Mamici de septembrie - octombrie 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

quote:
Originally posted by slippers76

Annisia, vezi ca ceaiul de menta "strange" la burta. Daca ai probleme cu constipatia mai bine nu face exces. Alte contraindicatii nu stiu sa aiba.
Roxana, dulcica Alexandra ta! La ce gradi merge? Ca au o curte de invidiat

Nu sunt probleme la mine cu constipatia, ba din contra... Ma gandesc ca ala mic nu are timp sa se alimenteze.
Pozele sunt facute acasa la Roxana, nicio gradi. Daca te uiti mai atenta, o sa o vezi si pe ea cand ii face poze. E imbracata intr-o bluza din satin lila si cu pantaloni negri. Pisica nu i-a pictat-o tot Roxana, ca daca se pricepea ma abonam si eu la ea...
Chiar ma gandeam cand o sa fac o fetita sa ma duc si eu sa ma pictez ca toate orataniile ca imi place rau cand ii vad pe ghindocii aia mici asa dragalasi facuti. Se picteaza si baieteii, ca nu mai am rabdare. Pana la Francesca...eheeee, cine stie cata cale mai eheeee...

Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

SLIPPERS, si eu vroiam gimnastica la piscina, dar cand am vazut preturile, mi-a trecut
dar m-am gandit sa va trimit informatiile si voua, poate sunteti voi mai bogatance si va permiteti

TOMITZA 20+

lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna ,

Se pare ca azi suntem aproape toate cu problemute mai mici sau mai mari. Eu am avut un somn tare agitat, m-am trezit pe la 3, m-am chinuit sa adorm si nimic, iar pe la 6 am avut o senzatie de greata ingrozitoare, l-am speriat pe soul meu. Pe langa greata nu aveam aer si parca mi s-au unflat mainile dintr-o data. Trebuie sa recunosc ca bebe inainte de asta era cocotat undeva in dreapta, parca aveam un balon acolo, am vb cu bebe, l-am mangaiat si s-a asezat ceva mai normal. Sotul meu zicea ca poate statea pe ficat si de aici senzatia aceea brusca de greata care a durat vreo 10 min.Am adormit pe la 7,30-8 dimineata pana la 11.Norocul meu ca azi am doar 4 ore de la 15,30....altfel dormeam pe mine. Voi ati patit asa ceva? Sa se fi asezat bebe pe ficat??

O zi buna tuturor,toate

cecilia,20+Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Nana, draga mea, ... (daca puneti accentul altfel o sa va amuzati...)... ma bucur ca ai aflat ce e cu comoara din burtici. Speram sa fie fetita, ca deja baietii astia ne sufoca. Nu de alta, dar se vor face mari si ne vor injura nurorile, cum ne injuram si noi soacrele (hai, ca macar o data ati scapat una printre dinti...)... Prenumele pe care le-ai ales mataluta, le poarta nepotelul meu de 1 anisor si jumatate. Sper sa ii poarte noroc bebitului tau si sa semene cu Razvanel al meu care e super smecher, frumos de pica si destept bai nene de' ne sperie pe toti...
Al tau o sa fie de 10 ori mai smecher si mai cu mot, bine?
Parca tu ai obtinut sarcina prin FIV? Cum ai reusit norocel, ca nasa mea de cununie se chinuie de nu stiu cand si nu se prinde?!

jur ca nu fusai io. Io nu statui decat vreo 3 luni pe la aspirante si si as ami se parea ca sunt de o vesnicie, spre rusinea mea. Deci, Razvanelul lui mami a fost conceput naturel, s-a incordat tati si l-a pus acolo unde trebe.
Cat despre cum va fi Razvanel, eu ma rog la DD sa fie frumos asa ca mami, moama ce modesta sunt, hohoho, bun la suflet si marinimos asa ca tati, destept asta s-arunca-n neam si cuminte , sa fie nazdravan ca tot rimeaza cu Razvan, dar sa nu ma scoata din minti totusi, ca la restul o sa mai lucram si noi.
Vezi, vezi daca ma provoci?

Nana, 19+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Uf, ce greu merge site-ul DC!
De cand am aflat culoarea carutului, am inceput sa ma interesez de nume.
Mi-ar place Elisa, dar inca duc tratative cu tati ... Oricum, el spera ca data viitoare la echografie nenea doftorul sa se razgandeasca, si sa spuna ca e baietel si nu fetita.
De cateva zile bebelina e foarte linistita. Nu prea o mai simt, dar nu intru inca in panica, am citit ce-au scris fetele aici, ca intre saptamanile 18 si 20 miscarile copilului sunt mai domoale. Asa e, nu?
Pupicei -dutelor si sa stati linistite.
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Kriss, Slippers, sarumana mult de urari!

Nana, 19+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

AAaa, pai e bine mai Nana. Provocarea naste genii. Asa daca scriem toata ziua ce bine ne e si ce frumos o ducem... Ne plictisim.. Zau! Nu e mai dragut asa cand vine cate un Neghinita si mai baga ziza, mai arunca o perla. Ne mai radem, ne mai ofticam. Armonieeeee nenica!!!
Te-ai gandit bine la calitatile bubutului tau. Eu as mai aduga si norocos. E bine in viata sa ai si un dram de noroc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

sabina,gabriela am adormit ieri cu durerea ceea de cap de crdeam ca imi pocnesc tamplele.ma simt mult mai bine azi,chiar daca m-am trezit cu o tentativa de greaza.
nana ieri mi-am pus si eu cartof crud pe frunte.am adormit asa si m-am trezit ceva mai bine.
prisi bine ai venit si felicitari ptr bebelina
bebelusul meu e cam lenes de cateva zile incoace,nu il mai simt asa bine,decat noaptea si seara cand ma pun in pat.
ramona si noi ne gandim la nume.am ales o suta care imi plac acu urmeaza sa dam cu banul si sa vedem care cade

danielle 18+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

[b]Annisia [/b si mie imi place tare mult ceaiul de menta, dar nu cel la pliculet, ci cel din gradina, uscat. Este superb. Si eu am mai baut pentru ca nu am probleme cu constipatia si este tare racoros.
Fetelor eu am 16 saptamani si nu a miscat inca bebe. Sunt la prima sarcina, dar m-am gandit ca daca sunt mai slabuta o sa simt mai devreme. Voua, celor care sunteti la prima sarcina, cand v-a miscat bebe? Am si eu o obsesie, cand misca bebe.
Pupici!

Carmen 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Dragele mele,imi cer scuze ca intru asa de rar,saptamana asta am fost f ocupata,am facut cumparaturi pt cununia fratelui meu,am cautat in disperare ceva elegant si de bun gust,tineresc pt a-mi pune la restaurant,dar fetelor a fost crima pt mine,nu am gasit nimic,bluzitele ,multe erau masuri unice,de parca toate femeile er fi la fel,rochite am gasit doar pt fotomodele,cu mizlocel tras prin inel (nu ca as fi prea dar nu mai am talia asa de subtirica.In final m-am dat batuta.Am luat din Titan o pereche de pantaloni,eleganti si o sa mai imi iau o bluza si gata.Am plans ieri de nervi,am colindat toata ziua prin magazine.Sunt cam scunduta,acum m-am mai si ingrasat si va imaginati voi.
A inca ceva;m-am mai pricopsi si cu o sinuzita de toata frumusetea,de imi tot curg m_ci,daca are cineva un remediu naturist impotriva sinuzitei pt mine,ca simt ca mor de cap.Oare afecteaza bb-le aceasta sinuzita,pe care o am de mult dar nomai cad vrea ea isi face aparitia.Va pupicesc pe toate si poate nu ma ocoliti si dati aici ceva leacuri .
18+

Mergi la inceput