Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 17
Dia1609 spune:
asiza, varianta 1: insista sa-i dai si san la masa de seara si numai dupa aceeea da-i lapte praf...
varianta 2: incearca sa te mulgi dimineata dupa ce a mancat denis, ca atunci ar trebui sa ai cel mai mult lapte ca esti odihnita, si sa pastrezi laptele ala pt seara
eu chiar nu stiu ce sa zic, ca asa am inceput si noi cu o completare mica la masa de seara si s-a dus naobii laptele meu in mai putin de o luna... la bb2 sigur nu as mai face asa
si mai ai o varianta, dar tu stii dc vrei sau nu: sa-i dai cereale pireu cu lingurita la masa de seara, dupa lapticul tau, pana e satul... teoretic cerealele ar trebuit sa-i tina f. bine noaptea si sa nu-i fie foame
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-5-a
a_deju spune:
asiza, eu ii dau bibe in fiecare seara de cam o luna jumate... nu am avut probleme sa refuze sanul sau sa ceara tot bibe si in timpul zilei.. (bine, noi avem si doua mese diversificate, la care sanul e doar completare..). cel mai bine e sa faci in functie de nevoile copilului, si sanul sa fie tot timpul primul, apoi completare, daca mai e nevoie. spor si..pofta :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
alexandra_25 spune:
[quote]Originally posted by alexandra_25
" ..si nu cred ca as duce lipsa cuiva..."
Hai ca editez mesajul meu....adica nu ca nu eu v-as duce lipsa...
(a nu se intelege gresit....de fapt eu nu mam exprimat bine)...ci ca nu cred ca v-as lipsi....
...A_deju,Roxanica,Aka,Desiree,Asiza,Crykett
Si stiti voi cantecul...."dupa pui de morosan sa nu dai...."
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
asiza spune:
Multumim frumos pentru raspunsuri! Mai astept, mai astept...
...raspunsuri, adica...
M_monique, sa fie intr-un ceas bun crestinarea micutului! E un frumos si-un grasunel...sa va traiasca!!!! 
Dia, varianta 1 si 2...gandim, gandim, gandim...varianta 3 iese din discutie ca-i oricum...sa zicem...bine facut!!!!
...
si zau ca-mi sunt folositoare raspunsurile voastre...sa vedem ce zic si Donia si Ruxandra...
...
aaa...cu decalotarea...noi am fost nevoiti s-o facem din cauza investigatiilor necesare pentru hidronefroza...are un piculet de fimoza si Denis, dar nu-mi fac griji inca...cert e ca si eu decalotez putintel ca sa pot curata...de tot nu se decaloteaza si nici nu insist foarte tare...
Miro, ai dreptate...ce revelatie...am downlodat carticica si am si citit putin din ea acum..2 luni cred...da' am uitat complet 

...deh...abia de 4 luni am nascut...se mai accepta si pierderile de memorie! Zau ca nu e usor cu astea...da' totusi, hai sa mai schimbam experiente...poate descoperim si ceva ce nu e scris in carticica! 

Na, ca plange....ma duuuuc....
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
adinazot spune:
quote:
Originally posted by alexandra_25
Din nou eu.....cineva aseara spunea ca noaptea e un sfestnic bun"...si a avut dreptate....pana la urma eu chiar nu am avut nimic cu nimeni...doar ca m-au deranjat unele lucruri....dar pentru asta de ce sa renunt eu la ceva ce imi e atat de drag???am trait atatea impreuna si acum sa le dau uitarii?????
Nu mi se pare oricum ca sunt o persoana asa de importanta....fata de altele...si nu cred ca as duce lipsa cuiva....dar pe mine nu asta ma intereseaza...faptul ca daca am o nelamurire sau vrea un sfat il gasesc aici si invat multe lucruri de la mamici cu experienta!...tuturor care s-au gandit la mine!
alexandrade
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark![]()
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti

DRAGA DE TINE!!!Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
Alessia luna 5
Alessia luna 6
m_monique spune:
asiza multumesc. si voua sa va fie intr-un ceas bun crestinarea.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
a_deju spune:
apropo de tema zilei, jocuri activitati cu bebe.. am gasit niscaiva chestii interesante www.huggieshappybaby.com/tools/ap.aspx" target="_blank">aici.. apasati pe butonul start here, o sa va intrebe pt ce varsta cautati activitati, cati membri ai familiei sa implice, ce tip de activitati, cat sa dureze... e fun :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
Mirona spune:
- stiu ca exista deja o tema a zilei - propusa de asiza
- dar mai propun una - o subtema - sau o tema pt maine: va tundeti copiii daca le intra pleata in ochi? sau asteptati motul?
stiu ca Dia deja a tuns-o pe Oana - din motive evidente - ii intra pleata in ochi la biata fata. - deci parerea ei o stiu si o felicit pentru asta.
Ieri in parc - vad o mamica cu fetitza cu parul prins in 7-10 moatze - si stiu pe propria-mi piele a capului cat sunt de dureroase.
-Ce sa fac fata daca-i intra in ochi.
-Tunde-o.
-Nuuuuu. Cum s-o tund pana la un an? Nici nasa nu m-ar lasa.
-da ce are nene daca ii tunzi putin bretonul????
bine ca sucul de portocala poti sa i-l dai pana la un an.
-da ce are? e foarte bun sucul si ii place fetei.
stiu ca nu are nika sucul de portocala cu parul - dar faceam si eu haz de necaz.
-ici si am plecat si noi pe afara. ne revedem pe seara - poate ... daca mai am loc de bagaje, pregateli, etc.
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
Monicabb spune:
Enervante discutiile de zilele astea. Sper ca s-au terminat dar ma bucur ca au avut loc ca sa se rezolve problema. Insa s-a scris deja mult prea mult.
Alexandra eu ti-as simti lipsa. Asa cum as simti lipsa Dianocicai si Dandusei. Sper ca nu fie cazul. Si la fel cum ma bucur ca a dat Dolores un semn (desi tu nu ma stii, eu te stiu, hi hi)
A_deju, esti ceva...Cum poti sa faci haz de necaz...Bravo! Merci pentru link. Cred ca e interesant. Sper sa-mi dea ceva idei de joaca. Ca imi cam lipsesc nu de alta.
Asiza, eu zic ca e bine ca ai gasit problema trezirilor. Am incercat si eu acum doua zile si ieri sa-i dau completare. Nu pot sa va spun ce mutra a facut. Parca era acru, amar, sau mai stiu eu cum laptele ala. Nu pot sa cred ca in felul asta iti vei pierde laptele desi si eu ma gandesc la asta pentru mine. Interesant ar fi sa te mulgi dimineata. Mie mi se pare greu.
m_monique eu nu-i fac decalotare. Mi-e frica. Am auzit de baietei care au avut probleme adica s-au infectat. Cu toate astea, nu-mi vine sa fac asta. Acum, mai astept si eu pareri.
mirona, eu l-am ras in cap pe fi-miu. Ma scotea din sarite parul care cadea si am rezolvat problema. Am cerut sfatul unui prieten care este mai bisericos si el mi-a zis asa (prin mail): "Din cate stiu eu, de obicei copii se tund dupa taierea motului dar asta e doar un obicei, nu e o practica religiosa legata de biserica. Daca copilul are parul mare ma gandesc ca e spre binele lui sa-l tunzi daca e nevoie". La mine nu avea parul mare. Recunosc ca am luat ideea de la voi si de cand am citit de copii tunsi nu am mai avut liniste pana nu l-am ras si eu pe al meu.
Ieri fiul meu s-a culcat la ora 20. La ora 21.30 inca dormea asa ca am hotarat sa-l culc de tot. Fara baie, gimnastica, masaj. Vai de mine, ce mi-a facut...Sau mai bine zis ce i-am facut eu...S-a trezit din doua in doua ore. Nu mai fac niciodata asa ceva. Mai bine ii fac baie la 12 noaptea decat asa.
Mai voiam sa va mai spun ceva dar maraie copilul...Face vocalize.
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)
desiree spune:
noi facem decalotare din prima zi, aproape la fiecare baitza....la noi se dezveleste deja pana jos...trag pana jos si spal bine locul..la inceput cu teama, apoi am vazut ca nu il deranjeaza si am continuat...
la un moment dat ma oprisem ca am auzit de parafimoza, adica rani datorate decalotarii...dar am luat-o incet si progresiv si am reusit...
in fiecare noapte, dupa baitza punem putin FLUOCINOLON acolo - preventiv- si pe deasupra putzulicii..se absoarbe repede si il fereste de microbi si infectie...
desiree si bebe Octavian 
pozici puiul meu;
varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele