Stelute de ianuarie - februarie 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Hai ca m-ati dat pe spate cu votat mandra mea pe situl pampers.ro.
Filmuletele sunt facute la intalnirea organizata de Pampers pt a strange material pt acest concurs. Eu n-am incarcat alt filmulet pe site pt ca sincera sa fiu nu prea cred in astfel de concursuri si corectitudinea castigarii lor. Pai cum dupa 3-4 zile de la incarcarea filmuletului sa ai peste 3500 voturi??? Cred ca e facuta o limitare pe IP sa nu poti vota de 2 ori dar dc intri de pe dial-up poti sa votezi de mai multe ori.
Oricum, filmuletele cu Alexia se afla AICI si AICI

Monu, ti-am votat si eu gimnasta! ma bucur tare mult ca te-ai linistit cu fetitele si ca sutn ok.

Mandra mea ieri nu a mai facut deloc febra asa ca e pe drumul cel bun. Aseara a luat-o mama la ea sa doarma si s-o pregateasca de marele eveniment de astazi.
Eu bantui putin pe aici ca ramasesem in urma cu cititul si apoi incepe nebunia cu imbracat/machiat/agitat, etc.

Nadiuta, ma rog din tot sufletul sa fie bine micuta ta si stai aici cu noi pt ca impreuna te vom ajuta sa treci peste aceasta incercare. Ai incredere ca totul va fi bine pana la urma!

Sim, anis si cine mai are botezul astazi...petrecere frumoasa si vreme buna!

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

roandre distractie placuta astazi. hai poate aveti noroc si nu ploua

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Neata,

La multe lunite

Tudor bb de sim

Teodor bb de oana bucur

Miha, Anis, sa aveti o zi frumoasa azi(la meteo au zis 24 de grade, deci va fi cald), sa fie cuminti puiii si sa va distrati maxim!

Miha, Monu, v-am votat stelutele, tinem pumnii sa castige!

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

aici o gascuta de Moghioros Alexandru, Andrei si Eva, bbici de Shine, Eli si Gio

aici plintesa de Gio

iar aici un pisoi chinez de 3 luni

Rali, multumesc mult de sfat, m-am prins acum..

Lili, am vazut tot filmuletul, super!multumim mult!ce baieti frumosi ai!chiar ca trebuia imortalizat momentul

pupici

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Salutare de la mare!

Haideti sa va zic ca aseara am adormit in pauza de 30 de sec de dinaintea anuntarii castigatorilor la Dansez pt tine
M-am trezuit dupa juma de ora si aveam niste nervi ca as fi dat timpul inapoi...Plus ca Matei a avut o noapte agitata, pesemne ii este totusi greu sa se tina de pipi si devine dureros, smiorcaie si dupa lungi discutii se desmeticeste si se cere la baie Noroc ca Adam a dormit bine, cu execptia meselor nu s-a trezit deloc, si nici nu il mai pun sa ragaie dupa ce mananca (adorm eu inaintea lui)

marybell - abia astept sa ne intalnim la vara, care nici nu mai e asa departe...sa vezi si tu o perspectiva a ceea ce poate deveni Erik

urla bb de juma de ora si merg sa-l impac, nu stiu cu ce, ca nici ceaiul nu a avut efect, nici luatul in brate, nici Sab simplex...ce o fi?

Colectia de stelute!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Nadia, m-am culcat cu tine in ganduri si la fel m-am trezit. Sa iti dea Dumnezeu multa, multa putere si sanatate.

Lili, sper ca stii ca Doina si Cosmin au castigat. CLAR vot pt Iris, ceea ce nu m-a nemultumit sincer, gandindu-ma ca mamaie a trait totusi o viata si copilul acela poate gaseste o sansa sa traiasca o viata cat de cat normala. M-am bucurat tare mult pt Doina, cred ca este o luptatoare si o admir. M-am enervat insa pe astia de la Pro. Fata, ce de boceli au mai extras de la toti ... sa iti vina rau nu alta ... . Cred ca la 2 s-a terminat emisiunea ... Io sunt zombi acuma.

In alta ordine de idei, displazia asta se depisteaza numai ecografic (urmez si eu intrebarea Marinei)? Daca era de la nastere n-ar fi vazut-o in maternitate? Ca mie mi-au zis ca s-ar putea sa aiba (o asistenta) si apoi dr pediatru care ne-a externat a zis ca nu are dar nu a facut eco. Si acum normal ca m-a pus pe ganduri.

NADIA, SUNTEM CU GANDUL LA TINE!

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

va pupacesc scriu repede si am plecat ca e sormea pe la mine asa ca am treaba...
Noi chipurile trecem incet la NAN - nu astept ceva spectaculos ca asta mica nici nu simte gustul si deja scuipa... adica pana prinde mai am de muncit... nu stiu cum fac ca eri a mancat rau. Se tot freaca la o urechiusa - ori a descoperit-o , ori o doare? STIE CINEVA CUM SE VERIFICA DACA ARE CAVA LA URECHE? Apas dar nu plange... nu stiu, vedem cum trecem si peste we apoi 1 mai si apoi cred ca infund spitalul sau stau la cozi la pediatri... ca nu se poate asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

catalina - am aflat deznodamantul si mie mi-a convenit, insa recunosc ca Laura si Bogdan au fost de departe cei mai buni. Insa as cum am mai spus cu o mana de bani, bunica lui va avea tot ce ii trebuie, insa recuperarea lui Iris costa (cred) mai mult. Eu personal sunt fascinata de subiectul "autism" si recunosc ca am tinut cu ei...Dar ca si data trecuta cand Smiley si Adriela au fost cei mai buni la dans, altcineva ia premiul cel mare!

pako- nu imi explic, insista cu filmuletul ca eu am reusit sa-i vad pe toti, fara pb...Stiu sigur ca e si Liviu in Gasca!
sim, roandre, anis - sa aveti grija de micuti, sa fie cuminti si sa aveti petrecere frumoasa la botez! Ziua se anunta buna si la noi, asa ca ne facem bagajul si afaraaaaaaa! Cred ca il duc pe Matei la mama, si intru in casa doar la asfintit, sa ma satur si eu de soare...

Colectia de stelute!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Lili si eu am patit ca tine, am adormi si am ratat castigatorii. Dar tare imi era mila de fetita aceea, ma tot uitam la Ella. Doamne fereste.

Am votat si eu printesele tale, Roandre. CIne mai are copilasi inoncurs,va rog bagati aici niste linkuri, a nu am timp sa caut pe site-ul lor...

Criss sanatate

Pup la fete, face printesa scandal

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Scuzati scrisu impiedicat: stie cineva daca noi astia mai batrani suntem vaccinati impotriva hepatiei b? Ma intreaba astia daca m-am vaccinat si eu nici atata nu stiu.

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

Mergi la inceput