Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna dimineataaaaaaaa!!
asiza, bine ca ai revenit, ca deja mi-era teama ... Multumesc, sunt mai bine cu nenorocita asta de conjuctivita! David , din fericire e vindecat total. Imi pare rau sa aud ca Denis a tradat tzitzica lu' mami pentru 200 ml de Milumil, dar sa speram ca a fost un episod izolat. fetele care alapteaza te vor sfatui mai bine decat mine, stii tu ca io-s tare sensibila la subiectul asta. dar parca spuneai ca Denis refuza categoric biberonul, acum l-a inhatzat asa usor?
desiree, bine ca au trecut bubitzele! Ura!
Si apropos de bubitze, ce mai faci bebinutza cu alergia??Dar sotul tau e mai bine? Multa sanatate familiei tale!
Roxanal , bine ai venit! Asa se ingroasa randul Roxanelor si al Ruxandrelor!
Danita, pupam baietul Paul si Tudor!
a_deju, ma bucur ca motanul s-a insanatosit! asa i-a mai revenit si motanei-mama inima la locul ei, nu? se poate apuca acum cu drag si spor de mancat iepuri de ciocolata ca parca vad ca a facut foamea de spaima zilele astea. totusi mai tinem pumnii pana la 21 fix fix sa plece otita, brr.. Si ca asistent personal al lui Yaqmur, o rugam sa ii transmita salutarile noastre si sa-i spuna ca o mai asteptam pe la noi! Tot pe motana deea o rugam sa le induplece pe dianocica si dandusa sa se intoarca repejor acasa, sa nu umble lela prin capitala, ca altfel punem biciu pe ele!! Acum serios, hai Deea, convinge-le pe fete sa nu ne declare divort, au sansa de impacare la primul termen...
oanacat, cum a fost la dr. cu Nicole, a suportat bariul ? Care au fost rezultatele?

Am 5 luni !!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

La multi ani, Nicole si harbujeilor Pascal si Sophia!!!

Am 5 luni !!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Din nou eu.....cineva aseara spunea ca noaptea e un sfestnic bun"...si a avut dreptate....pana la urma eu chiar nu am avut nimic cu nimeni...doar ca m-au deranjat unele lucruri....dar pentru asta de ce sa renunt eu la ceva ce imi e atat de drag???am trait atatea impreuna si acum sa le dau uitarii?????
Nu mi se pare oricum ca sunt o persoana asa de importanta....fata de altele...si nu cred ca as duce lipsa cuiva....dar pe mine nu asta ma intereseaza...faptul ca daca am o nelamurire sau vrea un sfat il gasesc aici si invat multe lucruri de la mamici cu experienta!
...tuturor care s-au gandit la mine!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

quote:
Originally posted by asiza

aaaa...si mai vreau neaparat sa-i spun lui a_deju ca sunt intru totul de acord cu ea in ceea ce priveste un anumit mesaj de la capitolul trecut!!! Porumbitza, cand mai scrii, mai pune si tu un punct, o virgula, o cratima, ca sa intelegm si noi exact mesajul pe care doresti sa-l transmiti, ok?...ca un text fara cap si coada, zau ca nu e coerent si nu ne pricepem in a-ti raspunde! No offense!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

vezi ca atunci cand postez nu prea tin cont de reguli ca am alta treaba mai importanta dar daca am deranjat sorry

si paaaaaaa

MAMICA FERICITA DE MARIO GABRIEL
(31.10.2006)

poze bebita Mario Gabriel

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">
cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

asiza, exact acceasi problema am avut-o cu andrei, de la 3 luni pana la 3 luni si 3 sapt. se trezea noaptea sa manance la 2, la 5, iar apoi il apuca rasul. eram mamica zombi.
eu nu i-am dat completare. m-am chinuit. acum si-a revenit.
si ca o ironie a sortii din ziua in care am cumparat lapte praf sa-i dau completare, nu a mai fost nevoie.

Andrei (16.12.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaCat spune:

Roxanica2006 duminica facem analizele. Imi pare rau dar nu pot scrie prea mult fiindca se blocheaza calculatorul de la 8 ma chinui sa scriu un mesaj.Va pup revin dupa ce rezolv problema.

Nicole Oana Cat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

la multe lunisoare Nicole si harbujeii sandokani :)
oanacat, tinem pumnii la analize!!

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

am o intrebare pt mamicile cu baieti: voi cum stati cu decalotarea?
cand am fost acum la control si la vaccin, dr mi-a spus sa incep sa-i trag usor cocoselul, iar daca intr-o luna nu-i iese caputul va trebui sa mergem la chirurg.
nu mi-e teama de chirurg, ca si sotul meu a suferit aceasta operatie.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

am pus poze de la botezul lui andrei

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

...cat despre restu'.. off... io as face si podu' (din picioare :) ) numa' sa fie pace... pe forum, in lume, in general... daca ar tine numai de mine....
yagmur cred ca e in plimbari, si foarte bine face :) oricum, s-a notat si se transmite :) iar celelalte doua cucuiete..una catre kidex, una cred ca face bagaje, ca vine la constanta de maine... in rest..usurel, sa mai treaca nitel timp, si poate revenim la sentimente mai bune :)
si tot pe acest ton, o salutam (si-o pupam) pe alexandra, spargatoarea de greva :)))

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput