Stelute de ianuarie - februarie 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

La multe lunishoare si La multi ani!

Teodor bb de Oana

Tudor bb de sim

Roandre, Anis, Sim
Sa aveti o zi frumoasa cele care botezati astazi! Sa va traiasca pruncii, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de ei!!

uitesem sa dau share aici

iaaaaa sa vad ce faceti acolo la bilou' vost'

zile faine fetele

pupicei

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Fetele, multumesc tuturor pentru raspunsuri, se pare ca am avut intr-adevar o problema de partzuri. Azi noapte si azi dimineata nu a mai urlat, a mancat cumintel, am discutat despre ceea ce avem de facut azi, mami s-a pus sa dea cu aspiratorul si cu in timp ce David e ocupat cu , asta e diviziunea muncii in familie.

Eu cred ca am prins la miezul noptii din zbor anuntarea castigatorilor la Dansez pentru tine, dar mi se face de cand ii vad pe astia de la ProTV ce-i mai chinuie pe bietii oameni, plange toata lumea, si acasa, si pe platou, nu mi se pare chiar asa un spectacol placut.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

TEODOR, bebe de OANA!

TUDOR, bebe de SIM!

ALINUK, e dulce foc Margelutza!

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Intru pe fuga sa va spun ca am trimis in mailul comun traducerile Catalinei.

Distractie placuta azi la botez- roandre si anis.

Noi maine plecam la mare de 1 mai! Asa mi-a promis sotul.Yupiiii

Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Laura - unde aveti de gand sa popositi de 1 Mai? Sunt sanse sa ne vedem?

Afara e frumos, promite ceva mai mult vremea asta capricioasa...

Acum am venit de la plimbare si noi...urmeaza nani la copii si treaba la mami si tati...Ce ziceai cristiana de diviziunea muncii?

Colectia de stelute!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

Lily

quote:
marybell - abia astept sa ne intalnim la vara, care nici nu mai e asa departe...sa vezi si tu o perspectiva a ceea ce poate deveni Erik

o perspectiva, a ceea ce va deveni Erik, o am ca sa zic asa . noi mai avem un baietel care e mare acum, are 12 ani, il cheama Eduard Alexandru. insa atunci cand l-am procreat pe Edy eram foarte tineri. l-am "facut" la 20 de ani. eram studenta, si ne-a fost foarte greu. stateam intr-o garsoniera pe atunci unde iarna faceam frigul la greu si cand avea 6 luni copilul deja ii faceam antibiotic injectabil fiindca facuse o pneumonie. lapte la san nu am avut la el decat 2 zile dupa nastere si ala era mai mult apa chioara. dupa ce a venit mama in vizita la noi si a vazut cat de frig era in casa, mi-a propus sa ii dam copilul sa il creasca ea in ardeal la curte, cu foc in casa. am acceptat si din clipa aceea pana la 6 ani a crescut in Bistrita. bineinteles ca ne vedeam destul de des, plecam la el la 2 saptamani, mai venea mama cu el la noi si statea cateva zile si tot asa, au trecut 6 ani, moment in care l-am adus inapoi in Bucuresti definitiv. l-am dat la gradinita ptr ultimul an de gradi' si dupa aceea la scoala. acum este clasa a 6a, este cel mai bun copil din clasa la note, este olimpic la matematica, si un bun sahist. este clasat printre primii 10 copii de categoria lui in Ro.

insa noi am pierdut tot ceea ce era mai frumos din copilaria lui. nu am auzit cand a spus prima data MAMA, nu am vazut cand a facut primii pasi, nu am ras la prima nazbatie a lui, s.a.m.d...

si iata ca dupa 11 ani am ramas insarcinata din nou, desi recunosc ca noi nu mai vroiam alt copil. am luat o perioada de cativa ani anticonceptionale, si hotarasem sa fac o pauza ca sa mai purific organismul de toxine. si...s-a intamplat, minunea. noi ne feream in continuare, ba tineam calendarul, ba cu prezervativul. pe 25 mai 2006 fiindca imi intarziase ciclu am luat un test de sarcina sa vad daca nu cumva se intamplase. si de la primul test s-a vazut foarte clar ca eram gravida. am vorbit noi, nopti in sir, ne-am gandit si am hotarat ca daca Dumnezeu ni l-a trimis il vom aduce pe lume. Edy a fost placut surprins la vestea ca va avea in curand o surioara sau un fratior. dupa aceea intr-o zi cand am fost la biserica s-a rugat si el cu mine pe la icoane si cand am plecat de acolo, l-am intrebat la ce s-a rugat? si mi-a spus ca il ruga pe D-zeu sa ii dea un fratior ...si asa a fost...

am avut o sarcina foarte grea si stiti asta, cu placenta previa jos inserata si anterioara, cum nu se putea mai rau, era sa-l pierd de 2 ori si totul a culminat cu ceea ce s-a intamplat in sala de operatii...cu toate astea Erik a reusit sa scape din ghearele mortii, si azi ne face viata plina de zambete si bucurii.

insa de data asta fetelor am hotarat sa nu mai pierdem nici o zi din viata bebelushului, sa-lcrestem noi, asa cum stim. e adevarat ca nu avem experienta, totul este nou pentru noi, dar cu siguranta vom reusi. astfel am hotarat amandoi sa lasam serviciile si sa lucram de acasa. vreau sa va spun ca ne este de 100 de ori mai bine din toate p.d.v., stam si amandoi impreuna toata ziua, ne putem ocupa de bebe mai bine, si de celalalt mai mare cu scoala si chiar si din p.d.v financiar ne e cu mult, mult mai bine. acum avem o casa mult mai mare, ap cu 4 camere, e cald in casa suntem mai batrani , deci nu mai avem nici o scuza.

acum ca tot v-am povestit si asta, tin sa va multumesc din suflet tuturor si in mod expres celor care aveti rabdarea sa-mi scrieti cateva randuri ca raspuns la intrebarile mele, de fiecare data cand la pun, fiindca pentru mine e prima oara cand sunt pusa fata in fata cu problemele pe care le intampina o mama cu bebelushul ei. desi eu sunt pentru a 2-a oara mama, la 32 de ani ai mei.

va pup si sper ca nu v-am plictisit cu povesti de-ale mele.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Marybell-
- te felicit pentru minunata ta familia ta!!

Raluca lui Vlad-Matei(31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Marybell

ati citit aici? m-am amuzat teribil
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1046

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

roandre, m-am tot uitat dupa bannerul de la pampers din partea dreapta dar nu vad niciunul. E doar de la Miniblu si euroclinic

Maria72, cand folosesti batista bb pui inainte si cateva picaturi de ser fiziologic ca sa inmoaie mucisorii?

nadiuta, plansul Lidiutei e posibil sa fie de la mancarea de mazare. Eu am zis ca pana la 3 luni 1/2 nu ma risc cu mazare, fasole, citrice, varza etc.

Anis, imi pare rau pt masina ta! Iar pt ca azi ai botezul, felicitari pt mica crestina, Iarina.

Liliana, pt filmulet! Eu m-am uitat la el cum mai sugerase Maryela, adica am apasat pe pozele unde se oprea filmuletul. Asa am facut cunostinta cu toate stelutele.

Pana la pg 8 am reusit sa citesc, acum ma duc sa trag un pui de somn cat doarme mandra.

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Miha, atunci cand folosesti batista bebelusului se pun ein nasuc la bb ser fiziologic (un pic caldut) si se lasa 1-2 minute dupa care se aspira. dupa ce ai terminat poti sa ii pui in nas la bb cate o picatura de nazomer.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput