Mamici de septembrie - octombrie 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 6
amar spune:
Buna si de la noi..eu am stat cumintica si m-am odihnit dupa drum , v-am citit, ca mult ati ai scriiiiisss, ma bucur ca unele dintre voi ati aflat ce purtati in burtici...felicitari Nana pt Razvan si Carpatina pt Ioana...in curand poate aflam si noi ce avem . Avem programare pe 2 mai si sigur aflam.
In rest suntem bine cu exceptia unui puls cam marit zic eu 80-90, simt cum bubuie in urechea dreapta, cand ma intind trece incet, dar chestia e ca il apuca si fara sa fac efort... mai are cineva asa senzatii?..spuneti aici sa comparam...si sa vedem ce si cum pana ajung la medic.
Avem niste zile superbe de vara aici in Germania asa ca va invitam..aviz amatoarelor..Roxana G parca ziceai ca vii pe aici?..daca am citit bine si nu dormeam pe mine....asteptam 1 mai sa mergem pe lac cu barca, baietii la o berica si fetele, adica eu sub umbrela ca soarele face rau la burtoase..
va pup
carmen 19s
Happiness_4_us spune:
Da da da si noroc! Nu stiu cum de mi-a scapat asta. Ufff.
Pana acum, la noi in familie, eu sunt cea norocoasa. Chiar discutam zilele trecute despre asta cu sotul meu, ca el care e atat d ebun , de intelegator si de ingaduitor cu toata lumea si in orice directie, el saracu mereu are ghinion. Iar eu care sunt o dracolitza de scorpioanca, mereu imi ies lucrurile asa cum imi propun.
Dar am zis ca de cand suntem un intreg, norocul meu s-a transferat si la el si o sa-i dam din el si bubulinului mic. O sa aibe mami grija de asta iar cu ajutorul lui DD o sa fie totul bine.
Amar si multumesc ptr gandurile bune! Mie de la pulsul usor marit mi se infunda urechea stanga, de regula dimineata. E enervant tare. Offff. Dar scap eu si de ea.
Nana, 19+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Raluca spune:
Amar, eu sunt cu pulsul marit chiar si in lipsa de efort...da' pana la 90 e O.K. zice dr. mea. Abia dupa ce trec peste 100 mi s-a spus sa apelez la medicamentatie! Oricum eu faceam pusee de tahicardie si inainte desarcina si uneori pot sa le gestionez din respiratie. Din pacate...uneori...
Raluca (DPN 20.10.2007) si mama Ilincai de 5 ani
carpatina spune:
Amar, multumesc! Si-ti doresc ca pe 2 mai sa primesti vestile pe care le astepti!
Si la noi e foarte cald... ieri ziceau la TV ca Belgia e, zilele astea, cel mai calduros loc din Europa. Si ca ar dura vremea frumoasa pana marti-miercuri. Adica numai bine pentru weekendul lung... normal ca toata lumea a facut "punte" si pe luni... ce o sa mai sfaraie gratarele... Pacat ca apa marii e asa de rece, ce-as mai fi facut o baie.
Btw, Sabina, tu ziceai ca mergi la mare la sfarsit de iunie... nu e rece apa la vremea aia?
16+ cu Ioana
danielle02 spune:
carmenita eu am simtit bebelusul pe la 16-17 saptamani prima data.acu ma rog sa nu fi fost gaze .
stiam ca e prea devreme sa miste la varsta asta la prima sarcina.
tomitza pofta buna
mami25_7 bea ceai de tei. nu stiu ce sa iti zic de sinuzita...sper sa iti treaca repede
danielle 18+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
Carmenita spune:
Mami25_7 stiu cateva remedii pentru sinuzita. Eu stand in COnstanta, ca mai toti constantenii, sufar de sinuzita. Daca suporti senzatia poti sa tragi pe nas ceai de musetel caldut cu sare. Se pune intr-o cana de ceai caldut o lingurita de sare. Iti pui in pumn si tragi pe nas. E un tratament eficient, dar trebuie sa recunosc ca este destul de dureros. Mai poti sa iti pui comprese cu bitter suedez. Inainte insa da-te cu unguent de galbenele pe frunte sau o alta crema ca sa nu iti arda pielea. Exista un bitter suedez romanesc care este mai ieftin si il gasesti in magazinele naturiste. Poate te ajuta cu ceva. Iti doresc multa sanatate.
Danielle mersi mult de raspuns. Am si eu niste senzatii prin burtica dar nu stiu sigur daca sunt gaze sau e bebe. Mai astept putin, si prinde el forta. Abia astept!
Carmen 16+
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Carmenita
Fetelor eu am 16 saptamani si nu a miscat inca bebe. Sunt la prima sarcina, dar m-am gandit ca daca sunt mai slabuta o sa simt mai devreme. Voua, celor care sunteti la prima sarcina, cand v-a miscat bebe? Am si eu o obsesie, cand misca bebe.
Pupici!
Carmen 16+
Carmenita, si eu am tot 16 saptamani si pana acum nu am simtit-o pe miscand, desi am vazut-o la ecograf miscand de zor.
Au mai fost discutii, unele care sunt la a 2a sarcina spuneau ca prima data au simtit miscarile chiar pe la sapt. 21. Asa ca, rabdare!
16+ cu Ioana
Roxana_G spune:
Eu intru pe fuga, foarte mult de lucru am azi, de abia am ajuns la baie. Si mor de foame, trag de mine sa ies sa imi iau ceva, orice.
Prisi, bun venit!
Ripley, da-l incolo de medic nu te mai consuma. Ce e drept si eu am nervi pe ei in ultima vreme. Unde mergi la munte? Voiam si noi sa iesim in weekend.
Tomitza, eu prefer balaceala in piscina, gimnastica...mi-e lene.
Gabriela, unde te duci? Conced placut.
Annisia, durerile de cap sunt de regula scuza sa nu faci sex.
Ana, multam. Dar pozele nu sunt la gradi, sunt acasa la noi! Asta e marea curte. Oricum e la gradi Smart Kids in Baneasa.
Rox 21+
si Alexandra Maria (10.02.2004)