Piticlonti de iulie-august 2004 (219)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

fetelor, imi iau beregata de ciuda

sorry ca intru as aintempestiv dar m-am nervat la maxim pe situatie

o prietena de-a mea si-a diversificat copilu la 6 saptamani, eu nici la acusi 5 luni nu reusesc sa-i bag ceva cu lingurita...e posibil asa ceva??? nu tu fructe, nu tu legume, nu cereale !!!

am asteptat prea mult oare? trebuia sa-i dau mai devreme? si nu e vorba de rabdare, ca de zile intregi incerc, tatonez, la momente propice, si degeaba, dar cum D-zeu un bebe de 2 luni NU mai are reflexul de a da cu limba afara mancarea si unul de 5 luni il mai are? de ce?

of!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

lio, catinel si rabdare, ca de alea de se bat cu pumnu`n chept c-au dat fasole la cupil la citeva saptamini am vazut si io... aveti toata viata inainte sa mincati carne, legume si fructe s`apoi, nu uita,fiecare cupil cu ritmu` lui

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna seara! Nu dati cu pietre ca nu am mai aparut pe aici, nu m-au furat englezii, as fi vrut eu, am fost doar pe drumuri non-stop si nu am mai apucat sa deschid calculatorul... Multumesc dragelor de voi care mi-au remarcat absenta
Cu intarziere, LA MULTI ANI sarbatoritelor noastre, MITZURA si ELI! Sa fiti sanatoase, iubite si fericite!
Despre noi- nu l-am dus pe Matei saptamana aceasta la socri pentru ca Petro stia ca va avea un program mai lejer, sunt fericita ca am stat cu puiul, dar cum am spus, am fost numai pe drumuri. Luni a stat cu Petro, marti am fost eu libera dar am bagat mancare, curat, apoi s-a ivit o plecare a lui Petro la Bucuresti si am plecat cu juma' de casa la parintii mei, unde am domiciliat pana vineri, azi am avut iar zi administrativa, maine plecam sa-l ducem iar la bunici.
La serviciu e bine, muncesc mult dar nu sunt stresata, am intrat adanc in probleme dar macar e liniste...deocamdata...
Am reusit sa ajung si la control la ochi, culmea e ca inainte de sarcina am purtat ochelari si acum nu mai am nevoie...O sa repet controlul, asta a fost ala obligatoriu pentru angajare si nu sunt multumita, dar cert e ca de vazut vad, ramane sa fac ceva si cu usturimea de ochi.
Saptamana viitoare am doua job-uri (ma plangeam ), Petro e la un targ si eu merg seara la 6 sa stau la magazin in locul vanzatoarei pana la 8.
In rest, sa ma laud ca voi fi matusa din nou, cumnata mea ne-a anuntat azi ca e insarcinata, fratele lui Petro era in extaz, se chinuie saracii de cativa ani, dar uite ca a iesit!!
Cam atat, sper sa mai reusesc sa mai intru! Oricum, am citit ce ati scris in urma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna! Am reaparut! Am avut 4 zile libere, mi-am sarbatorit si ziua de astere. Din pacate nu ma simt prea bine.
Stefan a baut azi cocktail, e super activ si vorbaret.
Cateva pozici http://family.webshots.com/album/558929299BQwYsN

Felicitari si mitzurei pt aniversarea celor nn de primaveri. Sanatate, fericire si noroc!

Sper ca toata lumea e bine sanatoasa! Pupicei!

_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei Alte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Multumesc foarte mult pt urari!

_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei Alte

Mergi la inceput

meyy, ce-a crescut stefanut! vad ca v-ati distrat bine, eli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

La Multi Ani Eli!

Dana-speel, eu zic ca Ric mananca suficient, si eu i-am dat Biancai supliment din ala dar numai cateva zile ca mi s-a parut ca e f consistent, si s-ar putea sa nu mai vrea altceva..

Mergi la inceput

http://entertainment.webshots.com/album/558946080yTGNCp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

La multi ani Eli. Frumos mai e Stefanut si a crescut asa de mare.

Andreea multumesc pentru informatii.

AMR 6 pana plec.

Noi am evoluat, de la dansul la bara, la cel pe masa. Cred ca am incurcat-o. De numarat nu vrem, dar de dansat din buric da. Si apoi ce ne mai trebuie sa numaram...ca vorba unei prietene, de numarat stie orice fata, de dansat nu.

Va pup

Liliana

Poze noi

Poze 2

Poze cu maimutica mea

Poze 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza dragelor
eu sunt ametita dupa week end-ul super frumos, am fost la concert si am dat mana cu Glenn Hughes in persoana....cunoscut, pupat...ma rog, pentru noi a fost un eveniment deosebit. am fost la Balcik si Kavarna-Kaliakra, locurile sunt extrem de frumoase si vi le arat si voua cat pot de repede (acum se incarca pe webshots). am avut si noroc de vreme calduroasa deci....a fost super!
Dana-ema, si eu as zice sa nu notezi caloriile....dar noteaza ce mananca, asta e ok. ce sa zic, nu a mancat putin in exemplul tau, dar cam acelasi lucru...dar repet, nu ai ce sa ii ceri la durerea lui de gat! sanatate multa si sa ne spui ce ati facut la orl!
Lia tu glumesti, nu? sunt absolut sigura ca nu vroiai sa ii dai altceva Andreei la 6 saptamani in afara de lapte!!! aceste exemple de inconstienta a mamelor sincera sa fiu ma doare capul si cred ca nu te impresioneaza in vreun fel. e parerea mea.
Liliana AMR 6 bravoooo!!! wow imi dau seama ce fluturasi aveti prin stomac....
Olivia sunteti ok acum???
Robi imi pare tare bine ca te simti ok la munca, sper sa o tii tot asa!
nu am apucat inca sa vad pozele, imi cer scuze dar recuperez eu.
o saptamana super tuturor!

Mergi la inceput