Mamici de septembrie - octombrie 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 10
cristina85ss spune:
Buna dimineata fetelor!
De ieri dupamasa nu mai simteam bebele.Avea obiceiul sa se faca simtit atunci cand eram intinsa in pat cu burta in sus.Insa in dimineata asta si-a facut prezenta asa ca ies din casa cu zambetul pe buze.Pana nasc cred ca voi muri de ingrijorare din orice nimic
Amar eu nu am probleme la urinat,insa am mancarimi si o secretie mai abundenta cand alba,cand galbena.Folosesc 3-4 tampoane zilnice pe zi si ma spal de ''n'' ori.De mai mult de o luna am problema asta si inca doctorita nu mi-a dat nimic,sper sa se rezolve si bebele sa nu aiba de suferit
Toma te referi la MULTICENTRUM MATERNA ? Pentru ca din ce am inteles eu sunt 2 feluri de MATERNA.
Cristina 19+
ancasilv spune:
Neata burticoase! Ce mai faceti???? Bucuroase pt zilele libere ce vor urma...este?????????La mine vor urma 4 zile de lucru (pt altii, pt mine de dat sfaturi) pt ca incepem sa demolam prin casa sa facem frumos pt bebe...asa ca zilele mele de odihna s-au dus.
Ieri am fost la eco(multumesc mult, mult Roxana). Bebe este bine, dar nu prea l-am vazut (cica tb sa beau mai multa apa, asa e????), Iosup cred ca nu prea avea chef decit de bancuri, l-a masurat repede si a zis ca totul e f bine. Nici CD nu mi-au dat , ca cica sapt. asta nu pot imprima.Habar n-am. Sper sa fie totul bine. Se mentine fibromul meu cel jucaus (adica unii spun ca am, Iosup spune ca n-am...naiba mai stie).Si pliul ala nucal a scazut, desi logic era sa creasca odata cu copilul, nu????Sint cam debusolata. Dar tb sa fie bine, ca altfel nu concep.
Va pup si va urez o zi super frumoasa!!!!
Poze nunta...
" target="_blank">Intilnirea cu Vladut...
anca +16
ion_easca spune:
Buna dimineata dragi viitoare mamici!
Bat la usa "casei voastre", ne primiti si pe noi? Florina si bebe mic si scump din burtica? Va citesc de mult, dar nu prea indrazneam sa scriu . UM 12 dec, 33 ani, prima sarcina, dupa ani de asteptari, preagtire intensiva ptr FIV sau adoptie, incertitudine, lacrimi, speranta si de Craciun ne-am primit darul nesperat. Avem 19 sapt si 3 zile si suntem fericiti ca am trecut si de TT ptr care aveam mari emotii, cum n-am avut ptr nici o analiza de pana acum. a iesit bine, slava domnului, acum ne-am mai linistit, asteptam data de 18 sept +/- care e DPN-ul. Inca nu stim ce e, speram sa aflam la urmatorul eco.
Va si daca ne primiti mai venim
Flory, viitoare mamica, 19+
Annisia spune:
Pai ion easco, stai asa, crezi ca scapi asa de usor? Trebuie sa barfim! Mie sa imi povestesti tot. Si, mai ales, unde ai stat ascunsa pana acum? Si cum de te-ai hotaratara sa apari tot tocmai acum?
Pana la urma nu intelesei io cum ai reusit sa ramai gravi? Natural sau FIV? Tot caut un doctor iscusit pentru nasica mea. Ea saraca face la FIV-uri d'astea si nu se prinde bebe... Ar face orice, dar cum? Banii nu pot cumpara totul...
Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...
ion_easca spune:
iaca asa am stat, va citeam si imi faceam curaj sa scriu si eu. PAi am ramas natural, cand nici nu ne asteptam, eram ravasita de ganduri, ne pregateam sufleteste ptr FIv dar in acelasi gand ne gandeam si la adoptie, ne doream cu ardoare copilul asta. In noiembrie am cam lasat-o balta si am plecat ptr 3 luni cu sotul meu in Germania, la o bursa de studii. Acolo, doar noi, urma sa ne decidem ce facem, incotro o luam. M-am plimbat mult, am stat eu si gandurile mele, am cugetat, dar nu neg ca ne-am si iubit nebuneste. Ei, bine,am revenit in tara ptr sarbatorile de iarna si in ianuarie urma sa plecam iar. Imi era putin rau si cum rushii au intarziat am zis hai sa mai stricam un test, dar a fost primul test facut fara sa astept ceva de la el. Si...II rosii, cat se poate de rosii....nu mai zic ce-a urmat, bucurie si speranta....am mai intrat pe forum dar la aspirante, acolo am trait bucuria celor II, apoi v-am gasit pe voi. Si iata-ma...
Va mai povestesc, acum ma cheama datoria, va pup si sunteti taote simpatice si dulci
Annisia spune:
Foarte frumoasa povestea ta. Se vede ca o traiesti de fiecare data cand o povestesti. Felicitari si, cum le ai intre ale scrisului, te asteptam cu drag!
Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...
mandarinutza spune:
Bun venit Flory
Taby felicitari pentru baietel
Annisia distractie placuta la mare
Mandarinutza 21+ Antonia Maria
Poze
toma_lly spune:
neata fetelor,
CRISTINA, mie mi-a dat Centrum Materna
(care arata asa http://www.efarma.ro/products.php?id=1132)
TOMITZA 20+
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005
Roxana_G spune:
Neata. Sunt la munca, coafata, aranjata, si cu fata dusa la gradi pentru teatru. Nu as sta prea mult, ca vreau la kidex. Si culmea, s-a urnit tanti cu gradina si asta seara ma duc sa vad proiectul.
Bun venit Flory! Sarcina usoara!
Anca, eu ma vaicaream ca Iosup vede si in plus, nu ca nu vede. Eu zic ca daca nu a vazut fibrom, nici nu ai asa ceva. Iar cu pliul am mai auzit cazuri in care ziceau ca a scazut, normal era sa creasca, dar totul tine de pozitia copilului. Ehehe, sunt multi factori care influenteaza masuratoarea, eu stiu ca am citit o multime. Una peste alta e bine ca Vladut e ok si tu esti ok, si lasa, o sa faci CD la 20 de sapt.
Pana una alta, pentru fetele are pleaca azi care incotro la distractie, va doresc petrecere frumoasa si vreme super! Pupici.
Rox 21+
si Alexandra Maria (10.02.2004)