Mamici de septembrie - octombrie 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 11
toma_lly spune:
vad ca pe aici e liniste rau...
toata lumea a plecat sau se pregateste sa plece pe ici pe colo ?
TOMITZA 20+
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005
Carmenita spune:
Annisia trebuie sa iti placa tare mult marea, de vii la noi tocmai in perioada asta. Nu ai vazut la meteo ca se anunta ploi la mare de 1 mai? La noi nici in iunie nu e foarte cald. Cam la sfarsitul lunii iunie simti ca a venit caldura. Noi inca mergem cu gecile pe noi. Dimineata e tare frig, pe la pranz se mai incalzeste. Mai bine la bulgari ca e mai in sud si e mai cald, si din nefericire pentru noi si mai frumos.
Eu toata viata m-am simtit exilata ca saracul Ovidiu aici in Cetatea Tomisului. Dar nu ne mutam de aici, ca sotul meu e tare indragostit de marea asta.
Cristina85ss s-ar putea sa ai o candidoza. Si eu am facut, dar medicul a zis ca imi da tratament local dupa 19 saptamani. Vad ca tu ai deja 19 saptamani, deci ar putea sa iti dea un tratament local. Ai putea sa te speli local cu apa si bicarbonat de sodiu, dar doar local, nu vaginal.
Distractie placuta fetelor in miniconcediu!
Eu stau acasa singurica pentru ca sotul meu vine de la munca abia pe 2 mai , dar ce mai conteaza inca o zi. Cand vine sarbatorim si Paste si 1 Mai cu intarziere.
Carmen 16+
Happiness_4_us spune:
Neata si de la mine!
Flory, bun venit si sarcina usoara cu bebelin sanatos!
Annisia, distractie placuta si ai grija de burtika sa nu o zdruncini prea tare bre!!!! Si.....ai grija ce maninci, sa nu maninci tot felul de kkturi ca stiu ca tentatia e mare.Pupici si distractie placuta! Te asteptam sa ne povestesti!
Roxule, asa ma infurii io cand aud de kidex, babyexpo si alte alea, de habar n-ai. Pai vreau si iooooooooo! Lasa ca vin eu acasa luna viitoare si ma razbun, mai ales ca acum stiu ca are mami un Razvanel mic in burtik, deci am elucidat enigma culorii.
Tomitza, nu mai plange maica.Io sunt pe baricade, abia am ajuns la birou si mai plec abia dupa 8 ore, asa ca sunt pe faza.
Pupici si sa aveti o zi frumoasa si calduroasa!
Nana, 19+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Happiness_4_us spune:
S.O.S Lianoooooo, unde te-ai ascuns maica?
Nana, 19+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
toma_lly spune:
bine NANA, daca esti tu aici, m-am linistit
fetelor, la Kidex se poate gasi ceva si pt cele care asteapta un bebe (haine gravida, patut bebe, carucior etc) sau numai pentru cei care au deja copii ?
TOMITZA 20+
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005
Annisia spune:
Haide ma ca nu plec in armata! Ma duc si eu putintel la mare. Mai evadez din cotidian. Nu conteaza cum o sa fie vremea. Gasim noi ce sa facem. Mergem cu o gasca mare si stam la barul hotelului, daca afara e urat.
Mai nasol e ca ma arde in capul pieptului. Guguloiul meu e la coafor acum cred. V-am spus eu ca o sa iasa rocker direct. Aseara radeam cu baiatul meu, ca doctorul mi-a spus ca e foarte dezvoltat bebe. Al meu zicea ca o sa iasa direct culturist si o sa ma intrebe din prima : mama, unde-mi sunt aminoacizii si creatina?
V-am povestit cand mi-a aratat doctorul cucu bebelinului? El incantat ca imi arata ceva frumos. Eu ii spun - lasa doctore, tu spune-mi daca e dotat, ca asta ma intereseaza pe mine?! Saracul e strain si nu a inteles din prima. Mai era si o asistenta acolo si radea de se prapadea. I-am explicat doctorului ce inseamna si cand l-a chemat pe tati sa il vada pe bebe, i-a spus ”e dotat baiatul dumneavoastra, sa va arat...”. Asa ca cine se duce la Nayel si ii spune ca are un baiat dotat, sa stie ca eu l-am invatat...
Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...
prisi spune:
buna
iaca si eu pe aici,
Flori bine ai venit
distractie maxima la toata lumea care merge la mare sau la munte
poze 21+
Happiness_4_us spune:
Vai Doamne!!!!!!!!!!!
Nana, 19+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
cristina85ss spune:
toma lly multumesc mult! Exact asa arata si vitaminele mele,deci sunt bune!
Carmenitasa stii ca o sa-ti urmez sfatul cu bicarbonatul de sodiu.Poate-poate ma ajuta cu ceva,ptr ca sincer mi-e groaza sa fac tratament cu antibiotic.Stiu ca nu ii vor face nimic lui dar mie tot frica imi e.
Fetelor dar pe unde sunteti? E cam pustiu pe aici
Cristina 19+
Andries spune:
quote:
Originally posted by cristina85ss
Buna dimineata fetelor!
De ieri dupamasa nu mai simteam bebele.Avea obiceiul sa se faca simtit atunci cand eram intinsa in pat cu burta in sus.Insa in dimineata asta si-a facut prezenta asa ca ies din casa cu zambetul pe buze.Pana nasc cred ca voi muri de ingrijorare din orice nimic
Cristina 19+
Buna dimineata fetelor, ei bine, va pot confirma, la prima sarcina, ori de cate ori bb nu mai ma inghiontea cu putere, eram le-si-na-ta de ingrijorare si ii spuneam sotului la fiecare 30 de minute ca eu vreau la ecografie sa vad ce face bebe. De obicei bb revenea in forta dupa o zi de pauza si atunci nu stiam ce sa fac sa il mai potolesc .
Asa ca la sarcina asta imi doresc un bb linistit, sa stiu eu ca e mai "comod" din fire si ca nu trebuie sa ma ingrijorez.
Pupici!!
Andries