Mamici de septembrie - octombrie 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 3
carpatina spune:
quote:
Originally posted by prisi
Salut si eu burticile ,
ma alatur si eu voua acum , va citesc de la inceput, da nu prea aveam timp de scris, acum am berechet, trebuie sa stau in pat ca vrea sa plece
as vrea sa ma adaugati la listuta voastra, UM 26.11.2006, DPN 01.09.2007 si avem carucior
pupici si sa aveti o seara linistita
Prisi, bun venit! Tine-l bine pe , da?
Primele tale 10-12 mesaje sunt moderate, asa ca apar mai greu... si e posibil sa nu le citim .. asa ca scrie mai des pentru a scapa de moderare.
16+ cu Ioana
devylla spune:
Annisia mama da' tu ai dreptate cu rasul tau...da' sa ma vezi ce ras zgomotos am de la o vreme de si eu ma mir.
Vreau si eu sa stiu ce am in burtik...imi fac mari sperante sambata cand m-oi duce...lumea imi spune ca e fetita...ca cica m-am infrumusetat si mi s-a luminat fata...ei stiu ce zic...ca yo ma vad la fel,doar mai grasa
Sabina Y.19+
japonia prin ochii unui amator
mandarinutza spune:
Prisi bine ai venit
Annisia incearca si un ceai de musetel, stiu ca e relaxant pt durerile de cap
Mandarinutza 21+ Antonia Maria
Poze
Morgano spune:
Neata burtici
Pe fte scurt, m-am enervat ieri la eco la medicul Gabrielei de am crezut ca-i bag una (scuze Gabi, dar m-a scos din sarite). Iar a durat tot max. 5 minute, un eco fusherit, a zis ca nici nu se uita la sex ca la varsta asta nu se vede (iar voi stiti ca nu e adevarat), apoi mi-a zis ca la 15 sapt nu am cum simti bb ca sunt gaze (pana si mama si tati au simtit, deci nu confund - mai ales la bb2 - un partz cu o miscare a copilului) si apoi mi-a dat viteza chemandu-ma peste aproape 3 luni. Bine ca am medicul meu si sincer ma intreb cum a putut fi atat de neprofesionist in examinarea ecografica.
Asa ca in afara ca bb e bine, nu stiu altceva nimic. Las' ca sapt viitoare la TT cand fac eco 3D poate aflu ceva.
Va pup si va doresc o zi super, io sunt fte algomerata iar maine cred ca o uschim la munte pana luni-marti.
Nana - felicitari pt baitel, are nume fte frumoase.
Ripley 15+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)
prisi spune:
buna mamici cu burtici,
sa aveti o zi buna si sa munciti si pt mine , eu mor de plictiseala acasa, noroc cu voi
bebelina mea face tumbe de zor, sper sa fie mai cuminte afara
vreau si eu la mare , da nu ma lasa dr sa parasesc patul si nici nu cred ca as putea ca iau Gynipral si am niste reactii...
pupici
poze 21+
Raluca spune:
Ripley draga eu cred ca nenea dr. a fost atat de neprofeionist stiind ca esti pacienta altcuiva...se poarta "dragalaseniile " de acest gen, din pacate. Unde aveti casutza la munte? Si noi vrem sa iesim undeva-poate in zona Albacului-ramane de vazut!
In alta ordine de idei-si la Gine I depinde mult de cine iti va face echo-daca dai peste Butnaru sau Stamatian in zi proata nu scot nici un cuvant-doar trec in fisa datele. Cel putin asa m-a atentionat dr. mea. Si eu eram entuziasmata gandindu-ma ca peste doua saptamani fac TT si echo aferenta si o sa aflu marea si sarea!!! Si eu cred ca l-am simtit pe bb ieri-sunt aproape convinsa!Il pandesc si azi...
O zi usoara gravidutze!
A, si cu mare intarziere, ca ieri nu prea am intrat, Sabina-esti gravidutza de reclama!
Raluca (DPN 20.10.2007) si mama Ilincai de 5 ani
alina m spune:
Buna
atunci hai sa radem:
De cati forumisti este nevoie pentru a se schimba/inlocui un bec?
-1 pentru a schimba becul
-1 pentru a posta si anunta ca becul a fost schimbat
-14 pentru a impartasi experiente similare si a arata noi modalitati de schimbare a becului
-7 pentru a avertiza asupra pericolelor ce apar la schimbarea becurilor
-27 pentru a corecta greseli gramaticale aparute in posturile despre schimbarea becurilor
-53 pentru a lua la misto pe cei ce au corectat greselile gramaticale
-2 profesionisti in domeniu care sa atraga atentia ca termenul corect este ''lampa''
-15 care sa pretinda ca au lucrat in domeniu si termenul ''bec''este la fel de corect
-109 care spun ca forumul nu este despre becuri si discutia trebuie mutata pe un forum despre becuri
-111 care sustin ca atata timp cat toti folosim becuri, discutia este utila pe forum
-306 pentru a discuta care sunt cele mai bune metode de a schimba becuri, care sunt cele mai bune, de unde se pot cumpara si cat costa
-27 pentru a posta linkuri catre siteuri unde pot fi vazute diverse modele de becuri
-14 pentru a spune ca linkurile nu sunt corecte si a posta pe cele corecte
-33 pentru a cita tot ce s-a postat pana in momentu respectiv si a raspunde ''si eu''
-6 pentru a atrage atentia sa se foloseasca functia ''cautare''
-12 pentru a posta ca ei renunta definitiv la forum din cauza divergentelor aparute pe marginea subiectului
-143 pentru a spune ''cauta intai pe google si daca nu gasesti nimic despre becuri atunci intreaba pe forum''
-16 posturi unde doi membri poarta o discutie total paralela cu subiectul
-24 posturi in care li se atrage atentia sa foloseasca mesajele private sau e-mailul
-1 moderator care sa avertizeze ca daca nu se inceteaza cu mesajele aiurea va inchide topicul
-1 membru nou al forumului care raspunde la 6 luni dupa ultimul post si totul o ia de la inceput...
va pup, m-am actualizat si acum ma intorc la munca...
FOTO
20+ (posibil Rares)
carpatina spune:
Ripley, nu te necaji.. o sa afli curand ce culoare are caruciorul... bune ca bb este bine.
Gabriela77, spor la treaba.. si distractie placuta in deplasare.
16+ cu Ioana
toma_lly spune:
fetelor,
eu vroiam sa fac gimnastica acvatica pentru gravide, asa ca am trimis un mail la un centru unde se practica asa ceva; daca va intereseaza, acesta este raspunsul pe care l-am primit:
Buna seara,
1. Aqua pt gravide & Aclimatizare cu apa bebelusi si copii mici se desfasoara la:
Hotel Bucuresti - World Class
Program: sambata : gravide 9:30 - 11:00
bebelusi & copii mici 11:00 - 12:00
Pret: 300 euro ( sau 200 euro daca sunteti membra a clubului World Class)
11 sedinte & bonusuri WC, AC
Clubul Atlantis - str Iancu Nicolae nr 55
Program:vineri: aerobic gravide 17:00 - 18:00 ; aqua gravide 17:00-18:00
aqua bebelusi 18:15:- 19:15
Pret:875 ron
10 sed & bonus Atlantis 2 day pass
Plata se face martea sau joia intre orele 17:00 - 20:00 in Calea Grivitei nr
71(Instit pt Ocrot Mamei si Copilului).
Tinuta gravide: costum baie si papuci,
Tinuta bebelusi: chilotei de piscina, prosop sau halat bebe,betisoare de urechi, un biberon cu suc & ceai ( pt cei care nu mai sunt alaptati)
Piscina pune la dispozitie: prosoape, halate (Club Atlantis)
2. Module pregatire nastere
Program: Martea &Joia cu programare 15:30 - 21:00
Instit pt Ocrot Mamei si Copilului - Calea Grivitei nr 71
Gimnastica posturala & ex respiratie & serobic mediu pt gravide & mamici
Program: Martea &Joia cu programare 18:00 - 19:00
Masaj
Program: Martea &Joia cu programare 15:30 - 21:00
Pt alte detalii na puteti contacta si telefonic.
Va asteptam,
Vania Limban
Active Center
Tel: 0722288856
Web: www.activecenter.ro
TOMITZA 20+
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005