Mamici de septembrie - octombrie 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 8
alinus_25 spune:
carpatina, nana nici eu nu aram lamurita cu lunile astea.......si cand ma intreba lumea in ce luna sunt le spuneam saptamana, si toti erau fft contariati
Alinus 16 cu Iulius
http://new.photos.yahoo.com/alina_ifteme/#page1
danielle02 spune:
rox unde ti-ai ascuns pozele?nu le pot vede
danielle 18+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
Roxana_G spune:
Annisia, ce spirit de observatie, nici nu imi dau seama unde m-ai vazut tu. Sa stii ca nu eram eu aia cu rochia de balerina. . Acum nu mai pot sa fug de tine ca mi-ai recunoscut si casa. Nu ramane decat sa sper ca nu mai esti suparata pe mine.
Rox 21+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Sabina spune:
buna fetele:)
azi am avut o zi teribila, inceputa cu insomnie(am dormit de la 5 la 8 dimineata...), dupa care am fost la facultate.
nu ma doare nimic, doar ca-s franta.
Cristina, orice de Mozart e frumos si bun:)serios.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.
Roxana_G spune:
Carmen (Amar), da vin pe acolo, cred ca la inceputul lui iunie. O sa stam in Munchen. Iti dau eu de veste cand vin.
Ana, curtea mare dintre case este comuna, ca si piscina. Dar e f utila si aceea.
Sabina, sa vezi ce zi am avut eu. 3 intalniri, 10 mailuri urgente, schimbat birou. Si aseara am muncit pana la 12 noaptea.
Rox 21+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
mami25_7 spune:
CARMENITA,multumesc mult pt raspuns,voi incerca,indiferent cat de neplacuta va fi senzatia,este o alternativa la antibiotic,de care nici nu vreau sa aud.
Nu stiu daca si la voi este la fel,dar la mine miscarile bb le simt doar uneori,asta cand stau intr-o anumita pozitie,relaxata.De exemplu zilele astea daca am fost mai mult pe drumuri,nu prea si-a facut simtita prezenta,chiar ma ingrijoram,iar aseara,pe cand stateam cu burta in sus,incercand sa adorm,l-am simtit pe bebelin,vrand parca sa ma linisteasca.Culmea este insa ca deja am simtit dansul lui in butica de 2 saptamani,nu il simt cu mana,doar inauntru,iar tati e tare nerabdator sa simta si el.La voi cum este??
18+
Happiness_4_us spune:
cristina, alinus, si eu eram in ceatza asa ca m-am documentat atunci si mi-am si notat, si uite ca a prins bine.
Nana, 19+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
toma_lly spune:
Cristina, mie mi-a recomandat doctorul sa iau Materna
deci sunt bune
TOMITZA 20+
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005
danielle02 spune:
roxana abia acum am vazut ca ai postat link-ul cu pozele la capitolul trecut.nu am reusit sa citesc de ieri tot ce ati scris,la ce durere de cap am avut...
tare frumusica e Alexandra,sa fie sanatoasa
ai o gradina marisoara fata de a mea,mi-ar place si mie iarba prin gradina
danielle 18+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
amar spune:
Cristina, fata, nu sta pe ganduri la infectia urinara, mergi si cere la doc. reteta cu ampicilina, exact asa am avut si eu inainte de a pleca in vacanta, am spus pe aici pe forum, aveam mancarimi si dureri la urinare de ma urcam pe pereti si nervi cat cuprinde si aici nu-mi dadeau nimic antibiotic , doar geluri de plante si ovule care nu ajutau la nik...si in Ro am fost la medic si imediat mi-a trecut de la prima pastila ...a facut tratament o saptamana, analize si acum sunt ok sper sa nu mai revina...
Roxana_G, München e in landul alaturat Bayern, eu stau in Baden Württenberg, pe langa Karlsruhe, dar daca mai intrati putin in interiorul Germaniei nu ar fi asa greu sa ne intalnim, ar fi super!!!
carmen 19s