Mamici de iulie-august 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

quote:
Originally posted by aylin_tarcan

ioana, dar unde a fost burta? ingrasat ingrasat, dar burta? nu a crescut mai rau? ea nu era f slaba, dar nici grasa. acum cica intr-adevar s-ar fi ingrasat tare, dar eu am o problema cu burta. unde e de nu s-a vazut? chiar asa? si copilul nu a miscat pana acum? ca la mine face valuri valuri de se vad de la distanta!!! cum sa nu le simti? ca nu avea tesut adipos mult. placenta anterioara, stiu, poate...dar chiar asa? inteleg sa afli pe 14, 15 hai 16 saptamani...dar la 6 luni???????

eu ma uit la mine. stiu, eu nu am decat burta in fata, in rest sunt la fel. si nu toata lumea e asa, dar totusi, cat sa se duca in laterala burta cat sa nu se vada ca e sarcina si nu grasime?

eu tot socata sunt!!!!

Aylin, 23+

pozici

atat de mari suntem

putin cam ciudat!
poate ca stia ceva, dar pentru ca vroia sa-si schimbe locul de munca a cusut-o cu ata alba!
eu sunt mica de inaltime si se vede de la vreo 7-8 sapt ca pun pe mine si s-a rotunjit si burtica. in plus am simtit copilu' de prin sapt 13, undeva intre Craciun si Anul Nou. In plus, sunt foarte multe schimbari, cum sa nu-ti dai seama tu. Ceilalti, poate mai greu. Cu toate ca o cunostinta, care nu ma vazuse de vreo cateva luni m-a ghicit din prima privire!
la mine la serv suntem trei (am fost patru, una s-a transformat in copilas acum vreo sapt) mamici cu burtici. cu inaltimi diferite, fizicuri diferite, stiluri de viata diferite, dar nu pot sa zic ca la vreo una nu s-a vazut macar de pe la inceputul lunii a patra. oricat te-ai stradui sa ascunzi!

+29 cu Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

lia, daaaaa! zi-mi si mie cum se masoara asta ca burta mea are acelasi numar de cm de o mie de ani incoace.

Aylin, 23+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

de acord siminoc!
nu, nu a vrut sa ascunda! chiar nu a stiut! asta e misto! ca e socata, mai ales ca nu vroia copilul. si nici acum nu simte ca misca.

Aylin, 23+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Joujou, m-ai terminat cu povestea ta de la eco! La modul extrem de pozitiv, evident. Si bebelina noastra statea tot asa, de-a latul, cand am facut ultima ecografie. Mie si acum mi se zguduie burta tot pe orizontala cand incepe ea sa mute mobila pe acolo. Oricum, nu cred ca asta ii face rau, e natural, altfel ne-am fi nascut cu un marsupiu mai incapator, unde sa poate face bebelusii meciuri de fotbal.

Aylin, de acord cu tine cand spuneai despre controalele astea... N-am mai sangerat niciodata la un tuseu pana acum, da' stiu sigur ca asta m-a bagat in toti sperietii. Imi venea sa ma ascund intr-o vizuina si sa nu mai ies de acolo pana in iulie, sa nu s mai atinga nimeni de mine sau de bebe pana atunci. In fine, cred ca am si reactionat disproportionat... Parca toata tensiunea pe care am acumulat-o in ultima vreme s-a descarcat dintr-o data. Bine c-a trecut! Sper sa pot fi mai senina de acum incolo.

Lia S26 Miruna Demetra

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Anya20

fetelor...ce spuneti voi de sarcini depistate la 6 luni...pai eu am o vecina de bloc ccc care a in ianuarie 2005 (cand am ramas eu insarcinata cu anya) a mers la spital disperata ca avea cancer si pierdea sange. ii spusesera medicii ca are o tumora, un fibrom, care a crescut f repede si i-a pus pe ganduri...au zis ca nu e chiar un fibrom, adica ceva benign, ci cancer si atunci ea s-a speriat, a crezut ca va muri...in fine i-a fost teama sa se opereze pana n-a avut groaznice dureri si pierderi de sange. in ziua respectiva s-a dus la un spital din bucuresti, unde a fost operata pe o sectie normala de chirurgie. cand au deschis-o (vertical pe abdomen) au observat ca avea un mare fibrom uterin sub care au gasit...un baietel de 3 kg!!!). au chemat repede o unitate mobila de neonat cu incubator, ca sa preia bebelusul. va imaginati ce soc a avut sotul cand i s-a spus ca are un copil, dar si ea cand s-a trezit din anestezie. are un copil f reusit, sanatos si frumusel, iar acum...e din nou insarcinata!
a, am uitat sa precizez ca ea avea un ciclu neregulat, a avut sangerari si "in sarcina", iar la un moment dat a simtit ca parca "misca ceva" dar dr. s-a uitat cam stramb la ea...cum poate sa miste un fibrom?! . nu mai spun de cand se chinuia sa ramana gravida si pierduse orice speranta.
ei, ce ziceti???

anto, si eu ma enervez cand imi aduc aminte de nesimtirea si tupeul d-rei cu catelul...

sorina, cultura din col presupune recoltarea, care nu e tocmai placuta (am scris eu mai sus ca am facut-o azi). e cam ca un exemen cu valvele. pe mine m-a costat 300.000 la centrul de diagnostic victor babes.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

m-ai lasat cu gura cascata! doamne, mi-e groaza de medici de genul asta! din pacate n-au niste ecusoane pe care sa scrie "A se evita!".

+29 cu Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by aylin_tarcan

lia, daaaaa! zi-mi si mie cum se masoara asta ca burta mea are acelasi numar de cm de o mie de ani incoace.

Aylin, 23+

pozici

atat de mari suntem

Pai e super simplu: cu un metru de croitorie se masoara burtica goala pe verticala, de unde incepe (ma rog, fiecare stie mai bine unde e asta, pe sub sani pe undeva) pana unde se termina (pe acolo unde nu mai vedeti voi decat cu oglinda). Mie mi-au iesit miercuri 22 de cm, daca nu ma insel, si gine n-a zis c-ar fi rau.

Lia S26 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

quote:
Originally posted by otim

Andicu- m-a "imbolnavit" uitandu-ma pe situl respectiv . Sunt superbe si ma revolta in acelasi timp , ce preturiiii ... . Apropo perina pentru gravide e doar 28,95 EUR . Dar ce nu am vazut sunt carucioare . Nu au ?

Otiliainceput 25+Laurentiu

OTIM DA-MI SI MIE SITE-UL TE ROG MERCI

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 27+
poze Iosua

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Samurai-lady

de azi intram si noi in 26 saptamani.Ce ne bucurammmmmmmm

Samurai-lady 26 weeks si Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Lucruri bebe

ce repede trece timpul, nu-i asa? mai ieri faceam testu' de sarcina si acu' ma simt ca un elefant intr-un magazin de portelanuri, adica cu fundu' prea mare pentru cat spatiu disponibil este!

+29 cu Miruna

Mergi la inceput

lia in aceasta ordine de idei, sotul meu a fost foarte incantat cand i-am zis ca de acum incolo il fac cosmeticiana mea. a inceput cu picioarele si aparatul. a intampinat dificultati ca zicea ca nu vede parul (sunt blonda si mai am vreo 3 fire) dar s-a descurcat de minune. cred ca incepe sa ii placa

Aylin, 23+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lorinaoo1

Mai da' ce povestiti voi acolo cu sarcini depistate tarziu parca sunt fapte culese din filmele sf . Vorba unor fete de aici, hai au avut menstruatie peste sarcina, au avut o greutate corporala ceva mai mare, dar sa nu simti copilul miscand sau sa nu se vada burta mi se pare uluitor. Pai asa sarcina vreau si eu, nu tu contractii, nu tu griji ca se scurteaza/deschide colul, nu tu griji ca dimensiunile bebelului nu corespund graficului, nu tu griji pt TT sau amnio, nu tu cerclaj. M-am hotarat: la bebe 2 vreau sa aflu pe masa de nasteri

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 29+

nu-i rau!
da' la cat de paranoica pot fi as trai toate dilemele sarcinii intens in cateva ore! daca mor de inima, de la atata stres odata?

+29 cu Miruna

Mergi la inceput