Piticlonti de iulie-august 2004 (219)
Raspunsuri - Pagina 16
carmenp spune:
bey, io sper ca umana da` maica-mea imi repeta "vai de aia care ti-o hi nora" ori de cite ori prinde ocazia ![]()
![]()
![]()
quote:
Originally posted by roxanaz
Mitzu hihihi ti-a facut-o Alice cu citatele...adevarul e ca ai avut surpriza doritasi inca ce surpriza....
Andries slava domnului ca e totul ok...cred ca de abia astepti sa il iei pe Victor acasa!
Carmen si tu pe ce parte crezi ca te situezi, aia umana sau aia inumana?
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,
carmenp spune:
tot io, l-am dus pe ionu` la soacra-mea de duminica si pina ieri. bine, mi-l instruiesc io, il pun sa promita ca o sa fie cuminte si dupa ce plecam ii zice lu` soacra-mea "mamaie, io incerc sa fiu cuminte da` daca o sa fiu obraznic doua zile nu mori tu";))
szivarvany spune:
Ionut e 
taaare faza, cre`ca mamaie a ramas fara comentarii ![]()
Ma`nerfati. Io nu`st in stare de bb2 ... nici nu mai cochetez cu ideea
Da` crap de invidie, da ?! ![]()
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
kro spune:
Fetele sunt bine, nu pot sa ma plang ... am avut doar probleme minore cu ceva tuse si un usor rosu in gat ... In schimb sunt foarte energice amandoua, ceea ce e f. obositor cateodata ... Uneori ne innebunesc cu certuri si gelozii, iar alteori se joaca super frumos si se protejeaza una pe alta ... Avem si poze noi din week-end ...sper sa reusesc sa le incarc pe net cat mai curand ..
Andries ... ma bucur ca ai vesti bune... Da stii ca m-ai facut curioasa cu numele secret
... Acu' stau si ma gandesc la un nume de fata pe care l-a avut un mare poet roman !!!
Leeloo ... sanatate lui Stefan !
Mitzu ... si eu puteam sa bag mana in foc ca acea doamna e soacra si cealalta e mama ta ... daca nu de alta
cel putin pentru ca se vad oarece asemanari fizice intre tine si mama ta
Carmen, de mult vreau sa te intreb ... ce o sa faca Ionut de la toamna dupa ce termina orele de scoala ? ... L-ai inscris la un after-school sau cu cine va sta el dupaamiaza ?
EDIT: Andries...spune repede, nu cumva e Nichita ? ![]()
Carolina, Felicia si Alessia
POZE
leeloo2004 spune:
daria - da de ce nu mai cochetezi cu ideea de bb2??
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
carmenp spune:
kro, nu stiu cum am sa fac, scoala la care l-am inscris are after school, asta in situatia in care nu-mi gasesc pe cineva care sa-l ia de la scoala, sa-l hraneasca si sa-l culce pina ajung io... oi` videa la afat locului.. acu am alta belea, gradinita lu` ionu la care vroiam s-o dau si pe ilinca isi schimba locu` din motiv de retrocedare, inca nu se stie daca isi va pastra programul prelungit sau nu. is pe jar pe chestia asta, sper azi sa reusesc sa vorbesc cu directoarea de la gradi sa vedem ce zice
alice2004 spune:
Caro, bravos pentru vestile bune despre printesici !!
si mi-ai luat ... Nichita din ginduri, ca si io tot la numele acesta ma gindeam, dupa ce m-am strofocat care-i poetul cu nume de fata !! ![]()
Daria, mama, parca te-am mai intrebat o data de ce pentru tine bb2 ramine doar la stadiul de idee si tot parca ziceai ceva de niste probleme "tehnico-fizice" !! Ca virsta ta sigur nu este un impediment ! Sau sotul lu matale e contra ??
Edit - mamaaaa, super tare Ionu !!! ![]()
Mi-a placut in mod extrem ingeniozitatea exprimarii, hahahahaa !!!!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
vrabiuta spune:
si pozicile promise:
http://travel.webshots.com/album/558897996YwJpVS
scuze ca nu am timp de povestit cum a fost, revin.
o zi frumoasa tuturor!
g_ioana spune:
quote:
Originally posted by carmenp
mitzule, vazut mama, vazut soacra, pus poza una linga alta si-am concluziat: mamele de fete ie mai umane ca mamele de baieti;)) nuuuu daaaati
D'aia sotiorul meu,a zis ca el vrea sa vada intai cuscra(obligatoriu blonda) si pe urma baiatul!!!
Supertare Ionut
,si pana la urma omul avea mare dreptate!!Alice

i-ai facut o surpriza foarte frumoasa lui Mitzu!!Si pana la urma bubitele lui Gizmo de la ce erau?Andries,bravo lu'Nichita
,daca nu-i asta numele dorit,tot va trebui sa i-l pui,ca noi l-am ales deja
Daria si io la fel cu bb2,multa invidie
Caro pupici printeselor si taticului!

Roberta pe unde mai esti,ce mai faci,te-au rapit englezii???
AndreeaM ce mai face Stefania si samburelul?
Edit, ca am vazut niste poze superbe si doi oameni fericiti,mamaaaa da' ce semanati,parca sunteti frati

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele
szivarvany spune:
Vrabiuta - tare faine pozele ... si si voi sunteti frumosi !!! Iti sta fain cu freza noua ! Sa ne povestesti si sa pui poze cu puiul !
Poi io nu cochetez cu ideea pe motiv ca nu as fi in stare, fizic, sa cresc un bebe si pe Giulia ... recunosc. Astept sa mai creasca ea ... nu stiu, pana in 34 de ani sper sa ma decid (anu` asta fac 29)... iar aceste ganduri ma macina tare de tot ... dar tare mult as vrea inca un bb, dar nu acum... sper sa ma trezesc in timp util ... oricum grupul nostru ink nu are gemeni 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)