Mamici de iulie-august 2007 (45)
Raspunsuri - Pagina 25
siminoc spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Fetelor eu cred ca voi castiga "concursul" cu subiectul zilei. Caz:
Acum cateva luni aici prin toate ziarele. Mamica de gemeni cheama salvarea ca se simte rau si are dureri enorme. Vine salvarea si descopera ca e in travaliu si era gravida cu...tripleti. Nu a stiut nici o clipa (cum nu stiu) si l-a sunat pe tatic din salvare sa-i dea vestea cea mare. Va dati seama socpe omul ala dupa ce avea gemeni acasa pleaca omul la servici si il suna consoarta ca tocmai a nascut tripleti.Avea sub 20 ani amandoi. Am sa fac un search pe google poate mai gasesc stirea.
Va pup noapte buna.
Luna24 sapt+
![]()
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
ce-o fi cu femeile astea? nici ele nu stiu ce e cu ele! sau poate ca iau lucrurile mai usor si e mai bine pentru ele!
+29 cu
Miruna
i_ulia spune:
fetele cu burtici!
andicu, si eu sunt fan baby walz. noi de paste am fost in germania si am achizitionat de la sursa direct toate cele necesare. la walz au si preturi absolut ok, si au de toate la un loc. inclusiv perna de gravide :) in magazin au si carucioare, nu stiu daca si pe net. la magazin a stat o tanti tare draguta vreo ora jumate cu noi si ne-a aratat cam tot ce avea in materie de carucioare si maxi cosi, pana ne-am hotarat ce sa luam. iar la hainute era o nebunie. nu m-as mai fi oprit din cumparat. noroc ca am scos overdraftul de la card, ca altfel... nu ne mai raman bani de pampers :))
o zi buna,
iulia
24+
liadorian spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
liain aceasta ordine de idei, sotul meu a fost foarte incantat cand i-am zis ca de acum incolo il fac cosmeticiana mea. a inceput cu picioarele si aparatul. a intampinat dificultati ca zicea ca nu vede parul
(sunt blonda si mai am vreo 3 fire) dar s-a descurcat de minune. cred ca incepe sa ii placa
Aylin,23+
pozici
atat de mari suntem
Al meu a trebuit saracul sa "defriseze" zona care nu se mai vede fara oglinda pentru vizita de miercuri la gine. A trebuit un pic de munca de convingere, fiindca se temea sa se apropie cu lama de o zona asa sensibila, dar cand a vazut cat ma chinui si-a suflecat manecile si s-a apucat de treaba. Dupa aceea si-a aprins o tigara (stii tu, ca dupa o partida fierbinte de
) si-mi spune ca-s prima femeie din viata lui pentru care a facut-o si pe asta. Lia
S26
Miruna Demetra
i_ulia spune:
scuze, am uitat. cineva vroia site-ul. baby-walz.de cu www in fata.
spor la admirat!
Iulia
24+
oaana spune:
GABIARAMA,CE BINE CA TE VAD SI PE AICI?CAND TRE SA NASTI TU?
TE DERANJEAZA DACA TE INTREB CUM AI NASCUT PRIMII PUISORI? CA EU SI LA PRIMUL SI ACUM VREAU SA NASC CU ANESTEZIE EPIDURALA,SI DE AIA TOT INTREB TOATE MAMICILE,CRED CA LE-AM SI PLICTISIT.
ANYA,sper ca nu am inteles gresit,ca ma intrebai tu cum am nascut primul bebe,dar tu ai nascut cu cezariana sau natural cu epidurala?
FETELE DIN IASI?nu se poate intr-o duminica?ca sotul meu lucreaza si duminica e liber,daca nu se poate ,incerc sambata dar mai dupa-amiaza,ca noi de la barlad......ma gandeam ca dacA duminica poate vine si GABIARAMA.....GABI,tu poti duminica?
RESTUL,PE UNDE SUNTETI?
SIMO,mai rar pe forum ca inainte?esti suparata pe noi,sau ocupata?
NICOLETA,CE MAI FACI?
CHRISTZA,nici pe tine nu te-am mai vazut de mult pe forum...
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 27+
poze Iosua
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
otim spune:
quote:
Originally posted by andicu
Eu astept sa vina luna mai, sa trimit comanda si banii la prietena mea din Germania pt lucrusoare de bebe, de pe site-ul pe care vi l-am mai aratat, baby-walz.de. Am gasit niste chestii super acolo si sunt mai toate cam 9-10 eur .
Andicu29+
Filip Cristian
Poze noi cu burtica
Oana - de aici iei site-ul
Otilia
inceput 25+
Laurentiu
oaana spune:
fetele,merci sunteti scumpe

WAUUUUUUUUUUUUUUUUUU,AM REUSIT SA SCURTEZ CARNATUL DE LA POZE,MERCI MULT PT. AJUTOR
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 27+
poze Iosua
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
aylin_tarcan spune:
lia sa-ti traiasca barbatul! si cand te gandesti ca altii sunt atat de badarani si ne...(sa nu continui) ca le baga pe neveste undeva si nu le ajuta cu nimic cand sunt gravide. ba chiar am o colega saraca, care tre sa nasca in mai si cica a intentat nemernicu' de barba-su divort, desi erau casatoriti din august doar. si culmea....el cica nu mai trecuse de mult pe acasa, dar a scris in cerere ca ea a plecat de acasa cu copilul!!!!
si barbateii nostri, manca-i-ar mama, ne incalta, ne spala, ne taie unghiile, ne epileaza...si cate si mai cate
Aylin,
23+ 
pozici
atat de mari suntem
siminoc spune:
quote:
Originally posted by jadi
Neata, am pescuit un mesaj de la Simi de pe capitolul trecut.
La voi in Moldova e alt fus orar? Ca vad ca v-ati trezit cu toatele de dimineata!
Ma duc sa mananc si o intind voiniceste la servici!quote:
Originally posted by siminoc
Buna dimineata!e fara cofeina. optional puteti adauga lapte.
Ieri nu ati avut timp, chef, etc. de forum! Am crezut ca o sa am mult de recuperat si n-o sa am timp! Mai sunt si mail-urile de la serviciu (unii oamenii au mai mult spor decat voi toate la un loc pe forum), si treburile curente (cu toate ca nu cred sa se prabuseasca compania din cauza lipsei mele)!
Mama a plecat cu lacrimi in ochi. Nu-i este usor mai ales ca nasc in lipsa ei. Alti nepoti nu are deocamdata. Pustoaica mea e prima!
Oaana, ramasese ca ne vedem sambata viitoare, pe 5 mai. Oricum, mai discutam!pe burtici!
O zi usoara, ca doar e week-end deja!+29 cu
Miruna
Deni &
Vlad & Tudor
merci, jadi!
eram ratacita pe forum! nu mai gaseam capitolu' anterior!
ma trezesc la 6 de obicei, ca merg la serviciu. da' uneori, inclusiv azi, mai am insomnii. si daca se manifesta spre dimineata (azi m-am trezit la 5) nu ma mai pun sa dorm, ca mai rau fac. ma trezesc ametita. de obicei fac ochisori pe la sase. nu-mi place sa ma grabesc dimineata, iar la 7 tr sa iesim din casa. am tabieturi (mai rau ca o baba): ma spal, ma dau cu crema antivergeturi pe burtica, sani, solduri, coapse (uneori), pap ceva, fac pachetele, calc. uneori calcatu hainelor si facutul pachetelelor il practic de seara, daca nu ma loveste lenea prea tare.
la 8 incepe progr meu, iar al sotului la 7.30. si pt ca prefer sa ma aduca el cu mas (de serviciu), tr sa fiu gata la 7. muncesc undeva in zona ind (estul iasului) si locuiesc in partea cealalta de oras (in vest, Dacia pt iesence). si e cale tare lunga intre cele doua.
oricum de felul meu sunt mai matinala. cred ca bebelina ma va vindeca. acum sunt momente cand simt nevoia sa dorm in orice pozitie as sta!
+29 cu
Miruna
liadorian spune:
Aylin, ai dreptate! Nici nu-mi imaginez ce se alegea de mine si de bebe cu o lepra de barbat in casa, in conditiile in care eu n-am voie sa fac deloc efort! N-am mai aspirat de luni de zile, si n-o spun ca sa ma laud, ci tocmai fiindca imi dau seama cat de multe chestii face sotul meu pentru noi. Cu siguranta nu ajungeam cu bebitza pana aici... Cel mai necaz mi-e ca dintre toti, tocmai tatal meu se gaseste sa-l ia peste picior si sa-l "sfatuiasca" asa, ca intre barbati, sa nu ma mai cocoloseasca atata, ca femeia trebuie tratata cu mai multa indiferenta, ca altfel se obisnuieste rau!
Sa mor cand aud prostii de astea (tatal meu fiind genul de om care n-a miscat un pai in casa de cand e casatorit, evident!)
Lia
S26
Miruna Demetra

Avea sub 20 ani amandoi. Am sa fac un search pe google poate mai gasesc stirea.

e fara cofeina. optional puteti adauga lapte.