori... sa-ti traiasca !
a_deju, multumim de informatiile despre fetele cucuiete, las' ca iau ele o gura de aer s-apoi nu se intorc ele acasuca??!!!Cautam un icon potrivit si am dat de asta: , cica e cuplu casatorit de multi ani, cam asa sta treaba si la ora asta pe la noi, ca intr-o casnicie cu nabadai...

Am 5 luni !!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

eu pana sa-mi spuna dr nu am facut nimic.
am observat ca de cate ori il trag e asa de fericit.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:

am pus poze de la botezul lui andrei

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

vazut pozici, tare chipes domnul andrei, si m-a amuzat ca si el, si nasa au fost la inceput imbracati in rosu.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

preotul cand l-a vazut in rosu a crezut ca e fetita.
fetelor.

dupa cum ati observat andrei e destul de mare. a rupt-o pe nasa.
eu o apreciez pe nasa ca a rezistat eroic.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Scrisem un mesaj si a disparut.
Asiza si noi tot exercitiile din cartea lui j.oberlander le facem. La inceput nu era prea interesata dar acum pare mai activa un pic. Saptamana asta am citit povesti, se uita si ea la desene ca erau colorate. In rest vorbesc toata ziua cu ea, facem bau, bum-bum, o rostogolesc eu de pe spate pe burta si invers. Ii povestesc in fiecare zi despre printesa pe pe perete, despre pitici...Mai nou ia jucariile de langa ea si le agita.
Ralumat eu stiam doar despre micii campioni. Cred ca active center e pe grivita pe undeva. Sa se faca mai cald si mergem cel putin o data sa vedem cum e.
Oanacat si noi tot maine mergem la kidex. Trimit pm.
Alexandra

Ma abtin de la orice comentariu cu privire la discutiile de zilele astea. Si incerc cu timiditate sa le strig pe fetele care nu au mai trecut pe la noi Dianocica, Dolores, Roxana c., Veronici si toate celelalte despre care nu mai avem vesti.

Monica de Maria Cristina (20.12.2006)

Maria Cristina luna 1, luna 2, luna 3,luna 4

printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:

eu pana sa-mi spuna dr nu am facut nimic.
am observat ca de cate ori il trag e asa de fericit.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

pai cred si eu, na....
..hai, ca e o gluma super proasta... imi cer scuze... dar tot din spirit de destins atmosfera... ca pe nica l-am facut pachet la canada, si noi am ramas in intuneric aici... zici ca vine zapada, asa e ceru' afara :))

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

a_deju

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput