Mamici de septembrie - octombrie 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Amar, daca mai ai putintica rabdare, luna viitoare ajung acasa in Ro, si fina mea care a nascut anul trecut in iulie, are notat absolut tot ce a avut ea nevoie. Ma refer de ce s-a lovit la inceputul sarcinii. Iar eu vreau sa onorez lista si o sa ti-o trimit si tie, poate te ajuta. Ma gandesc ca n-are sens sa dam banii aiurea pe prostii, mai bine luam bebelusilor ceva ptr ei.

Nana, 19+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Carmenita lasa ca o sa miste si la tine,si la noi toate,numai sa fim rabdatoare e greu de facut dar asta e..ce sa facem
Nana problema vitaminelor la mine este diferita putin,in sensul ca orice medic este de parerea lui.Unul mi-a spus sa iau neaparat vitamine ptr ca nu prea mananc si bebele nu are de unde sa traga ceea ce are nevoie.Iar doctorita asta la care merg acum mi-a spus sa nu iau mai bine nimic caci dupa parerea ei nu este nevoie.
Acum eu nu stiu pe cine sa ascult,asa ca m-am hotarat sa fac asa cum cred eu mai bine,si anume: o zi iau o pastiluta de Materna,o zi nu.Oricum vitaminele nu fac rau la nimeni,asta e sigur.Insa lipsa lor din organism dauneaza garantat.

Cristina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli8700 spune:

Zilele astea am cam lipsit la apel pe aici...dar am o scuza foarte plauzibile...am fost la cumparaturi pentru voinicul meu. Am luat-o si pe soacra-mea cu mine ca tati nu prea e pasionat de cumparaturi. Initial am vrut doar sa inspectez piata pentru ca e cam devreme pentru cumparaturi...dar pentru ca am gasit tot ce-mi placea la o oferta destul de buna soacra-mea a insistat sa le cumpere ea acum cadou pentru micutul Kosmas care-i va purta numele lui socra-miu. Sa va spun ce-am cumparat: carut impreuna cu scaunul de masina si geanta de la Peg-Perego care este o firma foarte buna;patut (care se poate face si tarc mai tarziu) care are atasat masa de infasat, o lampa la capul bebelui, un sistem de leganat si muzica. Am luat si cate ceva de imbracat...printre care un costumas din raiat mortal. Am atasat pozele mai jos la cele cumparate.
Acum imi este putin teama sa nu se intample ceva desi suntem sanatosi tun....dar ma simt putin vinovata ca am facut cumparaturi asa devreme.
Va pup si sa aveti un week-end placut!

Iuli20+

Iuli graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

iuli8700 Foarte frumos ! Mai ales patutul.Eu am cumparat pana acum doar cateva hainute,si mai multe dintre ele sunt primite.M-am gandit ca lucruriile mai mari sa le iau prin luna a 8 a,caci acum mi se pare prea devreme.aaa... si am mai cumparat pampers ptr ca am gasit o oferta super de lansare a unui preodus nou.Am platit ptr 6 pachete cat pentru doua.Nu am reusit sa ma abtin

Cristina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by amar
observ asa ca o picatura mica de lichid incolor, oare ce o fi?

Pai.. o fi colostrum... danielle02 stie mai bine, ca ea are de ceva vreme scurgerea asta.

Iuli8700, ce marca e patutul? Cat despre teama... stai soro linistita, doar nu esti superstitioasa!?

16+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

buna burtici si -si!!

cristina85, vad ca si tu mergi la 2 dr. trebuie sa te hotarasti sa mergi numai pe sfaturile unuia. ai dreptate cu lipsa de vitamine....
vezi ca tu confunzi infectia urinara cu cea vaginala....iar cu cea de-a2a nu e de glumit, poate afecta membranele,-casutza bb-lusului-.
si analizele la sange nu sunt concludente in acest caz.
mai bine mergi fugutza la orice dr si roaga-l sa-ti ia o lama din secretia aia a ta, si se lamureste problema.

Alinus 16 cu Iulius

http://new.photos.yahoo.com/alina_ifteme/#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

iuli, cat a costat patutzul??? ma gandesc ca e super practic cu toate accesoriile alea... aici costa destul de mult si masa pt infasat

Alinus 16 cu Iulius

http://new.photos.yahoo.com/alina_ifteme/#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ion_easca spune:

imi permit sa dau un sfat,in ceea ce priveste vitaminele in sarcina (sunt farmacist), luati-le ptr ca organismul (acum, dar si dupa nastere) va trebui sa faca fata unor eforturi sporite si efectele acestora se vor arata perfect cand bebe va fi in bratele noastre.
sora mea are un baietel de aproape 3 ani (apropo si de ce trebuie sa aveti strict necesar ptr bebe) si a avut o sarcina perfecta,sprijinul nostru (al mamei si al meu,al sotului) dupa nastere,dar sa stiti ca sunt lucruri pe care vrei si te si incapatanezi sa le faci singura,tu,mami, si atunci sa te tii rezerve de energie.noi am botezat baiatul si e ca si fiul nostru,cum eu nu aveam copii,ziceam ca macar asa simt si eu cum e sa fii mama.Acum finutul asteapta un verisor,da daca o fi verisoara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

amar am avut si eu secretia aia de care zici cateva zile.acu nu m-ai am nimic,mi-a trecut.nu stiu ce e dar nu cred ca e de rau.se desfunda canalele si am mai avut cateva picaturi albe galbui cred ca era colostru.nu cred ca e nimic grav.
iuli tare faine lucrusoare ai cumparat lui bebe. dar patutul cela nu pare mai mult a tarc? aici asa le zice.

danielle 18+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Rox, parca ma intrebasei cat am dat pe rochie - 240 ron. Mi-a intrat neuronul in vacanta...
Eu ma duc maine la Kidex cu sotu' si suntem hotarati sa luam carut (de ala 3 in 1) si patut daca gasim la un pret convenabil. Am studiat deja oferta pe net si stiu cam ce inseamna un pret convenabil pt noi. Daca tot ne ducem pe acolo, o sa trecem pe la un targ de imobiliare si pe la targul erotic

Sim 21+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput