Mamici de septembrie - octombrie 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Carmenita si Carpatina, eu l-am simtit pe bebe chiar in ultima zi din saptamana 17, au fost zile cand nu l-am simtit, probabil am fost disperata sa-l simt ca sa ma asigur ca a fost el, dupa sapt 18 l-am simtit aproape zilnic, iar acum e un nazdravan. Sfatul meu, stiu ca abia asteptati sa-l simtiti, dar cu cat va ganditi mai mult la asta o sa ajungeti sa va intrebati daca a fost bebe la fiecare crampa sau contractie din burtica. Mai aveti putin de asteptat, e placut sa-l simti, e ceva unic si nu aveti cum sa nu va dati seama, l-a inceput il simtit foarte usor, apoi cu cat creste o sa fie tot mai activ si mai puternic, deci putinica rabdare.

cecilia,20+Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Carmen, eu l-am simtit pe bebe al meu la 18 saptamani (poate ca saracul a incercat si mai devreme dar n-am bagat eu de seama). Oricum foarte clar l-am simtit sapt trecuta. Si e super!

Emma 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Ana, multam. Dar pozele nu sunt la gradi, sunt acasa la noi! Asta e marea curte. Oricum e la gradi Smart Kids in Baneasa.

Rox 21+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Am vazut intr-un final. Dar era curtea aia maaaaare dintre case si m-a derutat. Ce spuneai tu de gazon? Pai al tau e de expozitie fata de al meu! Ce dragutz ca aveti piscina!

Ana 20+ si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Fetelor la mine fetita a miscat la 16 saptamani,stiu sigur ca a fost bebele ptr ca in momentul acela eram la eco.La inceput miscariile le simti inauntrul tau,la mine nu a fost vorba de fluturi in burtica asa cum se spunea, i de lovituri usoare de picior ce nu semanau deloc cu un falfait.Dupa alte 3 saptamani am inceput sa le simt si cu mana,in momentul in care imi atingeam burtica.Din ce am inteles eu,misca mai repede o fetita decat un baietel,si la mine e vorba tot despre prima sarcina.
Sa trecem la altceva...Aveti careva dintre voi vreo infectie urinara? Mie mi-a iesit luna trecuta ceva parca la analizele de sange dar avand in vedere faptul ca nu aveam simptome,doctorita ma sfatuit sa refac analizele si daca ies tot asa in Mai imi da tratament.In analizele de luna asta rezulta tot o infectie urinara,ceea ce inseamna ca este mai bine de o luna decand o am si nu am facut nici un tratament.Voi ce spuneti,poate sa afecteze bebele cu ceva,infectia asta? aaaa..acum am si simptome,senzatia de arsura,mancarime si o secretie mai abundenta
Inca ceva..dar sa nu radeti de mine o luna de sarcina= 4 saptamani ?

Cristina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Nana ma bucur tare mult pt tine si pt Razvan :) Si pt sotul tau care e super fericit ma gandesc :) Eu exact peste o saptamana si o zi o sa merg la eco si o sa va spun atunci daca e fetita care o viseaza taticul :) Daca nu, o sa fie Robert :) Tare imi place mie numele asta...si cred ca e o varianta. Insa sa stiu sigur si apoi ma apuc si de cumparaturi mai specifice...ca pana acuma am tot luat hainute neutre :)

Voiam sa va mai rog ceva, s'a discutat intr'un capitol precedent despre muzica clasica pt bebei din burtici. Va amintiti cumva capitoul si pagina? Va rog din suflet care ma poate ajuta. Si daca nu, te rog mult Sabina sa imi repeti u ce anume de Mozart ca sa pun si eu sa descarc ceva muzica. Multumesc tare tare mult. Va pup pe toate.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by cristina85ss
Inca ceva..dar sa nu radeti de mine o luna de sarcina= 4 saptamani ?

uite www.romedic.ro/boli/Calendarul_sarcinii_0289.html" target="_blank">aici cum e cu corespondenta intre luni si saptamani. (la fiecare luna, in josul paginii, enumera si saptamanile ce o compun). Tu ai intrat deja in luna a5a!

16+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

m-am intors
am mancat de m-am umflat

si am trecut si pe la Dika de unde mi-am luat o rochita fuuuuarte frumoasa
e rosie cu putin negru si alb
in mai mergem la o nunta si trebuia sa-mi cumpar ceva pt ca rochita cu care aveam de gand sa merg nu mai imi vine
e asa draguta asta pe care am cumparat-o...
sa vezi cand o auzi barbate-miu ca am mai cheltuit niste bani

TOMITZA 20+

lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Fetelor vreau sa va mai intreb ceva..ce parere aveti despre vitaminele ptr gravidute MULTICENTRUM MATERNA ? eu am primit cadou o cutie mare de 90 capsule si nu stiu daca sa le iau sau nu.Sunt facute special ptr femeiile gravide si ptr cele care alapta,dar nu prea am vazut eu pe aici pe niciuna dintre voi sa le foloseasca.Astept parerea vostra

Cristina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Roxali,
Cristina85ss, o luna de sarcina are o data 4 saptamani, dupa care are 5 saptamani. Asa se explica cele 40 sapt de sarcina.

Sapt 5-9 = luna a 2-a
Sapt 10-13 = luna a 3-a
Sapt 14-18 = luna a 4-a
Sapt 19-22 = luna a 5-a
Sapt 23-27 = luna a 6-a
Sapt 28-31 = luna a 7-a
Sapt 32-36 = luna a 8-a
Sapt 37-40 = luna a 9-a

Crishtina merci de urari. Pai atunci te asteptam sa vii sa ne spui cat de in este tati. Pupici.

Nana, 19+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Multumesc mult Nana,acum inteleg de unde sunt 40 de saptamani,ptr ca eu am tot calculat 4 saptamani = 1 luna,si am ajuns asa in luna a 10 a Saptamana 19-22 = luna 5,atunci inseamna ca am intrat deja in a 5 luna,SUPER !

Cristina 19+

Mergi la inceput