Piticlonti de iulie-august 2004 (219)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

La multi ani Mitzu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

mitzule, asa am patit si eu cu ilinca, disperare mare, nauceala si mai mare ca-n luna aia pasa fu in delegatie la braila si veni acasa de doo ori, norok ca asta mica are doo virtejuri mostenire de la el;)) noi sa fim sanatosi, hehehe. spune ce program ai azi, de cadouri te-ntreb spre seara:D

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mitzule, !! Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari si fericiti !!
Asa sint oamenii - isi fac griji, se gindesc la ce si cum, se agita si sint intr-o continua cautare si viata aduce cu ea citeodata in cel mai surprinzator mod rezolvarea placuta a problemelor si asezarea lucrurilor la locul lor firesc !
Caro, ma bucur ca sotul tau este bine si ca a trecut peste momentul rau !! Ce mai fac printesele ??

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mitzu - acum m-ai facut si pe mine sa plang
Andries - ce veste frumoasa, iti dorim multa sanatate si tie si csamburicei ! Si sa-l revezi cat mai repede pe Victor ! Ati ales numele pt bebelina ?
Kro - multa sanatate sotului ! Merci pt raspuns Ce-ti mai fac fetele-cucuiete ???

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Andries, ca tot vroiam sa intreb, pina la urma simburelul e fetitz cu funditz si coditz ??

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Mitzu hihihi ti-a facut-o Alice cu citatele...adevarul e ca ai avut surpriza dorita si inca ce surpriza....
Andries slava domnului ca e totul ok...cred ca de abia astepti sa il iei pe Victor acasa!
Carmen si tu pe ce parte crezi ca te situezi, aia umana sau aia inumana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Multumesc, multumesc!!

eu tot mai astept sa-i creasca oo, mai vedem la eco in 15 mai. Vrum vrum... hai baietii!! Io vreau sa fiu soacra din aia "inumana" Numele i l-am ales (eu), dar e secret, nici lui Gicu nu i l-am spus de teama ca o sa protesteze, este un nume aproape unisex si este numele unui mare poet roman. (ete.. ghici)

Andries

Mergi la inceput

Roxi, Carmen e ... cu juma de fata intr-o parte si juma in aialalta, ca doar are si fata si baiat ! Acu depinde din care parte o privesti, sa o vezi "maica tereza" sau "vrajitoarea cea rea din est" !!! Eu is la categoria ultim mentionata, hehehe !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Adela - LA MULTI ANI - tot ce iti doresti tu intr-o asa zi frumoasa!!!!!!
Am vazut si pozele - nu stiu de ce, dar aveam un feeling care e soacra, care e mama...parca soacra - are fata de soacra...(nu rideti ca si eu tot soacra de nora o sa fiu...).

Stefan e bine, multumesc, continuam si regimul si tratamentul si azi i-am dat si la analize - sa vedem daca iese ceva (unele rezultate le voi avea miine, altele abia vinerea viitoare). Ma intrebati de ce furalozidon? Pai nu stiu, de-asta i-a dat sa ia... Da ce are furalozidonul?

Alice - am vazut pozele cu Gizmo - mai dar care e parcul asta in care tot pozezi tu si ai cui erau papagalii??

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Gabi, este Parcul Tineretului (acela cu Sala Polivalenta, care se si vede in poza in care Florin se plimba cu tricicleta cu Andrei), iar papagalii erau ai unui nene care venise sa ne vinda biletele dalea cu zodii ! Eram la masa si pentru ca nu am vrut sa cumparam, a lasat pasaruicile sa se plimbe pe palariutele copiilor, care s-au speriat amindoi ! Andrei mai avea putin si plingea, hahaha !!
Cit despre mama-soacra - pai daca va uitati de doo ori, Mitzu seamana destul de bine cu mama ei, asa ca nu puteti confunda prea tare care-i care !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007

Mergi la inceput