Piticlonti de iulie-august 2004 (219)
Raspunsuri - Pagina 21
roxanaz spune:
Cristina bine ai venit printre noi, sa iti traiasc baietii. nu te teme, va trece si fitza asta.....nu ramane cu tic zic eu
(ori ba?)
moama Papa sunteti de coma. Catri o sa se faca teoreticiana, punem pariu?
vrabiuta spune:
la multi ani eli!
cristina - bine ai venit pe la noi! cum ziceau si fetele, solutia e sa il ignori. o sa treaca.
dana - imi pare rau ca ricu nu se simte bine. si lia pui a facut la fel cand a fost racita, vreo doua zile nu a vrut sa manance aproape nimic, doar lapte si piure de cartofi. pupici sa va treaca repede-repede!
papadik - sanatate maxima! da-i cu tuica fiarta ca trece! pupe la fete!
roxana - vreme frumoasa si distractie asemenea!
laura - lasa mami ca pana peste doi ani oricum canapeaua n-o sa mai fie noua ![]()
anca - sa stapaniti sanatosi casa!
liliana - ura, ura! inca putin si vine adeluta acasa. pupici pentru o mamica greu incercata.
mitzu - am vazut filmuletul si m-am topiiiiit... e frumoasa foc mara si dragalasa si expresiva. sa iti traiasca ingerasii!
fetelor, vreun chef, ceva? ca io vin cu povesti din concediu... si daca imi dati vreo tuica va zapacesc de cap ![]()
vrabiuta spune:
tot eu.
ma bucur ca v-au placut pozele. tuturor fetelor cu nostalgii un
. si pe mine m-a apucat deja dorul de locurile prin care am fost si nu-s decat de cateva zile la birou.
fug la gradi. weekend frumos tuturor!
g_ioana spune:
quote:
Originally posted by papadie
azi e vineri deci bem da' numa spirtoase ca am racit cobza si am doare gatul infiorator. Kimm cred ca noi stam cu cartoafe rase la gat
Io vin cu clatite pufoase dupa reteta Balbinei,nu stiu daca merg cu tuica fiarta,da' cu ceaiuri cu rom poate merg
LA MULT ANI ELI, SA FI SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI!!

Mitzu super frumusica si scumpica Mara!!!

Papadie, poate este mai cooperanta Macu si atunci o stimuleaza si pe catrina!!
sunt in zona
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele
carmenp spune:
la multi ani, eli!
danule, ne luam de mina ca si ilinca muceste... imi pare rau c-o trageti asa rau, la vitamine ma gindeam si eu.... hai, sa va reveniti repejor
papa, bestiale gagicile tale, tu da-i cu tuica fiarta doar e vineri;))
am vazut biciclista, am vazut si mara (cind te uiti la ea te apuca doru` de facut unu mic)
cristina, bine ai venit! da`i cu ignore si distrage-i atentia
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
crykett spune:
MULTUMESC inca o data pentru primire si pentru raspunsuri 
am sa il ignor sper sa reusesc.
cristina
de
Antonio 20-11-2006
Andrei 31-08-2004 POZE CU NOI
speel spune:
Mai fetelor,multumesc frumos pentru suport.Mai am ceva de intrebat.Cam cite calorii sunt suficiente pentru un copil de virsta asta?Ca ma bate gindul sa adun din ce maninca sa vad poate cei dau e e destul si de asta nu mai vrea mancare.Eu sa/mi fie cu iertare cind spun mincare ma refer la mancare gatita cum maninca toti oamenii.Sa va zic ce a mancat astazi spre exemplu.Avem programare marti la orlist si am zis ca pina atunci o sa/i dau ce/mi cere ca ma enervez de pomana sa/i pun dinainte farfurii si castronele si el sa plece de la masa.Asa ca dimineata a baut o sticla de lapte.Sa fac o mentionare.De un an de zile eu ai dau in loc de lapte ceva de la nestle care se numeste Trinkmalzeit,adica lapte cu cereale si fructe
sunt cutiute de 300 ml numai pun in sticla continutul si/l bea.O mare varietate de gusturi,la aspect e gros ca o smintina subtire.Si are 260kal per portie.Bea o sticla dimineata si una seara.Deci doua cutioare pe zi asta ar fi 520 de calorii.
Sa revin la astazi.Pe urma a vrut doua turtite de orez,pe urma doi biscuiti,pe urma sticla de fructe care contine o ceasca de fructe de padure ,o banana ,doua portocale si un iaurt.Astea toate iar 300 ml de suc gros.Pe urma o chifla cu stafide si o felie de paine cu unt de arahide.Spre seara a mincat sa zic 20 de feliute de cartofi prajiti .La culcare iar o sticla de lapte.Acu ma poate ajuta vreuna din voi cu vreo lista ceva cu continutul caloric al alimentelor sa fac si eu un calcul sa vad cite calorii intra in domnisor zilnic.De ce va rog asta,am sunat astazi la centru unde mergem la controale si vaccinuri si doctorita mi/a spus sa scriu timp de o saptamina ce maninca in fiecare zi si apoi sa mergem cu el la consultatie.Si pentru linistea mea as vrea sa stiu si cam cite calorii reprezinta hrana lui zilnica.
Multumesc din suflet inca o data.
carmenp spune:
danule, m-ai bagat in ceata cu calorille, nu stiu... da` daca te-apuci sa-i calculezi caloriile sa n-ajungi la balamuc, mai bine lasa... lasa-l ca pe el
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
kim222 spune:
pentru calculul caloriilor:
http://www.reteteculinare.ro/sanatate/calorii/tabel/
La copiii cu varsta cuprinsa intre 1 si 3 ani, ratia medie este de 1300 de calorii pe zi.
Andries spune:
Am avut si eu mania caloriilor pe vremea cand nu manca Victor, el cu greu lua 900-1000 pe zi in perioadele lui nasoale si vad ca nu a patit nimic.
Andries