Mamici de septembrie - octombrie 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Taby felicitari pentru baietel!
ion_easca bun venit!
Annisia, felicitari pentru dotari!

In curand incepe si weekendul meu..ala de se termina marti , asa ca va urez tuturor distractie placuta, vreme buna si ganduri frumoase!

16+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Andries ai dreptate.In primul trimestru eram ingrijorata din cauza lipsei de greata si alte simptome specifice.Ma gendeam ca prezenta lor ma asigura ca bebele este ok.Acum in semestrul doi ma obsedeaza frecventa miscariilor lui si poate ma va obseda si in trim.3 la fel..offf grija asta inutila.Nu ma pot abtine,devina sunt si lucruriile ce le aud despre moarte intrautenrina,avort..etc.Ar fi super sa pot sa-mi controlez ganduriile.Dar partea buna este ca reusesc sa ma abtin si sa nu ii dau de inteles sotului ceea ce ma ingrijoreaza mereu,caci altfel la cat de bine il cunosc,am intrea in panica amandoi.Asa ca ma mai linistesc vorbind cu voi,si ma ajuta muuult de tot.

Cristina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nana, scuza-ma draguta mea, am uitat ca te-ai necajit si ca nu ai ajuns la baby expo. Nu iti povesc nimic din ce cumpar. ok? Sa stii ca la baby expo nu am luat nimic pentru bb, nu vedeam nici un viitor inainte de amnio. Acum...mai ca as lua una alta. Dar sa vedem deocamdata ce e pe acolo. Cand vii pe aici sa ma anunti sa ne plimbam prin magazine, ca si mie imi place sa arunc banii pe lucruri de copii.

Eu va pup acusica, pana diseara nu mai dau pe aici. Ma duc pe la treburile mele. Pupici si inca o data un weekend prelungit de vis.

Rox 21+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Cristina85ss si eu am stat cu grija tot timpul. In primul trimestru, la inceput, ca de ce nu am greturi. Cand au inceput, m-am ingrozit. Pe urma au inceput sa dispara treptat, mai intai alea de dimineata si apoi cele de seara. SI de fiecare data eram ingrijorata ca e ceva in neregula. Acum stau cu grija ca de ce nu misca, cand o sa miste, de ce nu misca mai des si parca vad ca o sa o tin asa. Sper sa ma mai linistesc.
E ceva ciudat, de cateva zile cand va citesc pe fiecare imi vine sa plang, dar de fericire. Si cand ascult muzica, sau cand ma gandesc la bebe. SI simt asa un fior, dar de fericire. E de bine, nu?
Va multumesc fetelor pentru raspunsurile legate de saptamana cand v-a miscat bebele. M-am mai linistit si sunt mai increzatoare.
Va pup pe toate si sa aveti grija de bebei.
Carmen 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G
ca si mie imi place sa arunc banii pe lucruri de copii.

Oare cui nu-i place?

Fetelor care mergeti la Kidex... succes la cumparaturi... si asteptam sa ne povestiti ce ati cumparat. Pun pariu ca si Nana o sa vrea sa afle! Plus ca eu v-am zis ca nu prea mi-e clar care e strictul necesar (nu incepeti iar cu carut, patut, hainute).

16+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

buna dimineata si de la noi
taby felicitari ptr baietel.sa fie sanatos
flory bine ai venit.sa ai sarcina usoara

fetelor,nu va mai ingrijorati ca bebe misca rarut.o sa isi inceapa distractia cand e mai marisor de or sa doara toate ciolanelele.si al meu e puturos,nu prea isi face simtita prezenta,dar nu-i bai.daca e totul bine,nu are rost sa ne facem griji

danielle 18+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ion_easca spune:

Fetele, am mai aruncat un oki pe la voi. Centrum Materna sunt f bune, am vazut ca vb despre vitamine si eu cum is in "domeniu" nu m-am putut abtine. Contin tot ce trebuie, echilibrat si suficient. De fapt tot ce e Prenatal/Materna sunt bune, atat vreme cat contin ac folic macar 800 mg si minerale. Asta nu exculde, normal, o alimentatie cat de cat corespunzatoare, diversificata.
Sa stiti ca si eu am uneori o stare de plans, de fericire of course, de ceva inexplicabil...la mine bebe a miscat pe la 18 sapt si de atunci are mereu clipe de . Citind aici, am inceput sa fiu tot mai curioasa ce-o fi si bebe al meu? Vad ca voi aveti si numele pregatit...tre' sa ma gandesc si eu, la noi totul a fost neasteptat (daca pot spune asta) si mai ales am plutit intr-o stare de beatitudine ca astea mi s-au parut amanunte. Iata ca incep sa-mi revin, pe pamant si tre' sa alegem nume copchilului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Io nu inteleg o kestie, sau poate ca sunt eu .
Daca dr nu a recomandat suplimente cu vitamine, de ce oameni buni va chinuiti sa le luati dumai ptr ca le-ati primit cadou? Daca organismul are, parerea mea este sa nu va indopati suplimentar, numai ca sa fie.
Eu am luat numai acid folic, cu vreo 6 luni inainte si dupa 3 luni, iar dr mi-a zis, dupa ce mi-a facut toate analizele, ca nu mai trebuie sa iau acid folic, trebuie doar sa iau o pastiluta/zi de fier, ptr ca aveam aici ceva probleme. In rest totul a iesit bine.
Roxule, du-te mama si te bucura de kidex, ca tu aveai motiv sa iei ptr Alex iar acum o sa mai ai un motiv serios.Sa vii sa povestesti ce si cum era pe acolo si ce ai cumparat, macar cu asta s aimi clatesc si eu ochii. Asa ca eu si Carpatina , cel putin, te asteptam sa ne povestesti ce si cum fuse. Spor la cumparaturi.

Cu scuzele de rigoare, Taby, felicitari pentru . Sa va traiasca si sa creasca frumos acolo in burtica la mami.

Nana, 19+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

emma [/blue]ce m-ai facut sa ma gandesc la pizza...nici nu stii.bebelusul meu e tare pretentios,nu ii place nimic.ma gandesc si salivez cum inainte bagam pizza si nu aveam nimic iar acum nu imi mai prieste nimic.

danielle 18+

Offf! Imi pare rau... Nici eu nu mancam mai nimic, acum mi-am mai revenit de cand misca Andrei in burtica. E o perioada frumoasa acum...si soare afara...deci plimbari multe ca fac bine. Pupici!

Emma 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Intru si eu pe la amiaza, sa salut pe ion_easca si sa ii urez bun venit la odisee tinem aproape suntem cam in aceeasi perioada cu DPN, annisia, distractie placuta la mare , cu felul tau de a fi sigur vei avea parte de distractie maxima..
Carpatina , fata, la fel de nedumerita sunt si eu..fetele astea discuta cate in luna si_n stele, cumpara tot felul de lucruri, ca au si de unde...eu inca nu am hotarat care sunt lucrurile strict necesare pt prima perioada......nu de alta dar nu as vrea ca asa intr-un exces de zel sa cumpar tot felul de chestii care poate nici nu ajungi sa le folosesti, pe deasupra sunt si scumpe. Mai mult eu aici ca sa merg la magazine specializate pe kinderi trebuie sa-mi fac routerplaner sa caut pe internet pe unde sunt..mi-e un pic greu..
Nu stiu ce sa zic, dar cred ca mai e ceva timp pana atunci.
Si bebita al eu a miscat pe la 17 sapt.eram la mama si a fost deosebit de placut si de atunci cam odata la doua zile imi da de veste ca e acolo, ceea ce e divin uneori, parca ar vrea sa spuna mereu,, hei, sunt si eu aici!!!,,
ma duc sa ma dau cu ceva crema am niste mancarimi de sani , mai excat mameloane, si observ asa ca o picatura mica de lichid incolor, oare ce o fi?

carmen 19s 2z

Mergi la inceput