Piticlonti de iulie-august 2004 (219)
Raspunsuri - Pagina 20
leeloo2004 spune:
Fetele, eu plec la o intilnire cu agentia de publicitate...asa ca va urez sa aveti un weekend placut si ne auzim saptamina viitoare!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
alice2004 spune:
Multumim, Gabi ! 
Mey, tooot vreau sa scriu de dimineata si nu mai scade maldarul asta de dosare din fata mea ... da acu chiar ca nu ma las pina nu ii urez Elizei (Eli) LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa si fericita, draga mea !!!
Te asteptam pe la noi, sa ne spui ce mai face Stef broscuta !! 

Un uichend linistit cu sanatate doresc tuturor !! 
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
ELI 

Si muuulta sanatate alaturi de cei dragi !!!
Alice - merci ... 
WE frumos tuturor, cu vreme frumoasa !
Pupici la toata trupa ! 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
roxanaz spune:
La multi ani Eli!!! 

Gabi succes!
gagici io nu fac nici un minut suplimentar azi, uite-asa
si pentru ca maine plecam doua zile la Kavarna la un concert va pupez si va urez un week end super, cu soare si fara ploi!
crykett spune:
BUNA ZIUA
ma scuzati ca dau buzna la voi dar am si eu o intrebare ,daca ma puteti ajuta va multumesc.Baietelul eu de 2 ani si 8 luni se tot trage de putulicacristina
de
Antonio 20-11-2006
Andrei 31-08-2004 POZE CU NOI
szivarvany spune:
Crykett - bine ai venit la noi ! Sa-ti traiasca feciorii !
Io n-am baiat, dar cred ca ar functiona sa nu-l mai bagi in seama. Pur si simplu cand face asta, sa te faci ca nu observi.
Fi`mea, desi nu stiu in ce masura te ajuta comparatia, obisnuia sa-si priveasca varful nasului. Chestia ma enerva la culme. Cu cat ii spuneam sa termine, cu atat insista mai mult. Pana cand m-am facut ca nu observ si i-a trecut in cateva zile.
Daria &
papadie spune:
crykett este la varsta la care o descopera. Nu-l baga in seama si ocupa-i mainile cu altceva. Si-a mea si-a descoperit "piki":) Si-i explica sora-sii (are un an a mika) "piki loshu, piki aua". Cica are piki rosu cu buba de la pampers.
Asta ca sa fac trecerea la subiectul pampersi. Nu stimati telespectatori nu am scapat de ei si se pare ca nici n-o vom face in curand. Deoarece "Caina male pipi, kaka pempers. macu mik oitza" teoretic stie f. bine ca rata de la dush, iepurasu si caracatita fac pipi si caca numai in olita caracatitei. teoretic sta pe olita si spune pipi:pishhhhhhhhhh, caca: immmmmmmmm si se screme. Da' cu atata ramanem. Cu vizualu ca mirosu si okiosu is intacte. Nika nu ne supara, niak nu ne deranjeaza. Aaaaaaaaaaaa acu fac pipi pe ea si vrea pampers si daca nu-i pun se abtine. Nici o problema! Se abtine pana nu mai suport eu si-i dau pampersul. 
azi e vineri deci bem da' numa spirtoase ca am racit cobza si am doare gatul infiorator. Kimm cred ca noi stam cu cartoafe rase la gat![]()
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
papadie spune:
si........LA MULTI ANI, ELI
si
si 
pt. Eli o sampanie azi :)))
Sa fii sanatoasa si iubita si sa ai numai bucurii alturi de cei dragi***
Otanjou-bi Omedetou Gozaimasu!
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
crykett spune:
Multumesc pentru raspunsuri si voua sa va traiasca puisori.Am incercat si asa si vine efectiv in fata mea si se tot trage sa il vad eu ce face, e drept ca pina la urma cedeaza si uita de ea o perioada,numai ca mie imi e teama sa nu ramina cu vreun tic si sa stea numai cu mina la putulica.MULTUMESC INCA O DATA.

cristina
de
Antonio 20-11-2006
Andrei 31-08-2004 POZE CU NOI
szivarvany spune:
Cris - cand face asta, fa-te ca nu vezi si intreaba-l ce vrea. Eu asa faceam cu Giulia mea, apoi o intrebam daca ii e foame sau sete. 
Papadicea - pupam fetele cucuiete si tie iti dorim multa sanatate ! 
Daria &