Piticlonti de iulie-august 2004 (219)
Raspunsuri - Pagina 19
polux spune:
La multi ani Adela si multa fericire si sanatate alaturi de familia ta cea frumoasa.
Andries am vazut abia acum ca ai si raspuns, si da ai dat suficiente detalii. Felicitari pentru samburica.
Vazut poze multe...dar sunt prea obosita sa nominalizez.
Roxi da sambata viitoare plecam spre tara si duminica seara ajungem. Deci duminica seara o sa-mi strang in brate puiul sau macar o voi pupa dulce daca e adormita.
Deci AMR 8 zile.
Liliana
Poze noi
Poze 2
Poze cu maimutica mea
Poze 1
szivarvany spune:
Buna dimineata ! 
Polux -
AMR 8
. 
AncaMaria - daaa, la raport cu pampersii
tot pana in septembrie tre` sa ne dezobisnuim ... ink nici nu am inceput actiunea ...
Ioana - super pozele si filmuletul si protagonista ! 
Speel - multi, multi pupici lui Ric si sa-si revina repede-repede. Sa mai pui pozici ! Giulia cand a avut amigdalele cu puroi manca doar iaurt si orez cu lapte, in rest lapte, lapte si suc de fructe cu pulpa. 
Cristal - sper ca sunteti bine toate 3 si si dl Cristalin !
La fel si restul de mamici si pitici si bebici ! 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
alice2004 spune:
Si noi sintem Ok ... am citit din urma, am vazut si Gorodica mica pe bicicleta, acasa o sa vizionez si filmul, impreuna cu Andrei, ca el e mare fan Mariuta de la Iesi !! ![]()
Liliana, ce putin a mai ramaaaas !! Ca miine vine zi ziua mult asteptata ! Pupici multi ! 
Olivia, hehehe, Mitza biciclista ? Neaparat sa faci poze, ca banuiesc ca pink aishii ti-au trecut deja !
Dana-emma, imi pare rau sa citesc vesti mai putin bune de la voi !
Nu stiu ce sa iti spun cu mincarea, parerera mea ar fi sa il mai lasi si sa astepti si cum a spus Roxi, sa ceri sfatul unui orelist, poate chiar este ceva cu gitutul lui Ricu !! Andrei a avut o afta in gurita si tin minte ca ne-am chinuit ceva cu el cu mincarea, ca nu voia nimik !! Sanatate multa va doresc si tie putere sa treci cu bine peste hopul acesta !! 

Papa, hahaha, fibrilatii ?! Sper ca s-a rezolvat problema cu netul, sa nu care cumva doamne feri sa dai in altele !! ![]()
O zi buna sa avem cu toatele !! Ca vine uichenduuuu !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
leeloo2004 spune:
Neata si de la noi!
Polux - deci AMR 8!!!! Super, mai ai putin de tot! 
Anca - si noi tot cu pampersii si eu chiar nu am niciun stres pe tema asta...O sa-l incerc in vara asta si daca nu reusim nimic, il las pina s-o arata el pregatit!
dana - speel - imi pare tare rau de ce se intimpla cu Ricardo - nici eu nu prea am cum sa te ajut cu un sfat, dar inclin sa-i dau dreptate Roxanei - probabil il doare saracul in git...
Ioana - am vazut pe gorodica pe bicicleta - si mie mi se pare tare mare - Stefan nu a trecut inca de tricicleta clasica si nici macar pe asta inca nu stie sa dea la pedale...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
mitzura spune:
Neata!
Pun si eu un filmulet cu Mara. sa-mi spuneti daca se vede. Am tot cautat unul reprezentativ cu Tudor dar n-am gasit, asa ca o sa-l filmez cand vine acasa.
http://good-times.webshots.com/video/3019702990080161791LdDnHP
Dana, imi pare rau de ricu ca e asa bolnavior si mofturos. Cred ca in chestii de felul asta trebuie rabdare din partea noastra. Si o sugestie practica ar fi sa incerci sa-i dai alimente sub forma de pasta, piureuri de legume, fructe, iaurt, budinci, poate le accepta mai bine. asta daca n-ai incercat deja. Va dorim sa va faceti repede bine. 
szivarvany spune:
Mitzu - merci pt film. Mara este atat de delicata si frumoasa si de bebelinaaa
Tare m-am emotionat !

Am sa incerc si eu filmulet cu Giulik mea, dar nush cand 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Andries spune:
Dana, al meu cand il doare gatul nu mananca decat chiftele usor prajite (adica nu crocante) si piure. Poate sa manance meniul asta si 2 saptamani. Plus ca antibioticul ii distruge flora intestinala si eu de obicei ii dau mai mult iaurt sa se refaca flora si apoi incerc din nou cu mancare, sfatul meu este sa ii dai ce ii place, nu are sens sa il tii nemancat 7 ore, mai bine te prefaci ca nu are mare importanta ca nu vrea mancare, sa nu faca un sindrom de refuz asa.. pe fond nervos.
Cel mai mult mie mi-a stat nemancat (adica cu un singur fel de mancare dimineata, pranz si seara acelasi fel) 3 saptamani. SANATATE!!
Andries
Andries spune:
Da, da...cu pampersii nu faci nimic daca nu ii scoti pur si simplu, eu l-am dezvatat devreme (anul trecut in martie deci avea 1 an si 8 luni)ca nu aveam incotro, trebuia sa il dau la gradi si sincer vreo cateva zile umbla prin casa dupa mine si zicea "pune mama pamperul... pune pamperul...oooaaaahhhaaa hhaaa" si niste lacrimi de crocodil de mama mama...s-a pisat 2 saptamani prin casa peste tot si daca a vazut ca nu are incotro a inceput sa ceara oala. Initial se scapa trei - patru picaturi in chilot ("am facut numai un pic, nu-i nimic, mami, nu-i nimic!") si apoi cerea oala si facea restul in oala, dupa vreo alte doua luni remediase si chestia asta. Doar ca trebuit sa schimb canapeaua ca parca avea boala pe ea, numai acolo isi dadea drumul... doamne cand ma gandesc ca vine al doilea si eu am canapea noua....
pupam fetele frumoase si copiii cuminti!! 
Andries
alice2004 spune:
quote:
Originally posted by Andries
... doamne cand ma gandesc ca vine al doilea si eu am canapea noua....
Iote la ce se gindeste ea !!!! Esti de coma, hahaha !
Mitz, nu am rezistat si am dat si eu drumul olecutza la film (ca aici la mine vad un minut de film in juma de ora, asa se misca pisiul asta !!), Mara e o dulceeeeee !! Pupici pe obrajorii scumpi !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete