Mamici de septembrie - octombrie 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Annisia, multumesc mult! Asa o sa fac! Trece repede si in plus, apoi am doua zile libere. Nu ti-a mai trecut durerea de cap, fatoooo??? Offfffffff!!!!

Ripley, chiar imi pare rau ca te-a dezumflat asa doctorul. Unii medici nu ni se potrivesc si gata! Poate are dreptate si Raluca, mai tin cont si de aspectul asta, esti sau nu pacientul lor. Desi nu ar trebui. Ei, lasa, important e ca e bebe bine si sigur afli curand si ce misca in burtica. Normal ca misca, doar stii tu ce simti, cu atat mai mult cu cat esti la a doua sarcina. Eu totusi ma mir ca nu il recunosc din descrierea ta, dar....cine stie ????Oricum, eu ma duc la inceputul lui mai, sint si eu curioasa ! Distractie frumoasa la munte cu frumusica de Ana !

Eu va pup pe toate ! Unde ma duc, sigur nu apuc sa intru pe net ! Cred ca pina miercuri nu va mai aud ! Pup toate burticile si bebeii de acolo ! Distractie frumoasa fara dureri si griji !

Gabriela, 19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

si pe mine ma doare capul !!!!!!!!

TOMITZA 20+

lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Neata si de la noi, burtici frumoase!

Mandarinutza, Sim_stoian, aeperju, devylla, Ripley, toma_lly, sarumana mult de urari. Sunteti niste scumpici.

Ieri am avut o zi tare agitata, cu controlul lui bubu dupa care cu anuntat familionul si obisnuit cu ideea ca DD a facut si de data asta o minune si ne-a daruit un baietel asa cum isi dorea din suflet tati. Se pare ca cineva acolo sus ne iubeste foarte mult si pentru asta-i suntem recunoscatori. Avem un an plin, asa cum a inceput asa speram sa se si termine, deocamdata totul decurge conform plnului, deci suntem in grafic.
Am ajuns dej la birou si incerc sa imi fac curaj sa ma apuc de treaba. Sunt cam somnoroasa.
Sa aveti o zi usoara.
Pupici.

Nana, 19+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Mai burtici dragalase, cine este acasa si are dureri de cap, sa isi puna carofi cruzi pe frunte si sa se lege bine cu ceva. O sa vedeti ca mai cedeaza durerea asta afurisita.
Ptr cele care sunt la servici, un ceai de tei va linisteste putin. La mine cel putin asa a functionat si credeti-ma ca am avut de tras cu durerile astea.

Nana, 19+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Buna burtici!
Nana, felicitari pentru baietel!
Si eu ieri am avut o durere de cap..dar m-am culcat si a trecut..
Iar merge greu DC..ma apuca durerea de cap incercand sa vad ce noutati mai aveti voi..

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Cristina14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Mai, voi ori sunteti invidioase rau pe mine ori nu va place ce scriu eu si nu cititi. Nu stiu ce sa zic, zau! Am scris ca mi-a trecut durerea de cap, am scris si leacul care a functionat la mine.
Mai Nana, de bine iti spun mai incolo, ce cartofi cu basma mai fata? Eu ma fardez si cand ma duc sa arunc gunoiul si tu vrei sa-mi pun broboada cu niscaiva barabule lipite de teasta? Doamne' auzi la ea si impusc-o ca nu stie ce zice!
Si invidioasa ailalta, ca m-am luat de geanta ei portocalie, imi zice ca sa incerc SI CU ceai de tei... Aha, da sexul ce are mai draga? Adica `si cu` asta ce sa insemne? In timp ce al meu ma cauta de oua, eu sa beau ceai de tei? Pot sa beau si inainte sau dupa controlul ginecologic? Cred ca mai bine inainte, ca sa intru in transa. Sau poate dupa, ca inainte sa ma doara capul si sa am draci ca sa ma razbun pe Dansa?
Bai, gata cu gluma! Ca ma plictisesc eu de glumele mele... Chiar vroiam sa va intreb, care va pricepeti mai bine asa, mie imi place rau ceaiul de menta. Are contraindicatii in sarcina? M-am cam saturat de apa plata cioara, inodora, incolora, insipida... Ma gandeam sa imi fac cate o carafa cu ceai de menta, cu niscaiva zaharel. O avea ceva? N-o avea?

Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Nana, draga mea, ... (daca puneti accentul altfel o sa va amuzati...)... ma bucur ca ai aflat ce e cu comoara din burtici. Speram sa fie fetita, ca deja baietii astia ne sufoca. Nu de alta, dar se vor face mari si ne vor injura nurorile, cum ne injuram si noi soacrele (hai, ca macar o data ati scapat una printre dinti...)... Prenumele pe care le-ai ales mataluta, le poarta nepotelul meu de 1 anisor si jumatate. Sper sa ii poarte noroc bebitului tau si sa semene cu Razvanel al meu care e super smecher, frumos de pica si destept bai nene de' ne sperie pe toti...
Al tau o sa fie de 10 ori mai smecher si mai cu mot, bine?
Parca tu ai obtinut sarcina prin FIV? Cum ai reusit norocel, ca nasa mea de cununie se chinuie de nu stiu cand si nu se prinde?!

Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Mama ce ati mai scris! Ati dat gata un capitol intr-o zi! Eu am fost toata ziua in sedinte, azi imi predau lucrarile, ca de maine sunt in concediu o saptamana. URAAAAAAAAAAAAA!

Nana, felicitari pentru Razvan.
Toma-Illy, vreau si eu piscinaaaaaaaaaa! Dar la banii aia, ma abtin. Si gimnastica prenatala, la fel. Dar cine are timp sa ajunga la ora 18 in Calea Grivitei?!? Ca eu plec la sapte jumate de acasa si mai ajung seara la sapte jumate. Of!

Annisia, vezi ca ceaiul de menta "strange" la burta. Daca ai probleme cu constipatia mai bine nu face exces. Alte contraindicatii nu stiu sa aiba.

Roxana, dulcica Alexandra ta! La ce gradi merge? Ca au o curte de invidiat!

N-am apucat sa citesc decat pe bucatele. Revin.

Ana 20+ si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

Annisia, as incerca eu si cu sex, dar sunt la serviciu si nu se poate...
Si pana diseara cand ajung si eu si al meu acasa...o sa ma urc pe pereti

TOMITZA 20+

lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

E he he, mamaie!
Pai Annisio, maica, daca vrei sa fii fudula, stai maica machiata si mumos aranjata si cu durerea de cap pe tine.
Eu prefer sa las naibii astea si sa imi revin, ca atunci nu mai sunt buna de nimic. Oricum in casa nu ma vede decat sotul, iar el ma iubeste asa cum sunt, nu cu smac pe fatza. Norocul meu ca eu sunt mai naturel, nu ma dau decat cu rimel si "liciu". Nuschu ce as fi facut daca ma machiam si trebuia sa-mi pun cartofii, bre!!!!
Cat despre ceaiul de menta, el este recomandat in sarcina cu moderatie, se stie ca amelioreaza starile de greatza dar si ca duce la constipatie, asa ca ai de grija, ca daca te doare si capul si te mai si constipi, iti spun io ca iti bagi picioarele in el de smac.
Pupici si sa te faci bine.

Nana, 19+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas

Mergi la inceput