Mamici de septembrie - octombrie 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 9
Missy spune:
Nu am mai intrat de mult pe aici, si n-are rost sa ma scuz, ca nu am un motiv plauzibil.
Ieri am avut o depresie ingrozitoare, am plasn aproape toata ziua. stiu ca nu face bine, dar pur si simplu nu ma puteam opri. m-am certat cu toti ai casei.
azi se pare ca a rasarit soarele si pe strada mea. si straluceste si mai intens de cand am citit postarile voastre din ultimele zile(poate chiar saptamani) de cand n-am mai trecut eu pe aici.
Ma bucur si ca sunt in grafic cu toate simptomele: m-am imprietenit cu toaleta, din moment ce o vizitez asa de des, nu mai prea dorm noaptea, bebe are tot mai multe meciuri de fotbal si altele pe care voi le stiti foarte bine. Annisia, nu poti imprumuta putin din farmecul tau si altor mamici (concret mie in aceste zile), tare mi-a fost drag ce am citit scris de tine.
Cat despre ecografie: la ultima ne-a zis: va zic data viitoare (nu o fi fost dr prea sigur de ce vede) si cum cele 5 gravidute din cunoscutii nostri stiu deja sexul bb-lui, m-am hotarat sa-l chinui pe al meu sot putin. asa ca aman cat pot vizita la ecograf. procedel este simplu: el imi zice seara: sa nu uit sa suni sa faci programare, a doua zi eu ii zic: vai, iar am uitat sa sun. si uite asa il chinui de vreo saptamana. nu ca nu as fi si eu curioasa, dar mi-e drag sa-l vad cum "sufera" (ce rea sunt)
va doresc o noapte lunga si odihnitoare si o dimineata cu zambete (cum ar zice fii-mea: razi cu zambete)
18+ si Alexia (07.10.2002) www.babiesonline.com/babies/f/fratila
prisi spune:
buna
eu nu am facut nici azi ceva interesant, mai e cineva care sta singur in casa , in pat mai bine zis sa mai dea niste idei , ca de reviste, filme m-am saturat si nu am decat o saptamana de cand stau si mai urmeaza....
mai am o problema pana acum am pus cate 1 kg pe luna, iar sapt asta am mai pus 1kg si as manca continuu o sa ajung cat casa poporului, nu ca as fi fost vreun manechin inainte.
poze 21+
Roxana_G spune:
Gata, sunt acasa dupa o zi tare obositoare. Maine vreau sa o iau mai usor la birou, sa plec la 2 pe la Kidex, sa ma vad cu tipa cu gradina ca pana la urma cica maine alegem ceva si plantam sambata. Cam asta.
Danielle, . Poate m-or poza si pe mine in weekend sa va pun poze cu mine.
Carmen, ramane sa mai vb pana plecam noi, inca nu stiu daca venim cu masina sau nu. Eu as vrea cu avionul, sotul meu zice ca deja am iradiat bietul BB la zborul de Viena. Si oricum eu vin pentru shopping si nu ar strica sa am mai mult loc de bagaj in masina. O sa vedem si cat stam si daca ne abatem putin, eu nu prea ma pricep la locatii pe acolo. De regula merg numai la prietenii din Munchen si in cel mai fericit caz am mai mers si in munti - dar tot ceva aproape de Munchen. Erau multe lacuri pe acolo...nah ca nu stiu sa iti zic cum se cheama. Dar vedem, mai ales daca sotul meu va profita de ocazie sa mearga si pe la intalnirile lui care sunt undeva intre Frankfurt si Munchen, poate ma abate pe la tine.
Rox 21+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
aeperju spune:
Salutare! Ca sa va fac pofta (ah, ce rea sunt) dupa o super plimbarica, m-a invitat al meu sot la o pizza (buna tare) si o bere fara alcool ca sa sarbatorim trecerea in cea de a cincea luna. Acum sunt umflata ca un balon de la bere, dar n-are nimic ca tare buna a mai fost! Numai bine!
Emma 19+
danielle02 spune:
roxana abia astept sa te vad
prisi draguta,si eu stau in casa mai tot timpul.stiu cum e sa mori de plictiseala eu am noroc de soramea ca e cu mine si imi tine de urat.emma ce m-ai facut sa ma gandesc la pizza...nici nu stii.bebelusul meu e tare pretentios,nu ii place nimic.ma gandesc si salivez cum inainte bagam pizza si nu aveam nimic iar acum nu imi mai prieste nimic.
danielle 18+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
Annisia spune:
quote:
Originally posted by Missy
Ieri am avut o depresie ingrozitoare, am plasn aproape toata ziua. stiu ca nu face bine, dar pur si simplu nu ma puteam opri. m-am certat cu toti ai casei.
Annisia, nu poti imprumuta putin din farmecul tau si altor mamici (concret mie in aceste zile), tare mi-a fost drag ce am citit scris de tine.
Bai, tu te dai la mine? Vreau sa stiu cine are ochii aia superbi la tine in familie. Nu de alta, dar sa stiu la cine ma dau eu sa-mi faca si mie o fetita momoasa ca a ta si ochii aia belea. Sa ai grija de fii-ta ca o sa umble baietii in sir indian dupa ea...
In legatura cu depresiile, stai linistita ca nu ma ajungi. Eu cand fac crize de nervi ma apuc si sparg tot ce imi iese in cale. Ce, am spus eu ca sunt sanatoasa la cap?
Noroc ca baiatul meu s-a obisnuit cu fitele mele. E multumit ca nu ma apuca prea des. Desi, de cand cu sarcina, am lasat ceva urme prin casa... Numai ca eu am avut la inceput, in prima perioada, crize. Acum sunt mai linistita. Plus ca daca ma enervez il simt pe bebe ca se strange ghem. Deci nici sa ma enervez nu mai am voie nenica, am responsabilitati ce stiti voi!?
Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...
Annisia spune:
Astazi am fost si l-am vazut pe bebe. Par eu zuzi asa, dar sunt un om responsabil, extrem de responsabil. Nu puteam sa plec fara sa stiu ca totul e bine si ca doctorul meu imi da unda verde pentru calatorie. I-am vazut si moaca lui Yannis. Seamana cu tatutzu, se putea altfel? Are 450 de grame si e foarte bine. Mi-a spus ca am 20 de saptamani si 6 zile... Nu stiu ce calculele a facut el acolo, dar nu conteaza... Important e ca e super ok. Mi-a scos si cercelul din buric, pentru ca incepuse sa ma incomodeze. MI-a pus o ata chirurgicala, ca sa nu mi se astupe gaurica. Arata ca dracu, dar o sa treaca si asta.
Am fost pe la ai mei si tata nu a fost incantat de Dante. Ce bine! Acum Bogdy m-a intrebat daca mai avem lista cu prenumele sortate. Poate reusesc sa il schimb si sa ii pun Antonio sau David cum vreau eu...
Offf, maine plec la maricica. O sa mananc ca un purcel, doi, trei si o sa ma destrabalez la greu. Ce sa fac si eu, care cum poate...
Sper sa profitati din plin de zilele astea. Sa lasati nervii si prostiile. Ganditi-va asa: merita sa ma enervez pentru o chestie de care maine nici nu o sa imi mai aduc aminte? Daca raspunsul este „da„ - spargeti-i capul! Dar daca e ”nu”, pai fiti fete destepte, luati totul in gluma si mergeti mai departe!
Pupici si sper sa umpleti trei capitole cu glume si voie buna, pana ma intorc eu care este pe persoana fizica....
Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...
Taby spune:
Salutari la toate burticile si .Eu am lipsit cam mult de pe forum pt ca am ramas fara internet deoarece m-am mutat si a durat mai mult activarea decit ma asteptam si am si calatorit umpic cu sotul asa intr-o ultima vacanta doar noi doi...orcum o sa recuperez din urma tot pt ca nu vreau sa pierd nimic!. Ce pot sa va spun e ca am aflat si eu de ceva timp ca vom avea baietel pe care il vom numi Nathan,deci puteti sa ma treceti si pe mine pe listuta cu un carucior albastru e bine ca nu s-au terminat baietei pina la mine .... Va pup pe toate si sa auzim de bine..
21+
Taby spune:
Salutari la toate burticile si .Eu am lipsit cam mult de pe forum pt ca am ramas fara internet deoarece m-am mutat si a durat mai mult activarea decit ma asteptam si am si calatorit umpic cu sotul asa intr-o ultima vacanta doar noi doi...orcum o sa recuperez din urma tot pt ca nu vreau sa pierd nimic!. Ce pot sa va spun e ca am aflat si eu de ceva timp ca vom avea baietel pe care il vom numi Nathan,deci puteti sa ma treceti si pe mine pe listuta cu un carucior albastru e bine ca nu s-au terminat baietei pina la mine .... Va pup pe toate si sa auzim de bine..
21+
Taby spune:
Imi cer scuze nu stiu cum de am reusit sa-l trimit mesajul de 2 orioboseala e de vina probabil...