Piticlonti de iulie-august 2004 (219)
Raspunsuri - Pagina 17
carmenp spune:
mama lu` giulia, daca te linijteste cu ceva io o facui pe ilinca la 35 de ani, deci ai timp de gindit suficient
edit, vrabiuta, vazut pozele, supper, m-a apucat nostalgia
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
roxanaz spune:
Marcela super pozele, ati avut vreme frumoasa! si destul de putini turisti...uite de aia imi place mie italia primavara sau toamna tarziu.
ina32 spune:
La multi ani fericiti Mitzura!!! Sa fii sanatoasa tu si familia ta frumoasa, si sa primesti muuulte cadouri.
Anca-sa stapaniti sanatosi casuta. Si barbata-miu e tot de ala de strange tooot, si io in urma lui arunc pe furis.
Am si io o intrebare pentru fetele care au fost la ecografisti gen Iosup, Pop-ei fac ecografii doar pentru insarcinate? Vreau sa-mi fac o ecografie mai performanta pt ca am niste probleme pe la uter (nu s-a refacut bine dupa op se pare).
alice2004 spune:
Am vazut si eu doi oameni frumosi, frumosi si indragostiti si peisaje minunate din Venetia ! Marcela,
!!
Daaaa, mey, ca uitasem sa zic, am ajuns ieri acasa cu sufletul la gura si cu ingrijorarea de zece coti sa ma uit la obrazul lui Andrei si ... nik !! Zic, da unde-s bubitzele care m-au stresat toata ziulica ?? Pesemne ca omumik se jucase cu ceva, Florin mi-a spus ca folosise un trenuletz pe post de telefon si poate de acolo au fost, oricum nu a stiut nici el exact ce se intimplase ! Una peste alta Gizmo e ok si nici urma de nici o buba, asa ca am rasuflat usurataaaa !!
Chiar, Robertaaaaa, pe unde esti ?? Sa nu zici ca pin la urma ai zbughit-o la perfectionare in Anglia !? ![]()
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
alice2004 spune:
Io va pupesc pe toate si va doresc o dupaamiaza super ! Ma duc la cashile mele ... ne revedem miine ! 
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
leeloo2004 spune:
Ina - eu stiu ca fac ecografii de toate felurile si dr.Pop si dr.Iosup. La Pop problema este de program super-incarcat, dar cred ca pe Iosup il gasesti si la alte centre, mai putin aglomerate...
Pai Daria - daca ai doar 29 te inteleg...eu pe Stefan l-am facut la 33 si pe urmatorul sper sa-l fac la anul, adicatalea la 36...prin urmare cred ca pe masura ce inaintezi in virsta te hotaresti/decizi mult mai usor!
Nu mi-ati raspuns care-i treaba cu Furazolidonul - de ce nu ar fi bun pt. Stefan??????
Ma duc sa vad superbele de poze ale vrabiutzei....
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
papadie spune:
La multi ani doamna Mitzule, draga:) Sa fii sanatoasa si sa ai numai bucurii de la familia ta super minunata
si 
Andries - NICHITA? E un nume multpreabestial. felicitari:)
_
Mielu nu vra sa doarma delok ca ii afce mana "tsup, tsup"
Doamne si cand era bebelus ce mai baga la aghioase de trei ori pe zi ooooooofff
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
papadie spune:
n-am avut internet. sunt inca in fibrilatii. imi tremura falangele daia scriu cate putin :)))))))))))))))
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
leeloo2004 spune:
Cum ziceam, ca de obicei, Marcela nu se dezminte!!! Vazind pozele superbe cu Venetia mi-am adus aminte de cum m-am indragostit la prima vedere de acest oras si brusc m-au napadit amintirile...Marcela -
!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.