Mamici de septembrie - octombrie 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 14
cristina85ss spune:
alinus_25 nu m-am gandit la asta dar sa stii ca poti avea reptate,ptr ca daca era sa fie infectie urinara aveam probleme la urinare mai ales,inschimb nu am nimic.Ma ustura si mananca insa nu la urinare,ci tot timpul.Ma rog sa nu fie nimic serios,din pacate la doctorita ma prezint abia pe 9 mai sa vad ce imi spune.Imi e teama sa ai dreptate,eu sper ca nu!
Fetelor voua la eco v-au spus gradul de imbatranire a placentei? Eu am placenta fundica da gradul 1.Mai este cineva ca mine?
Cristina
19+ 
alinus_25 spune:
[quote]Originally posted by cristina85ss
Fetelor Aveti careva dintre voi vreo infectie urinara? Mie mi-a iesit luna trecuta ceva parca la analizele de sange dar avand in vedere faptul ca nu aveam simptome,doctorita ma sfatuit sa refac analizele si daca ies tot asa in Mai imi da tratament.In analizele de luna asta rezulta tot o infectie urinara,ceea ce inseamna ca este mai bine de o luna decand o am si nu am facut nici un tratament.Voi ce spuneti,poate sa afecteze bebele cu ceva,infectia asta? aaaa..acum am si simptome,senzatia de arsura,mancarime si o secretie mai abundenta
cristina, din ce ai postat tu pe la pagina 5 rezulta ca fie te confrunti cu 2 probleme--si inf urinara si vaginala-- fie le confunzi.
s-ar putea insa sa le ai pe amandoua.
nu crezi ca astepti prea mult pana in mai?
Alinus
16 cu
Iulius
http://new.photos.yahoo.com/alina_ifteme/#page1
alinus_25 spune:
danielle cred ca ai mare noroc cu sora ta, ca stati impreuna. saracutza nu are deja simptome de simaptie de sarcina???
cred ca iti cunoaste tot tabloul de simptome.
prisi si eu am implinit azi saptamana de cand stau sechestrata in pat
eu omor timpul cu serch-uri la greu, mai trag cu ochiu' la
mai mari...
ia uite ce am gasit pe la ele.. http://www.baby-walz.com
deja ma simt mai bine, sper sa nu fie o falsa impresie data de starea de inactivitate.
cat despre kg...am un grafic si sunt aproape la zi cu kg. eu rod castraveti la greu (de fapt asta e singura pofta care nu-mi da pace), pun cate o frunza de salata peste orice. dulceee cu E-uri nu mai pun gura, devorez tot ce inseamna fructe, inclusiv uscate (curmale, stafide..)
Alinus
16 cu
Iulius
http://new.photos.yahoo.com/alina_ifteme/#page1
cecilia L spune:
buna
Flory bun venit, felicitari si un bebe frumos si sanatos.
Nu stiu daca v-am spus, de ce il cheama pe baiatul meu Cristian. Povestea mea seamana oarecum cu a lui Flory, iar acest cadou minunat pe care il port si il simt in burtica l-am primit de la Mos Craciun, deci cred ca intelegeti.
cecilia,20+
Cristian
danielle02 spune:
alinus ai mare dreptate.saraca soramea... de acu s-a invatat sa nu ma mai bage in seama de cate ori tip.stie ca in cateva minute imi revin
a zis ca nu ii trebe copii daca o sa reactioneze si ea ca mine ![]()
danielle
18+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
cecilia L spune:
Taby felicitari pentru baiat.
In continuare majoretele noastre se lasa asteptate.
Va urez un sfarsit de saptamana placut, distractie placuta pentru cele care plecati.

cecilia,21+
Cristian
Happiness_4_us spune:
Bey Alinush, treaba cu castravetii ni se trage de la baieteii nostri de-i avem in burtik, ca si eu de vreo luna si ceva incoace numai asta maninc seara de seara: rosii + castraveti + salata verde! E clara treaba. Bine ca sunt rpoaspete si ca au vitamine, ca rau nu au ce sa ne faca. 
Nana,
19+
Razvan AndreiIn asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Roxana_G spune:
Am ajuns. Nu ma invidiati prea mult ca nu am cumparat mare lucru. Pentru gravide era numai un stand, iar pentru fetita mea nu am luat prea multe. Predominau standuri cu lucruri de bebelusi. Dar inca nu am vazut ceva anume sa iau ptr BB Andrei. Am luat palariutem sandale si papuci pentru Alex insa. Dar m-am intalnit cu Tomasa si am stat putin de vorba.
Simona, nu e scumpa rochia, e chiar ok. Sa o porti cu succes. Carucioare erau la kidex, mie mi se par cam scumpe. Noi nu am folosit landou nici la Alex, dar scoica si carutul sport au fost super utile.
Rox
21+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
Happiness_4_us spune:
Aha, deci de retinut treaba cu scoica. La asta ne-am orientat si noi in final, la un carucior cu scoica si sa poata fi folosit pe urma pana la 2-3 ani. Scoica e buna ca o iei si in masina, in magazin etc.
Bunnnnn.
Pai sa poarte sanatoasa Alex palariutzele si sandalutzele.
Nana,
19+
Razvan AndreiIn asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
cristina85ss spune:
alinus_25 mie nu mi-a spus doctorita inca daca infectia ce o am este urinara sau vaginala.Singurul lucru care l-a spus a fost sa refac analizele si sa ma prezint cu ele la urmatoarea consultatie.Eu am presupus ca este vorba de o infectie urinara ptr ca in analizele de urina mi-a iesit un numar extrem de ridicat in ceea ce priveste bacteriile:
-am 22032 b/mcL cand in mod normal ar trebui ca sa fie mai mic de 5000,
-leucociti ( denmirea in italiana,in romana nu stiu cum se numesc) 663 l/mcL cand in mod normal ar fi trebuit sa fie mai mic de 18,
- eritrociti ( tot in italiana) 35 e/cmL cand in mod normal ar fi trebuit sa fie tot mai mic de 18
Rezultatele astea au iesit din examinarea urinei,si am presupus ca este vorba de o infectie urinara.Insa acum stau pe ganduri daca e asa sau e poate inf.vaginala???
Eu as vrea foarte mult sa merg la consultatie mai devreme insa nu se poate,ca sa ajung la medic in 9 mai,a trebuit sa prenotez vizita cu 3 saptamani inainte altfel nu mai gaseam un loc liber.
Cristina
19+